AlexBaz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, BackFromHell είπε Λιγο περιεργα αρχιζεις να μας τα λες. Συμβολαιο που να αναγραφει το 180ρι υπογεγραμμενο κι απο τους δυο σας, υπαρχει; Οχι εγγραφο .. μισθωτηριο στην εφορια υπαρχει κατατεθειμενο απο αυτον το οποιο εχω αποδεχτει
SB_1957 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε 2.5ευρώ το τετραγωνικό; σε τί μένεις; σε γιαπί; Γιατί σας φαίνεται περίεργο? Στην επαρχία τα ενοίκια δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που υπάρχουν στις πόλεις. Νοικιάζει ο αδελφός μου 150 τ.μ. σπίτι με 250 ευρώ, σε χωριό μισή ώρα από τη Θεσσαλονίκη! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, AlexBaz είπε Οχι εγγραφο .. μισθωτηριο στην εφορια υπαρχει κατατεθειμενο απο αυτον το οποιο εχω αποδεχτει Μαλιστα. Θελοντας να δω μεσα απο οσα μας λες και να κολλησω καποια κομματια που δε βγαζουν νοημα, αθωα ερωτώ: Μηπως ειχατε συμφωνησει 350 προφορικα κι εκανε λαθος στην αρχικη δηλωση στο taxis την οποια διορθωσε τωρα; Διοτι το στορυ δε βγαζει νοημα. Κι εφοσον λες οτι λειπει και το γραπτο συμβολαιο, συνεχιζει να μη βγαζει νοημα. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από BackFromHell
AlexBaz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, greekfragma είπε 2.5ευρώ το τετραγωνικό; σε τί μένεις; σε γιαπί; Σε γιαπι οχι ..σε οτι μου επιτρεπουν τα οικονομικα μου ..αλλα δε νομιζω οτι εχει σημασια αυτο...αυτο συμφωνησαμε και αυτος το δηλωσε 1 λεπτό πριν, BackFromHell είπε Μαλιστα. Θελοντας να δω μεσα απο οσα μας λες και να κολλησω καποια κομματια που δε βγαζουν νοημα, αθωα ερωτώ: Μηπως ειχατε συμφωνησει 350 προφορικα κι εκανε λαθος στην αρχικη δηλωση στο taxis την οποια διορθωσε τωρα; Οχι αγαπητε.. 180 συμφωνησαμε ..δε νομιζω οτι γινονται τετοια λαθη
greekfragma Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Γιατί σας φαίνεται περίεργο? Στην επαρχία τα ενοίκια δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που υπάρχουν στις πόλεις. Νοικιάζει ο αδελφός μου 150 τ.μ. σπίτι με 250 ευρώ, σε χωριό μισή ώρα από τη Θεσσαλονίκη! γιατί οι Αλυκές Βόλου δεν είναι επαρχία. Βόλος θεωρείται. 10λεπτά από το κέντρο είναι. Και ναι αν δε πρόκειται για ρημαγμένο σπίτι....70τετραγωνικά με κάτω από 200ευρώ δε παίζει πουθενά στις πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Εγώ πιστεύω οτι κάτι άλλο βρωμάει εδώ... Του στυλ θα δηλώσουμε στο taxis 180 αλλά θα μου δίνεις 350. Και ψάχνεται τώρα ο φίλος που θέλει να πιστολιάσει το προφορικό,....εξού και η κομμένη καλημέρα και η ειρωνία. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από greekfragma
emperor4her Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) τωρα το αν ειναι γιαπι η οχι, δεν εχει καμια σημασια.. η γιαγια μου, πληρωνει 170 για 60τμ, και το σπιτι αν εξαιρεσεις οτι εχει τα παλια αλουμίνια ειναι μια χαρα, βαμενο, με καινουρια κουζινα και σε αρκετα καλη κατασταση μπανιο. στο κεντρο πατρας δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να τα βγαζουμε με το τσιγκέλι καθε φορα και δεν κανουν καποια ατομα ενα ποστ εξαρχης σωστο περιγραφοντας ολες τις λεπτομερειες... τεσπα, αν οντως ειχατε συμφωνησει 180, δηλωθηκε 180, υπαρχει εγγραφο συμφωνητικο, αστον να κοπανιεται.. 180 θα δινεις.. τωρα σε αλλες περιπτωσεις που δεν αναφερεις, (γιατι συγνωμη κ ολας αλλα, ο τροπος που μιλας, δεν με πειθει) δεν ξερω τι μπορει να ισχυει.. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από emperor4her 1
AlexBaz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε γιατί οι Αλυκές Βόλου δεν είναι επαρχία. Βόλος θεωρείται. 10λεπτά από το κέντρο είναι. Και ναι αν δε πρόκειται για ρημαγμένο σπίτι....70τετραγωνικά με κάτω από 200ευρώ δε παίζει πουθενά στις πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Εγώ πιστεύω οτι κάτι άλλο βρωμάει εδώ... Του στυλ θα δηλώσουμε στο taxis 180 αλλά θα μου δίνεις 350. Και ψάχνεται τώρα ο φίλος που θέλει να πιστολιάσει το προφορικό,....εξού και η κομμένη καλημέρα και η ειρωνία. Εγω τι κανω τωρα... αγνοω την τροποποιηση και προχωρω με την αρχικη¨?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, AlexBaz είπε Σε γιαπι οχι ..σε οτι μου επιτρεπουν τα οικονομικα μου ..αλλα δε νομιζω οτι εχει σημασια αυτο...αυτο συμφωνησαμε και αυτος το δηλωσε Οχι αγαπητε.. 180 συμφωνησαμε ..δε νομιζω οτι γινονται τετοια λαθη Ωραια. Αν λοιπον θεωρησουμε οτι μας εχεις πει οτι εχει συμβει, ακριβως οπως εχει συμβει (που συνεχιζει να μη βγαζει νοημα-αρα πολυ αμφιβαλλω), το πιθανοτερο ειναι πως με την τροποποιητικη μπορει να επιχειρει να δικαιολογησει αλλα μαυρα εισοδηματα. Παλι ομως απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν αναλογες αποδειξεις καταθεσης καθως και αποδοχη απο τον ενοικιαστη, δεν μπορει να γινει αυτο. Αρα η ιστορια δεν βγαζει νοημα. Πολυ περισσοτερο νοημα δε βγαζει το γεγονος οτι ουτε γραπτο συμβολαιο υπαρχει, αλλα κι οτι ο ιδιοκτητης (λες πως) δεν σου απαντα ουτε face-2-face σε μια κατασταση που θεωρητικα πλητεται απο εσενα. Οχι, δε βγαζει κανενα νοημα το στορυ. Μονο αν εχει κανει καποιο λαθος στην τροποποιητικη του, το οποιο θα φτιαξει. Αν δεν ειναι αυτο κι ειναι κατι αλλο, το γνωριζεις μονο εσυ. ΥΓ. Το 180ρι για 70τμ στο Βολο, ειναι red flag οτι μας τα λες περιεργα. ΥΓ2. Μηπως συμφωνησατε 180 τραπεζα, 170 χερι-μαυρα για να σου κανει καλυτερη τιμουλα; Κι επειδη δε δινεις πχ τα 170, στα εριξε μεσα στο taxis? Το νοικι που λες οτι συμφωνησατε, στη περιοχη και στα τετραγωνικα αυτα, ειναι για τρωγλη στην οποια δε μπαινουν ουτε ποντικια. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από BackFromHell
SB_1957 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε γιατί οι Αλυκές Βόλου δεν είναι επαρχία. Βόλος θεωρείται. 10λεπτά από το κέντρο είναι. Και ναι αν δε πρόκειται για ρημαγμένο σπίτι....70τετραγωνικά με κάτω από 200ευρώ δε παίζει πουθενά στις πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Εγώ πιστεύω οτι κάτι άλλο βρωμάει εδώ... Του στυλ θα δηλώσουμε στο taxis 180 αλλά θα μου δίνεις 350. Και ψάχνεται τώρα ο φίλος που θέλει να πιστολιάσει το προφορικό,....εξού και η κομμένη καλημέρα και η ειρωνία. Αν ο ιδιοκτήτης δήλωσε 180 και έγινε αποδοχή, ας πρόσεχε, καθώς δεν μπορεί πλέον να το αλλάξει πριν περάσουν 3 χρόνια! Τώρα όσο για τα ενοίκια και τις περιοχές, σου είπα, άλλο επαρχία και άλλο Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Μόνο σε περιοχές στο κέντρο των επαρχιακών πόλεων και με ζήτηση λόγων φοιτητών κ.λπ. τα ενοίκια είναι ανεβασμένα. Παραέξω τα ενοίκια είναι μισή τιμή ή και λιγότερο για τα ίδια τετραγωνικά!
greekfragma Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, AlexBaz είπε Εγω τι κανω τωρα... αγνοω την τροποποιηση και προχωρω με την αρχικη¨? έλα...πες μας την αλήθεια...συμφωνήσατε 180 τράπεζα και 170 μαύρα στο χέρι.. του βαλες τον 1ο μηνα 180 τράπεζα και τα 170 στο χερι σε έπιασε μούδιασμα και δε τα έδωσες....και τώρα που θέλει να στο κάνει επίσημο 350.....ψάχνεις πιστόλιασμα τη διαφορά. 1
AlexBaz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, SB_1957 είπε Αν ο ιδιοκτήτης δήλωσε 180 και έγινε αποδοχή, ας πρόσεχε, καθώς δεν μπορεί πλέον να το αλλάξει πριν περάσουν 3 χρόνια! Τώρα όσο για τα ενοίκια και τις περιοχές, σου είπα, άλλο επαρχία και άλλο Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Μόνο σε περιοχές στο κέντρο των επαρχιακών πόλεων και με ζήτηση λόγων φοιτητών κ.λπ. τα ενοίκια είναι ανεβασμένα. Παραέξω τα ενοίκια είναι μισή τιμή ή και λιγότερο για τα ίδια τετραγωνικά! Κι ομως το αλλαξε με την τροποποιηση..
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 εδώ θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους κάτι δεν μας λες καλά φίλε νηματοθέτη (TS) δεν μπορεί να καταθέτει ηλεκτρονικό μισθωτήριο στην ΕΦΟΡΙΑ 180 ευρώ να το αποδέχεσαι και μετά να ξανά καταθέτει ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟΥ 350 ευρώ και να μην το αποδέχεσαι αλλά να απευθύνεις ερώτηση σε φόρουμ ενώ ο ιδιοκτήτης να σε κοιτάει και να χαμογελάει ειρωνικά επίσης εκτός του ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟΥ που καταθέτει στην ΕΦΟΡΙΑ πρέπει να έχετε υπογράψει αναμεταξύ σας και ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ το οποίο αναγράφει τα πάντα σε κάθε περίπτωση η κατάθεση γίνεται μέσω τράπεζας το συμφωνηθέν ποσό και με αιτιολογία πάντα "κατάθεση ενοικίου μηνός τάδε".
Προτεινόμενες αναρτήσεις