Προς το περιεχόμενο

Σεμινάρια ή Κολλέγιο;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, epsilonN είπε

Πολυ ενδιαφερον αυτο που λες. ξεφευγω απο το θεμα αλλα μηπως εχεις καποιο λινκ για τα phd που αναφερεις?

Προφανως δε θυμαμαι ποια πανεπιστημια κοιταξα τοτε γιατι κοιταξα ΠΟΛΛΑ, ειδικα σε Καναδα και Αμερικη. Αν ψαξεις μερικα ετσι στην τυχη (απ τα γνωστα, οχι τιποτα 1500+ σε παγκοσμια καταταξη) θα το διαπιστωσεις κι εσυ (ειτε σ ενδιαφερει η βαθμολογια των ελληνικων πτυχιων ειτε η αναφορά στο Deree)! 

1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε

Το ΑΛΒΑ δεν αναγνωριζεται ΠΟΥΘΕΝΑ. Μη γραφετε ανακριβειτες. Ενα ιδρυμα ειναι που απλα εχει networking με επιχειρησεις.

https://www.topuniversities.com/university-rankings/mba-rankings/global/2021
Βγαζει τα τοπ MBA ανα τον κοσμο..για επιλεξε "Ελλαδα" να δεις πόσα και ποια θα σου βγαλει..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

25 λεπτά πριν, Dark_panel είπε

Προφανως δε θυμαμαι ποια πανεπιστημια κοιταξα τοτε γιατι κοιταξα ΠΟΛΛΑ, ειδικα σε Καναδα και Αμερικη. Αν ψαξεις μερικα ετσι στην τυχη (απ τα γνωστα, οχι τιποτα 1500+ σε παγκοσμια καταταξη) θα το διαπιστωσεις κι εσυ (ειτε σ ενδιαφερει η βαθμολογια των ελληνικων πτυχιων ειτε η αναφορά στο Deree)! 

https://www.topuniversities.com/university-rankings/mba-rankings/global/2021
Βγαζει τα τοπ MBA ανα τον κοσμο..για επιλεξε "Ελλαδα" να δεις πόσα και ποια θα σου βγαλει..

ναι δεκτα ολα αυτα, αλλα το ALBA δεν αναγνωρίζετια πουθενά, ούτε στην Ελλάδα ούτε στο Εξωτερικό. Είναι ένα ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, όπου απλά πληρώνεις για να πάρεις γνωριμίες και να απορροφηθείς στις εταιρείες που συνεργάζεται.

1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε

ναι δεκτα ολα αυτα, αλλα το ALBA δεν αναγνωρίζετια πουθενά, ούτε στην Ελλάδα ούτε στο Εξωτερικό. Είναι ένα ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, όπου απλά πληρώνεις για να πάρεις γνωριμίες και να απορροφηθείς στις εταιρείες που συνεργάζεται.

Μια χαρα παντου αναγνωριζεται εκτος απ το δημοσιο τομεα! Και φυσικα αναγνωριζεται και για δουλειες στο εξωτερικο και για σπουδες! Το εχω ψαξει! Τουλαχιστον για αμερικανικα και καναδικα ιδρυματα.

14 λεπτά πριν, Dark_panel είπε

Μια χαρα παντου αναγνωριζεται εκτος απ το δημοσιο τομεα! Και φυσικα αναγνωριζεται και για δουλειες στο εξωτερικο και για σπουδες! Το εχω ψαξει! Τουλαχιστον για αμερικανικα και καναδικα ιδρυματα.

Υπάρχει κάποιος λόγος να μπλέξεις με ένα πτυχίο που η χώρα που εδρεύει το ίδρυμα δεν αναγνωρίζει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αγορα εργασιας σε ενα μεταπτυχιακο δεν ανταμοιβει τις γνωσεις αλλα ξεχωριζει εναν ανθρωπο λαστιχο που εκανε τα περισσοτερα στον λιγοτερο χρονο κ θα φανει χρησιμος στον εργοδοτη ως ικανος multitasker.Αν το μεταπτυχιακο είναι σε ασχετο πεδιο απτο γνωσιακο αντικειμενο της δουλειας ακομα καλυτερα καθως θα μπορει να "δουλευτει" πιο ευκολα στο εργασιακο προφιλ που απαιτουν χωρις αντιρρησεις..Απο κει κ επειτα για να ξεχωρισεις δεν αρκει αυτο,δυστυχως στην Ελλαδα η γνωριμια κ το κονε σε παρακαμπτει απτην ουρα κ αντισταθμιζει αλλα κ αλλα προσοντα..(εχω δει μανατζερακια με πτυχιο ιεκ που το μονο που ειχαν ηταν ξαδερφο κ την εικονα γιαπη με σακακι.)

Επεξ/σία από magicnumbers

40 λεπτά πριν, petasis είπε

Υπάρχει κάποιος λόγος να μπλέξεις με ένα πτυχίο που η χώρα που εδρεύει το ίδρυμα δεν αναγνωρίζει;

Δε μπορω να ξερω τις αναγκες του καθενος..εγω προσωπικα εχω φοιτησει μονο σε δημοσια πανεπιστημια της χωρας..ξερω ομως οτι εχουν φοβερες διασυνδεσεις, οπότε ισως καποιος να θελει να εκμεταλλευτει αυτο.

1 ώρα πριν, Dark_panel είπε

Kαι εγω το εχω ψαξει και δεν αναγνωριζεται πουθενα. απλα εχεις ενα χαρτι που δινει διασυνδεσεις στην φτωχομανα την Ελλας. Πουθενα αλλου Απο τη στιγμη που οπως δηλωσες εχεις τελειωσει Ελληνικα Πανεπιστημια μη διαφημιζεις τον ΑΛΜΠΑ. Μη πετατε τα λεφτα σας σε ιδρυματα που ειναι αμφιβολου αξιας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...