Προς το περιεχόμενο

Ληξη συμβολαιου nova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, εχω nova 100mbit με τα σταθερα απεριοριστα 29,90€/μηνα. Το συμβολαιο ληγει 24 Σεπτεμβριου και σημερα θα εκδοθει ο τελευταιος λογαριασμος που θα αφορα το διαστημα 24/08-23/09/2021. Επικοινωνησα με την εταιρεια για καποια προσφορα και μου δινουν το ιδιο πακετο + απεριοριστα προς κινητα με +1€/μηνα δηλαδη 30,90€. Τους εξηγησα οτι δεν ειναι για το 1€ αλλα σε νεους πελατες δινουν ηδη με 29,90€ και τα κινητα, επισης και η wind και η vodafone δινουν προς κινητα με την ιδια τιμη. Μου ειπε οτι δεν μπορει να δωσει το πακετο με τα κινητα στην ιδια τιμη (29,90€). 

Ερωτηση: Σκεφτομαι να παω στην vodafone. Δεδομενου οτι ο λογαριασμος που θα πληρωσω τωρα θα ειναι εως και 23/09 ποτε ειναι συμφεροτερο να προβω σε online αιτηση προς την vodafone? Να το κανω απο τωρα; ή μετα τις 15-20/9;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα ίδια μου έλεγαν κ εμένα,περίμενα να λήξει κ πήρα απευθείας νόβα,τελικά κράτησα την ίδια τιμή 27,01 για 100mb συν απεριόριστα σταθερά και 5 ώρες προς κινητά.Οποτε η συμβουλή μου είναι να περιμένεις να λήξει κ να παζαρεψεις μετά...

Πάντως για τη Voda ψάξου αυτή τη περίοδο γιατί εμένα τουλάχιστον μου έκαναν μια ανέλπιστα καλή προσφορά.

Λήγει το συμβόλαιο μου με Wind (50αρα στα 27 ευρώ) και μου έκαναν πρόταση να συνεχίσω ακριβώς στα ίδια οπότε τους λέω δε ψήνομαι.

Βλέπω προσφορά τη Voda στα 24,30 για 50άρα (+ ένα κουπόνι 40 ευρώ για το κατάστημά τους). Βάζω να με καλέσουν και στο τηλέφωνο από μόνοι τους μου πρότειναν 21,72 (αντί για 24,30 που περίμενα) ενώ δεν έχω συμβόλαιο κινητής παρά μόνο έναν αριθμό cu καρτοκινητό.

Την 100άρα μου την πρόσφερε λίγο κάτω από τα 26 αλλά ούτε καίγομαι για τέτοια ταχύτητα και ούτε θεωρώ πως θα μείνω ικανοποιημένος εφόσον δεν πρόκειται για FTTH,  οπότε θα ήταν 4 ευρώ στο ντούκου ενδεχομένως.

2 ώρες πριν, MikeJ είπε

Πάντως για τη Voda ψάξου αυτή τη περίοδο γιατί εμένα τουλάχιστον μου έκαναν μια ανέλπιστα καλή προσφορά.

Λήγει το συμβόλαιο μου με Wind (50αρα στα 27 ευρώ) και μου έκαναν πρόταση να συνεχίσω ακριβώς στα ίδια οπότε τους λέω δε ψήνομαι.

Βλέπω προσφορά τη Voda στα 24,30 για 50άρα (+ ένα κουπόνι 40 ευρώ για το κατάστημά τους). Βάζω να με καλέσουν και στο τηλέφωνο από μόνοι τους μου πρότειναν 21,72 (αντί για 24,30 που περίμενα) ενώ δεν έχω συμβόλαιο κινητής παρά μόνο έναν αριθμό cu καρτοκινητό.

Την 100άρα μου την πρόσφερε λίγο κάτω από τα 26 αλλά ούτε καίγομαι για τέτοια ταχύτητα και ούτε θεωρώ πως θα μείνω ικανοποιημένος εφόσον δεν πρόκειται για FTTH,  οπότε θα ήταν 4 ευρώ στο ντούκου ενδεχομένως.

Καλησπέρα ,

Επειδή με ενδιαφέρει & εμένα αντίστοιχη προσφορά μπορείς να μου δώσεις ένα Link της προσφοράς που είδες της Vodafone ??

Τελειώνει το συμβόλαιο μου με Nova 50VDSL & λεω να πάω Voda με 100ρα γραμμή...

3 minutes ago, g_kor06 said:

Καλησπέρα ,

Επειδή με ενδιαφέρει & εμένα αντίστοιχη προσφορά μπορείς να μου δώσεις ένα Link της προσφοράς που είδες της Vodafone ??

Τελειώνει το συμβόλαιο μου με Nova 50VDSL & λεω να πάω Voda με 100ρα γραμμή...

Από το επίσημο σάιτ https://www.vodafone.gr/statheri-prosfora-vdsl-cmtl/?m_source=homepage-tile&m_medium=banners&m_owner=mk-fm&m_content=hp-statheri-internet&m_name=20210514-vdsl-offer

Έβαλα το τηλέφωνό μου και με κάλεσαν μετά από λίγες ώρες.

Από εκεί και πέρα δε μπορώ να εγγυηθώ για την τιμή κλπ. Απλά μου έκανε εντύπωση που έγραφε 24,3 και περίμενα αυτή τη τιμή και μου είπαν 21,72 από μόνοι τους.

• Like 1

Μιας και το θέμα αναφέρεται στην ΝΟΒΑ να ρωτήσω κάτι. Υπέγραψα την αίτηση στις 15/8 και την έστειλα στις 18/8. Οι 14 ημέρες γιατην υπαναχώρηση μετρούν από τις 15 ή από τις 18;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...