Maria2000123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, MikeJ είπε Αφού πλέον υπάρχει η τεχνογνωσία και η εμπειρία, γιατί δεν πάνε κατευθείαν σε υβριδικό μοντέλο, τουλάχιστον για τα θεωρητικά μαθήματα (που δεν απαιτούν εργαστήριο). Συμφωνώ απόλυτα. Απο τη μια γουσταρω δια ζωσης απο την αλλη…. 🥴🤯
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Μην με πάρετε με τις πέτρες, εγώ είμαι υπέρ να μείνουνε ανοιχτά όλα και ας γεμίσουν όλα τα νοσοκομεία που δεν θα επαρκούν με τίποτα όχι τον Χειμώνα αλλά ούτε τωρα που κάποια πλησιάζουν το 100%, κάποιοι θα αρρωστήσουν και θα πεθάνουν, ας πεθαίνουν στους δρόμους και στα σπίτια όπως γινόταν στην Κίνα τους πρώτους μήνες. Υπάρχουν πάρα πολλοί ασθενείς που ψάχνουν χειρουργεία και πρέπει να πάνε σε γιατρούς για χρόνια και άλλα εκτακτα θέματα δεν γίνεται να μην μπορούν να βρουν διαθέσιμα επειδή έχουν τιγκαρει από κορωνοιο. Όσοι ήθελαν να σώσουν τον εαυτό τους έκαναν το εμβόλιο, τα νοσοκομεία τώρα και οι εντατικές γεμίζουν με ανεμβολιαστους νοσούντες στο 90-95% όσων πάνε. Το πιθανότερο βέβαια, είναι να τα κλείσουνε όλα γιατί μετά θα κράζουν την κυβέρνηση οι γνωστοί κράχτες που τους φταινε όλα, επιδόματα και λοιπά γιοκ από φέτος, όπως έγινε με τις φωτιές που έκαναν εκκενωσεις γρηγορα, εδώ θα μιλάμε για πολλές χιλιάδες νεκρούς. 19 λεπτά πριν, Maria2000123 είπε Συμφωνώ απόλυτα. Απο τη μια γουσταρω δια ζωσης απο την αλλη…. 🥴🤯 Καλά ότι το γουστάρεις εσύ δεν συμβαίνει με όλους, υπάρχουν αρκετά θέματα όσον αφορά τις εξεταστικές και μου τα έλεγαν άτομα που σπουδάζουν. Επίσης θέμα υπάρχει και με τους μαθητές και τα σχολεία, δεν αντέχεται από τα παιδιά άλλη μια τέτοια χρονια, μόνο όσοι δίνουν πανελλήνιες σχετικά οφελουντα και κλείνονται για διάβασμα. Τωρα άμα θέλει η κυβέρνηση να κάνει lockdown ας τα κλείσει όλα, εκατοντάδες κορωνοπαρτυ από νέους και μαθητές προ των πυλών χωρίς μασκες και τίποτα, ότι δεν θα γίνει από τα κλειστά μαγαζιά θα γίνει εκεί. Δεν υποφερεται άλλο ένα έτος έτσι όποιες και να είναι οι εξελίξεις. Και μέτρα να παρθούν θα ακυρωθούν στην πράξη. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από Basilhs23___ 3 1
miucce Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε Και 2000 και 3000 θα έβαζα.Δεν έκανα εγώ τα εμβόλια για να κάτσω αλλον έναν χρόνο μέσα για να κάνω "και καλά"μάθημα εξ αποστάσεως που καμία αξία δεν έχει εδώ που τα λέμε. Δεν είναι επιχειρημα αυτο ομως. Εκτος αν υπεγραψες κανα συμβόλαιο μαζι με το εμβόλιο οτι αν το κανεις θα επιστρέψεις στη ζωή σου οπως ηταν πριν. Πριν ειπες οτι δεν μπορούμε να πηγαινουμε με την λογική "θα δουμε". Εγω μαζι σου αλλα οταν βγαίνει υπουργός και λέει ότι "γυρνάνε οι νέοι απο τις διακοπες και πιστευω θα πάνε για εμβόλιο" ή "δεν εχουμε ακομα το ποσοστο που χρειαζομαστε αλλα βλεπουμε", σου φαίνεται να εχουν κανα σπουδαιο πλανο για το τι θα γίνει μετά? Γιατι εγω βλεπω ότι πηγαίνουμε με την λογικη "έχει ο θεός". Αυτά, καλη συνέχεια. Εξάλλου την ειπα την αποψη μου,αν ημουν φοιτητής θα έκανα αναστολη ενα χρονο, θα εβρισκα και καμιά δουλειά να μαζεψω κανα φράγκο και ξανά στη σχολη την επομενη χρόνια που (λογικα) θα ειναι κανονικη. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από miucce
Iliaskrs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, miucce είπε Δεν είναι επιχειρημα αυτο ομως. Εκτος αν υπεγραψες κανα συμβόλαιο μαζι με το εμβόλιο οτι αν το κανεις θα επιστρέψεις στη ζωή σου οπως ηταν πριν. Πριν ειπες οτι δεν μπορούμε να πηγαινουμε με την λογική "θα δουμε". Εγω μαζι σου αλλα οταν βγαίνει υπουργός και λέει ότι "γυρνάνε οι νέοι απο τις διακοπες και πιστευω θα πάνε για εμβόλιο" ή "δεν εχουμε ακομα το ποσοστο που χρειαζομαστε αλλα βλεπουμε", σου φαίνεται να εχουν κανα σπουδαιο πλανο για το τι θα γίνει μετά? Γιατι εγω βλεπω ότι πηγαίνουμε με την λογικη "έχει ο θεός". Αυτά, καλη συνέχεια. Εξάλλου την ειπα την αποψη μου,αν ημουν φοιτητής θα έκανα αναστολη ενα χρονο, θα εβρισκα και καμιά δουλειά να μαζεψω κανα φράγκο και ξανά στη σχολη την επομενη χρόνια που (λογικα) θα ειναι κανονικη. Το εμβόλιο το έκανα με την λογική "επιστροφή στην κανονικότητα"Για μένα η επιστροφή στην σχολή μου είναι η κανονικότητα.Το ότι δεν έχουν πλάνο και πάνε με το σκεπτικό ό,τι τύχει είναι δεδομένο.Αυτό που λες για την επόμενη χρονια δεν μπορω να το αποδεχθώ.Ήδη έχει χαθεί χρόνος και σίγουρα γνώσεις αφού η εξ αποστάσεως διδασκαλία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την δια ζώσης.Πέρα από τα θέματα της σχολής,η αξία των φοιτητικών χρόνων είναι ανεκτίμητη από πολλές απόψεις,αφού το άτομο είναι ανξάρτητο,κάνει τα πρώτα του βήματα μέσα στον κοινωνικό ιστό και πολλά πολλά ακόμη. 7 1
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 15 λεπτά πριν, miucce είπε Δεν είναι επιχειρημα αυτο ομως. Εκτος αν υπεγραψες κανα συμβόλαιο μαζι με το εμβόλιο οτι αν το κανεις θα επιστρέψεις στη ζωή σου οπως ηταν πριν. Πριν ειπες οτι δεν μπορούμε να πηγαινουμε με την λογική "θα δουμε". Εγω μαζι σου αλλα οταν βγαίνει υπουργός και λέει ότι "γυρνάνε οι νέοι απο τις διακοπες και πιστευω θα πάνε για εμβόλιο" ή "δεν εχουμε ακομα το ποσοστο που χρειαζομαστε αλλα βλεπουμε", σου φαίνεται να εχουν κανα σπουδαιο πλανο για το τι θα γίνει μετά? Γιατι εγω βλεπω ότι πηγαίνουμε με την λογικη "έχει ο θεός". Αυτά, καλη συνέχεια. Εξάλλου την ειπα την αποψη μου,αν ημουν φοιτητής θα έκανα αναστολη ενα χρονο, θα εβρισκα και καμιά δουλειά να μαζεψω κανα φράγκο και ξανά στη σχολη την επομενη χρόνια που (λογικα) θα ειναι κανονικη. Το λάθος σου είναι ότι θεωρείς πως η επόμενη χρονιά θα είναι κανονική. Τα ίδια λέγαμε για τώρα από τον προηγούμενο Χειμώνα. Απλά μια υπόθεση είναι αυτό. Μπορεί να εμφανιστεί νέο στέλεχος, μπορεί να υπάρξει μείωση επάρκειας των εμβολίων, οπότε απαίτηση για νέα δόση, και εκεί θα έχουμε πάλι τα ίδια και θα πάει λιγότερο από το 50% σε 8 μήνες. Μέτρα προστασίας θα τηρούν ολοένα και λιγότεροι γιατί έχει κουραστεί ο κόσμος. Επίσης, ποια δουλειά και κατά πόσο εύκολα θα βρεις αν κλείσουν όλα; Θα σου λένε όταν ανοίξουμε και βλέπουμε, εκτός αν έχεις δραστηριότητα στον τομέα της πληροφορικής. Οπως καταλαβαίνεις, δεν μπορεί να συνεχιστει άλλο αυτό. Καλό ήταν ότι κάναμε μέχρι τώρα αλλά μέχρι εκεί.
Dinos1973 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Από Νοέμβρη υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είμαστε σε γενικό lockdown, με ότι συνεπάγεται αυτό για την απορία σου. Είναι ακόμα Αύγουστος και έχουμε 4600 κρούσματα, και γίνονται ανακλήσεις αδειών των υγειονομικών γιατί σε ορισμένα μέρη όπως Κρήτη η πληρότητα στις μεθ είναι κοντά στο 100%. Φαντάσου όταν ψυχράνει ο καιρός από το φθινόπωρο τι χαμός έχει να γίνει με διασωληνωμένους και θανάτους κάθε μέρα. Μακάρι βέβαια να είναι όλα ανοιχτά και όποιος θέλει να προφυλαχθεί ας προσέχει ο ίδιος, και ας πεθαίνουν 150 την μέρα. Δεν μπορεί να σταματήσει η ζωή για 3, 4, 5, 10 χρόνια μέχρι να τελειώσει οριστικά ο ιός, πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Αν και δεν νομίζω να γίνει έτσι. Όταν τα νοσοκομεία ξεχειλίσουν θα παρθούν μέτρα έστω για να φαίνεται ότι πάρθηκαν οπότε το κλείσιμο είναι αρκετά πιθανό Ο Νοεμβριος ειναι μακρυα....... Οκτωμβριος ειναι ο μηνας του lockdown! 48 λεπτά πριν, miucce είπε Δηλαδη εσύ θα βαζες 100-200-300 20χρονα μαζεμενα στα αμφιθεατρα και στα αστικα μεσα στο καταχείμωνο με 3500 κρουσματα και 50 νεκρους ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μηνα αυγουστο? Δοξα τω θεώ που δεν παιρνεις εσυ τις αποφασεις λοιπον. 50 νεκρούς;;;;; εδώ Αύγουστο εχεις 40........ 44 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε Και 2000 και 3000 θα έβαζα.Δεν έκανα εγώ τα εμβόλια για να κάτσω αλλον έναν χρόνο μέσα για να κάνω "και καλά"μάθημα εξ αποστάσεως που καμία αξία δεν έχει εδώ που τα λέμε. Δεν σε καλυπτει το εμβολιο, τα ειπαμε αυτα! 1
Macosj Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Θα ανοίξουν στην αρχή, θα κάνουν ότι ακολουθούν τα μέτρα ασφαλείας αλλά μετά από κάνα μήνα θα ξανά κλείσουν, μόνο στα εργαστήρια και στις κλινικές θα πηγαίνουν μονο με ότι θα ισχύσει και σε άλλους κλειστούς χώρου (εμβόλιο ή τεστ κτλ) Κάποιοι που έχουν 4 χρόνια πτυχίο ίσως να μην δουν ούτε το αμφιθέατρο από κοντά 😁. Οκ μπορεί να υπάρχει η ψυχολογική πλευρά αλλά τα εξ αποστάσεως είναι καλύτερα, μόνο που μπορούμε να τα καταγράψουμε ( πολύ παρανομία) και να τα δούμε με την ησυχία μας κάνοντας σημειώσεις είναι αρκετό. Ας μην πω για την φασαρία στο αμφιθέατρο που δεν μπορείς να ακούσεις γιατί η άλλη έρχεται για να βρει χορηγό και να πει τα γκομενικα αντί να ακούσει τη διάλεξη. Οπότε για τους αντικοινωνικους σαν εμένα τα εξ αποστάσεως είναι μια χαρά, για τους άλλους είναι μαρτύριο γιατί δεν μπορούν να κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από Macosj 2
Dinos1973 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 23 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε Το εμβόλιο το έκανα με την λογική "επιστροφή στην κανονικότητα"Για μένα η επιστροφή στην σχολή μου είναι η κανονικότητα.Το ότι δεν έχουν πλάνο και πάνε με το σκεπτικό ό,τι τύχει είναι δεδομένο.Αυτό που λες για την επόμενη χρονια δεν μπορω να το αποδεχθώ.Ήδη έχει χαθεί χρόνος και σίγουρα γνώσεις αφού η εξ αποστάσεως διδασκαλία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την δια ζώσης.Πέρα από τα θέματα της σχολής,η αξία των φοιτητικών χρόνων είναι ανεκτίμητη από πολλές απόψεις,αφού το άτομο είναι ανξάρτητο,κάνει τα πρώτα του βήματα μέσα στον κοινωνικό ιστό και πολλά πολλά ακόμη. "επιστροφη στην κανονικοτητα" δεν υπαρχει οσο το επιπεδο εμβολιασμενων ειναι κατω απο 80%, και ακομα δεν έχουμε δει καινουργια μεταλαξη που θα καθιστα τα υπαρχοντα εμβολια αχρηστα!
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Ο Νοεμβριος ειναι μακρυα....... Οκτωμβριος ειναι ο μηνας του lockdown! 50 νεκρούς;;;;; εδώ Αύγουστο εχεις 40........ Δεν σε καλυπτει το εμβολιο, τα ειπαμε αυτα! Μία χαρά σε καλύπτει το εμβόλιο και αυτό φαίνεται από τα ποσοστά των ανεμβολιαστων που οδηγούνται στα νοσοκομεία και στις εντατικές. Τώρα άμα μειωθεί η επαρκεια και απαιτηθεί νέα δόση, αυτό είναι άλλο θέμα. Ας φέρουν νέες δόσεις να εμβολιαστούν όλοι πάλι. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από Basilhs23___ 1 1 1
Dinos1973 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Μία χαρά σε καλύπτει το εμβόλιο και αυτό φαίνεται από τα ποσοστά των ανεμβολιαστων που οδηγούνται στα νοσοκομεία και στις εντατικές. Τώρα άμα μειωθεί η επαρκεια και απαιτηθεί νέα δόση, αυτό είναι άλλο θέμα. Ας φέρουν νέες δόσεις να εμβολιαστούν όλοι πάλι. Δεν θα σε στειλει στο νοσοκομείο, αλλα θα αρωστησεις!!!! το έχουμε πει αυτο απο την αρχη, μην επαναλαμβανουμε τα ιδια και τα ιδια!
vagos789 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Πριν απο τις σχολες,ανοιγουν τα σχολεια στις 13/9 , πιστευω οτι το αποτελεσμα θα ειναι σχεδον αμεσο και αποθαρρυντικο
AntiCambeR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Μια χαρά κανονικότητα θα είχαμε αν είχε εμβολιαστεί η πλειοψηφία εκτός απο όσους έχουν πρόβλημα με αλλεργίες η ιστορικό θρομβώσεων. Lockdown λοιπόν μέχρι να τρώτε απο τα σκουπίδια, δεν έχετε αντιληφθεί την οικονομική ζημιά σε πολλές επιχειρήσεις και εργαζόμενους. Οταν χρειαστείτε απλό κρεβάτι η ΜΕΘ εσείς η κάποιος συγγενής σας, κάντε αίτηση για το 2023. Ψάξτε να δείτε πόσα περιστατικά θρομβώσεων και των άλλων παρενεργειών στο 1.000.000 προκαλεί το AstaZeneca και το Johnson &Johnson και πόσα περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας το Pfizer και το Moderna και θα καταλάβετε.Μιλάμε για 8 περιστατικά θρομβώσεων στο 1.000.000 και λίγα παραπάνω για το Pfizer. Φυσικά δεν έχει σημασία που κάθε 24ωρο πεθαίνουν 20-25-30 άνθρωποι, αφού είναι ξένοι, δεν είναι συγγενείς μας. Ανοίξτε το Facebook να ενημερωθείτε, να ακούσετε τον Ποντικά και τους υπόλοιπους ψεκασμένους. Η τον επαναστάτη γιατρό που παραιτήθηκε γιατί βγαίνει σε σύνταξη. Εγώ έχω πάρει πτυχίο απο το Facebook.Το έχω και στην profile picture. 😅 Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από AntiCambeR 10 1 2
godfather0991 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Αν κλείσουμε απλώς πάμε για φούντο και όχι δεν θα πάνε για φούντο οι κυβερνόντες ή οι βολεμένοι, αυτοί θα ζήσουν ζωή χαρισάμενη εμείς θα πάμε για φούντο που δεν θα χουμε να πληρώσουμε τίποτα... Αν κλείσουμε μην περιμένετε επιδόματα κτλ. όπως πριν, ήδη η Ευρώπαική Ένωση δυσκολεύεται σε πολλούς τομείς και δεν την βλέπω να χαρίζει πάλι λεφτά, αν κλείσουμε θα αφεθούμε όλοι ανεξαιρέτως στην μοίρα μας. Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να συζητήσουμε και για τα εμβόλια και για τους χειρισμούς της κυβέρνησης κτλ. όχι εδώ μέσα φυσικά, αλλά η μοναδική αλήθεια είναι ότι όλοι μας ανεξαιρέτως θα υποστούμε μεγάλη οικονομική πρώτα απ' όλα καθίζηση και ύστερα ψυχολογική.
xgol Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλους. Δεν υπάρχει άλλη λύση.
Giorgos9004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Επίσης θέμα υπάρχει και με τους μαθητές και τα σχολεία, δεν αντέχεται από τα παιδιά άλλη μια τέτοια χρονια, μόνο όσοι δίνουν πανελλήνιες σχετικά οφελουντα και κλείνονται για διάβασμα. εξ' αποστάσεως μάθημα δε γίνεται δυστυχώς, δε μπορεί να βγει έτσι η ύλη και να πάμε για πανελλήνιες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις