Basilhs23___ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Βλέπω στα κανάλια τις κινητοποιήσεις των υγειονομικών για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων. Υποστηρίζουν ότι είναι υπέρ των εμβολίων αλλά κατά της υποχρεωτικότητας. Πως γίνεται να είσαι υπέρ κάποιου πράγματος αλλά κατά του να είναι υποχρεωτικό; Και εγώ είμαι υπέρ των φόρων αλλά κατά της υποχρέωσης να πληρώνω φόρους..... Πως γίνεται να ακούς από υγειονομικους να λένε ότι είναι υπέρ της επιστήμης αλλά να αμφισβητείς το εμβόλιο..... Καλύτερα θα ήταν όσοι δεν θέλουν το εμβόλιο να έλεγαν ότι φοβούνται να το κάνουν για δικούς τους λόγους πάρα να ψάχνουν δικαιολογίες και επιχειρήματα καφενείου. Και εγώ φοβάμαι να κάνω ένα χειρουργείο που πρέπει να γίνει, αλλά αυτό είναι θέμα δικό μου, δεν σημαίνει ότι είναι λάθος η ιατρική και η επιστήμη, το οποίο ρίσκο και τα προβλήματα τα επωμιζομαι εγώ και οχι άλλοι. Στο μεταξύ λένε πως είναι κατά του διχασμου αλλά μόνοι τους τον προκαλούν. Διάβαζα και απαντούσα στο fb σε κείμενο ενός ψεκασμενου υγειονομικου, απαιτούσε να σταθει η κοινωνία δίπλα του διότι αυτός έδινε μάχη κάθε μέρα στην εντατική και με ρίσκο να κολλήσει τον ιό από άλλους ασθενείς και αν έπρεπε να διωχθούν κάποιοι από τα νοσοκομεία αυτοί είναι όσοι γιατροί αρνήθηκαν να παρασχουν βοήθεια σε ασθενείς. Του λέω ότι είναι παιδαριωδες και αδιέξοδο να απαιτούμε επειδή δεν θέλουμε εμείς να τηρήσουμε κάτι, να φύγει κάποιος άλλος αφού και στις δύο περιπτώσεις πσρατυποι είστε, η άρνηση βοήθειας χωρίς λόγο είναι παράνομη. Κατά δεύτερον, το ότι μάχεται ο μη εμβολιασμενος υγειονομικός δεν ακυρώνει την μάχη του εμβολιασμενου γιατρού και εργαζόμενου, τρίτον το ότι έχει υψηλότερη πιθανότητα νοσησης ο μη εμβολιασμενος είναι δικό του πρόβλημα, αυτα δεν σημαίνουν ότι πρέπει η κοινωνία να συμπαρασταθει περισσότερο στους μη εμβολιασμενους από τους εμβολιασμενους υγειονομικους. 2
Bitbit Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 δε βαρεθήκατε να ανοίγετε τέτοια θέματα; Η κατάληξη είναι γνωστή. Αφού δεν είμαστε ικανοί για σοβαρή συζήτηση. Βασικά για τίποτα δεν είμαστε ικανοί γι αυτό μας δουλεύουν 10
4saken Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μου θυμιζει αυτους που μαζευονται στις πλατειες, δεν αμφισβητους την πανδημια, αλλα κανεις τους δεν φοραει μασκα.Υποκριτες, ντρεπονται να πουν οτι δεν υπαρχει κορονοιος ενω το πιστευουν,...
miucce Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Πάντως με τα εμβολια και τους ιους ξεχασαμε μια χαρα μνημόνια, οικονομική εξαθλιωση, εργασιακα νομοσχεδια και αλλα ομορφα. 2
unique798 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Σταματήστε να ανοίγεται τέτοιου ειδους θεματα. Τεχνολογικο φορουμ ειναι το ινσομνια , οχι στανη με προβατα! 1
w95chris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Άντε πάλι με αυτά τα θέματα. Βρε σεις καταλάβετε ότι δε θα έχει καλή κατάληξη όλο αυτό. Δε μπορούμε να έχουμε μια σοβαρή και κόσμια συζήτηση εντός του θέματος και αναγκαστικά κλειδώνει.
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 0/5 (0/6 μαζί με τη δική μου) post απαντούν στο ερώτημα του t.s. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από Τέρης Α.
AristidisZ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε 0/5 (0/6 μαζί με τη δική μου) post απαντούν στο ερώτημα του t.s. Υπάρχει κάποιο ερώτημα ή εγώ δε διαβάζω καλά ; 0/7
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, unique798 είπε Σταματήστε να ανοίγεται τέτοιου ειδους θεματα. Τεχνολογικο φορουμ ειναι το ινσομνια , οχι στανη με προβατα! Και τι σημαίνει αυτό ότι δεν μπορούμε να συζητάμε τίποτα άλλο εκτός από τεχνολογία; Αν δεν μπορεί κάποιος να συζητήσει και συμπεριφέρεται σαν ταλιμπαν δικό του θέμα. Και στα thread με τις ειδήσεις συχνά πυκνά τσακωνονται για τις εταιρείες κινητών τηλεφώνων, Apple vs όλοι οι άλλοι, ios vs android.
tritonas00 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 19 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Υποστηρίζουν ότι είναι υπέρ των εμβολίων αλλά κατά της υποχρεωτικότητας τοσο τους κοβει 3
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Τις περισσότερες φορές μια χαρά συζήτηση γίνεται. Το να υπάρχουν και κάποια λίγα μηνύματα που κινούνται στα όρια του προκλητικού ή του τρολ είναι αναμενόμενο σε κάποιο βαθμό. Σε άλλα σημεία του φόρμουμ οι τσακωμοί είναι πολύ εντονότεροι αλλά για κάποιο λόγο μόνο το μπλα μπλα την πληρώνει για "έλλειψη σοβαρότητας" 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις