MineItsales Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 καλησπέρα σε όλους, εχω την εξης απορία: αξίζει να αγοράσω ελαφρά μεταχειρισμένο αυτοκίνητο (2-3-4 χρονών με μαξ 50.000χλμ) από εξωτερικό (εννοείται μετά από έλεγχο) ή όχι; Το budget είναι 20.000€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Αν βρεις πολυ καλη ευκαιρια στο εξωτερικο τοτε σίγουρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ... Στο λέω απο την εμπειρία μου όταν εψαχνα, ότι φαινοταν πολυ καλό κατι εκρυβε. Τι μοντελα ψάχνεις και δε τα βρίσκεις εδω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MineItsales Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 προφανώς οχι κάτι τρελό αλλά έχω την εντύπωση οτι μπορείς να γλιτώσεις λεφτά ετσι. ψαχνω audi a5 η bmw 218i convertible κυρίως αγόρασες από έξω τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Ναι απο Γερμανια, αλλα εχει πανω απο 10-15 χρονια... Πλεον μονο ελλάδα και κατα προτιμηση καινουργια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις