Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαγνώστηκα με βουβωνοκήλη απο ιδιώτη γιατρό. Έχω ασφάλιση ΙΚΑ.

Θέλω να κάνω χειρουργείο τώρα που είναι αρχή και δεν υπάρχουν άλλες επιπλοκές και είμαι χωρίς άλλα προβλήματα υγείας.

Πως γίνεται; Μπορώ να χειρουργηθώ σε δημόσιο νοσοκομείο; Και πως το προγραμματίζω; Παίρνω τηλέφωνο κάπου;

Η' πρέπει να βρώ ιδιώτη χειρούργο και να κανονίσω μαζί του το χειρουργείο σε κλινική πληρώνοντας τα πάντα;

Να σηκωθώ μια μέρα και να πάω στα επείγοντα και να τους πω οτι πονάω; Την τελευταία φορά που δοκίμασα να κλείσω ραντεβού σε νοσοκομείο (προ COVID) μου έλεγαν 8 μήνες μετά...

Αν ξέρει κάποιος ας δώσει κάποια πληροφορία. Δεν έχει τύχει να χειρουργηθώ ξανά στο παρελθόν, ούτε γνωρίζω κάποιον που έχει κάνει χειρουργείο κήλης.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

λόγω των "έκτακτων συνθηκών" με τον ιό το βλέπω αδύνατο/ακατόρθωτο να καταφέρεις σε δημόσιο νοσοκομείο κάτι τέτοιο

μάλλον θα πρέπει να καταφύγεις σε ιδιωτικό νοσοκομείο / ιδιώτη γιατρό/χειρούργο.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, kpetr007 είπε

Διαγνώστηκα με βουβωνοκήλη απο ιδιώτη γιατρό. Έχω ασφάλιση ΙΚΑ.

Θέλω να κάνω χειρουργείο τώρα που είναι αρχή και δεν υπάρχουν άλλες επιπλοκές και είμαι χωρίς άλλα προβλήματα υγείας.

Δεν παίρνεις και μια δεύτερη ιατρική γνώμη? Και ένας φίλος είχε διαγνωστεί με βουβωνοκήλη και έψαχνε που και πως θα χειρουργηθεί και τελικά δεν είχε τίποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...