Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Το πιεστικό (τουλάχιστον ένα Bosch 120 bar που έχω εγώ) δεν εξαφανίζει εντελώς λεκέδες από σκουριά ή την κλασσική μπίχλα της γλάστρας Θα δοκιμάσω και εγώ το Durostick, φτηνό είναι Ενα Bosch 135 bar 160 ευρω αν θυμαμαι καλα πηραμε πολυ προσφατα στο χωριο αλλα εκανε πολυ καλη δουλεια ακομα και σε καθαρισμο πετρας που ειχε χρονια να καθαριστει . Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από Γιάννης Platano
stathisp Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Δοκιμάσαμε με σύρμα διχτυωτό με χλωρίνη, Προσοχή! Η γυναίκα μου έριξε αδιάλυτη χλωρίνη σε στεγνό πλακάκι και όπου έμεινε πάνω από 10 λεπτά έκανε σημάδια!!! 1
kanesaxo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Για να μην ανοίγω νέο θέμα,.έχω το ίδιο περίπου πρόβλημα. Λεκέδες σε πλακάκια από στάσιμο νερό/σκουριά και λερωμένους αρμούς. Κάποιο Λίνκ απ' το προϊόν ή αν δοκίμασε κάποιος άλλος κάτι παρεμφερές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα