Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και αν ανοίξουν θα ξανακλείσουν για εξ αποστάσεως; Η θα συνεχίσουμε δια ζώσης για όλη τη χρόνια; 

Επεξ/σία από Maria2000123
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Maria2000123 είπε

Και αν ανοίξουν θα ξανακλείσουν για εξ αποστάσεως; Η θα συνεχίσουμε δια ζώσης για όλη τη χρόνια; Ποια είναι η άποψη σας; 

Δε νομίζω να μείνουν ανοιχτές για όλη τη χρονιά. Νομίζω θα κλείσουν ξανά (αν ανοίξουν και καθόλου) και θα πάει εξ αποστάσεως για άλλη μια χρονιά. Μετά βλέπουμε πως θα είναι τα πράγματα και αναλόγως

• Like 1
Δημοσ.

Από Νοέμβρη υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είμαστε σε γενικό lockdown, με ότι συνεπάγεται αυτό για την απορία σου. Είναι ακόμα Αύγουστος και έχουμε 4600 κρούσματα, και γίνονται ανακλήσεις αδειών των υγειονομικών γιατί σε ορισμένα μέρη όπως Κρήτη η πληρότητα στις μεθ είναι κοντά στο 100%.

Φαντάσου όταν ψυχράνει ο καιρός από το φθινόπωρο τι χαμός έχει να γίνει με διασωληνωμένους και θανάτους κάθε μέρα.

Μακάρι βέβαια να είναι όλα ανοιχτά και όποιος θέλει να προφυλαχθεί ας προσέχει ο ίδιος, και ας πεθαίνουν 150 την μέρα. Δεν μπορεί να σταματήσει η ζωή για 3, 4, 5, 10 χρόνια μέχρι να τελειώσει οριστικά ο ιός, πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Αν και δεν νομίζω να γίνει έτσι.

Όταν τα νοσοκομεία ξεχειλίσουν θα παρθούν μέτρα έστω για να φαίνεται ότι πάρθηκαν οπότε το κλείσιμο είναι αρκετά πιθανό

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Maria2000123 είπε

Και αν ανοίξουν θα ξανακλείσουν για εξ αποστάσεως; Η θα συνεχίσουμε δια ζώσης για όλη τη χρόνια; Ποια είναι η άποψη σας; 

Γνώμες λέμε.

Εγώ νομίζω ότι θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα μεινουν ανοιχτά ουτε δεκα μερες. Θα στοιβάζονται σαν βαλίτσες στα αστικά οι φοιτητές, μετα στις αιθουσες που λογω χειμώνα δεν θα μπορούν να αεριζονται, και δεν υπάρχει περιπτωση ούτε στο εκατομμύριο να είναι 100 ατομα σε μια αίθουσα και να τηρουν ολοι τα μετρα, μασκες αποστασεις κτλ. Το πιο σωστο θα ηταν να ειναι τουλάχιστον για αυτο το 6μηνο εξ αποστασεως, και το δεύτερο υβριδικα δηλαδη με σωστα μέτρα να επιλεγε ο φοιτητης αν θέλει να πάει η να κανει εξ αποστασεως. Αλλα τις αποφάσεις σε αυτή τη χωρα την παιρνουν άνθρωποι με μυαλα 5χρονου οποτε θα νοικιασουν οι γονεις θα σκάσουν 2 ενοίκια προκαταβολη, δεη νερα κοινόχρηστα, και στον ένα μηνα θα παρακαλουν τον ιδιοκτητη να ληξουν το συμβολαιο. 

Αν ημουν φοιτητης η είχα παιδι φοιτητή θα εκανα αναστολη σπουδων για εναν χρονο. 

Επεξ/σία από miucce
  • Like 2
Δημοσ.

Θα ανοίξουν,τώρα πόσο θα κρατήσουν κανείς δεν ξέρει.

27 λεπτά πριν, miucce είπε

Δεν θα μεινουν ανοιχτά ουτε δεκα μερες. Θα στοιβάζονται σαν βαλίτσες στα αστικά οι φοιτητές, μετα στις αιθουσες που λογω χειμώνα δεν θα μπορούν να αεριζονται, και δεν υπάρχει περιπτωση ούτε στο εκατομμύριο να είναι 100 ατομα σε μια αίθουσα και να τηρουν ολοι τα μετρα, μασκες αποστασεις κτλ. Το πιο σωστο θα ηταν να ειναι τουλάχιστον για αυτο το 6μηνο εξ αποστασεως, και το δεύτερο υβριδικα δηλαδη με σωστα μέτρα να επιλεγε ο φοιτητης αν θέλει να πάει η να κανει εξ αποστασεως. Αλλα τις αποφάσεις σε αυτή τη χωρα την παιρνουν άνθρωποι με μυαλα 5χρονου οποτε θα νοικιασουν οι γονεις θα σκάσουν 2 ενοίκια προκαταβολη, δεη νερα κοινόχρηστα, και στον ένα μηνα θα παρακαλουν τον ιδιοκτητη να ληξουν το συμβολαιο. 

Αν ημουν φοιτητης η είχα παιδι φοιτητή θα εκανα αναστολη σπουδων για εναν χρονο. 

Τι λε ρε μεγάλε.Εγώ λέω εξ'αποστάσεως για κανα 2 χρόνια μέχρι να δούμε πως θα πάει η κατάσταση.

Δεν πάμε καθόλου καλά.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

σε ορισμένα μέρη όπως Κρήτη η πληρότητα στις μεθ είναι κοντά στο 100%

φυσιολογικο, για κρητη...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε

Τι λε ρε μεγάλε.Εγώ λέω εξ'αποστάσεως για κανα 2 χρόνια μέχρι να δούμε πως θα πάει η κατάσταση.

Δεν πάμε καθόλου καλά.

Δηλαδη εσύ θα βαζες 100-200-300 20χρονα μαζεμενα στα αμφιθεατρα και στα αστικα μεσα στο καταχείμωνο με 3500 κρουσματα και 50 νεκρους ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μηνα αυγουστο? 

Δοξα τω θεώ που δεν παιρνεις εσυ τις αποφασεις λοιπον. 

Επεξ/σία από miucce
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε

Δεν πάμε καθόλου καλά.

Κι εγώ νομίζω πως θα ανοίξουν κανονικά και δεν θα γίνουν ξανα μαθήματα εξ αποστάσεως. Αλλιώς εμείς που θα είμαστε απο Οκτώβρη 3ο έτος και δεν εχουμε παει ποτε στη σχολή, οταν θα παμε να πάρουμε το πτυχίο δεν θα ξερουμε που ειναι η γραμματεία. 

• Like 1
Δημοσ.

Σύντομη απάντηση , όχι κατά 90%

είναι άποψη , όχι γεγονός. Η επιβεβαίωση έρχεται μετά , αλλά τότε δεν αξίζει η άποψη. Αυτά 

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Από Νοέμβρη υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είμαστε σε γενικό lockdown

και πιο νωρις αν γινεται καλα θα ειναι, και πληρωμη αναστολων μονο σε εμβολιασμενους.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, miucce είπε

Δηλαδη εσύ θα βαζες 100-200-300 20χρονα μαζεμενα στα αμφιθεατρα και στα αστικα μεσα στο καταχείμωνο με 3500 κρουσματα και 50 νεκρους ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μηνα αυγουστο? 

Δοξα τω θεώ που δεν παιρνεις εσυ τις αποφασεις λοιπον. 

Και 2000 και 3000 θα έβαζα.Δεν έκανα εγώ τα εμβόλια για να κάτσω αλλον έναν χρόνο μέσα για να κάνω "και καλά"μάθημα εξ αποστάσεως που καμία αξία δεν έχει εδώ που τα λέμε.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Αφού πλέον υπάρχει η τεχνογνωσία και η εμπειρία, γιατί δεν πάνε κατευθείαν σε υβριδικό μοντέλο, τουλάχιστον για τα θεωρητικά μαθήματα (που δεν απαιτούν εργαστήριο).

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Maria2000123 είπε

Κι εγώ νομίζω πως θα ανοίξουν κανονικά και δεν θα γίνουν ξανα μαθήματα εξ αποστάσεως. Αλλιώς εμείς που θα είμαστε απο Οκτώβρη 3ο έτος και δεν εχουμε παει ποτε στη σχολή, οταν θα παμε να πάρουμε το πτυχίο δεν θα ξερουμε που ειναι η γραμματεία. 

Ακριβώς αυτό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...