AlexBaz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Νοικιασα ενα διαμερισμα πριν 2 μηνες και φυσικα συμφωνησα σε ενα ποσο με τον ιδιοκτητη το οποιο και δηλωθηκε στην εφορια απο μερους του και εγω φυσικα εκανα αποδοχη. Μεσα σε ενα μηνα εκανε τροποποιητικη δηλωση στην οποια ανεβαζει το ενοικιο στο διπλασιο! (σημειωτεον οτι εγω εχω πληρωσει τα ενοικια κανονικα εως τωρα με τραπεζικη καταθεση. Εχω πελαγωσει και δεν ξερω που το παει.. θα εκτιμουσα απεριοριστα καθε γνωμη απο οποιον γνωριζει Ευχαριστω πολυ
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δεν πρέπει πάλι να το αποδεχτεις; Μιλησες μαζί του;Τι σου είπε;
greekfragma Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δε καταλαβαίνω γιατί πελαγώνεις. Δε κάνεις αποδοχή στη τροποποίηση και μένεις με το παλιό συμφωνηθέν μίσθωμα σε ισχύ. Εφόσον δε πατήσεις το κουμπάκι αποδοχή στη τροποποίηση, τι ακριβώς συζητάμε; Το μοναδικό θέμα προς συζήτηση είναι γιατί δε πήρες τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη να τον ρωτήσεις τι σημαίνει αυτή η τροποποίηση και αν έγινε κάποιο λάθος (εάν έχει κάνα προχειράτζα λογιστή μπορεί και να έγινε λάθος με άλλο ακίνητο που νοικιάζει) Πριν λοιπόν ρωτήσεις εδώ μέσα δε το παίρνεις ένα τηλ και να μας γράψεις και τι σου απάντησε; Μην είστε ευθυνόφοβοι. Σπίτι νοικιάζεις...δε παίρνεις καραμέλα από το περίπτερο. 10
Weiss Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Αυτό ακριβώς που λέει ο προηγούμενος, μιλά με τον ιδιοκτήτη για να βγάλεις άκρη.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε Δε καταλαβαίνω γιατί πελαγώνεις. Δε κάνεις αποδοχή στη τροποποίηση και μένεις με το παλιό συμφωνηθέν μίσθωμα σε ισχύ. Εφόσον δε πατήσεις το κουμπάκι αποδοχή στη τροποποίηση, τι ακριβώς συζητάμε; Το μοναδικό θέμα προς συζήτηση είναι γιατί δε πήρες τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη να τον ρωτήσεις τι σημαίνει αυτή η τροποποίηση και αν έγινε κάποιο λάθος (εάν έχει κάνα προχειράτζα λογιστή μπορεί και να έγινε λάθος με άλλο ακίνητο που νοικιάζει) Πριν λοιπόν ρωτήσεις εδώ μέσα δε το παίρνεις ένα τηλ και να μας γράψεις και τι σου απάντησε; Μην είστε ευθυνόφοβοι. Σπίτι νοικιάζεις...δε παίρνεις καραμέλα από το περίπτερο. αυτο δεν το καταλαβαίνω,αντι να ρωτήσουν κατευθειαν τον υπευθυνο ρωτάνε σε φόρα και ΦΒ!!! 1 1
AlexBaz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Παιδια ευχαριστω πολυ! Τον ιδιοκτητη τον ενοχλησα τετ α τετ αμεσως μολις ειδα την τροποποιητικη δηλωση (την εκανε σημερα 26/8) ο οποιος ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ (δεν μου απανταει) μια και μενει στο ιδιο κτιριο
greekfragma Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 παίζει σε αυτόν τον ένα μήνα να έκανες καμιά χοντράδα και να θέλει να σε διώξει με τρόπο;
ekkli Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, AlexBaz είπε Παιδια ευχαριστω πολυ! Τον ιδιοκτητη τον ενοχλησα τετ α τετ αμεσως μολις ειδα την τροποποιητικη δηλωση (την εκανε σημερα 26/8) ο οποιος ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ (δεν μου απανταει) μια και μενει στο ιδιο κτιριο Τι θα πει δεν μιλάει; Του λες καλημέρα και προχωράει σαν να μην υπάρχεις;
AlexBaz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Απο την μερια μου ημουν αψογος παιδια! Μόλις τώρα, ekkli είπε Τι θα πει δεν μιλάει; Του λες καλημέρα και προχωράει σαν να μην υπάρχεις; Ακριβως οπως το διατυπωσες.. και με κοιταει με ειρωνικο χαμογελο 1
greekfragma Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 περιοχή τετραγωνικά και πόσο το ενοίκιο το αρχικό και πόσο το τροποποιημένο;
AlexBaz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Αλυκες Βολου 70 τ.μ. 180 αρχικο 350 τροποποιημενο
paylidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 εχεις συμβολαιο, προχωράς με αυτο για 3 έτη βασει νόμου. Καηκαμε αν την επομενη μερα αλλαζε ο καθενας το συμφωνητικο κ εβαζε οτι τιμή θελει... Το ενοικιο σαφως σε τραπεζα και κρατας τις αποδειξεις 4
greekfragma Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, AlexBaz είπε Αλυκες Βολου 70 τ.μ. 180 αρχικο 350 τροποποιημενο 2.5ευρώ το τετραγωνικό; σε τί μένεις; σε γιαπί; 1
SB_1957 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, AlexBaz είπε Αλυκες Βολου 70 τ.μ. 180 αρχικο 350 τροποποιημενο Πέρα από την αποδοχή στο taxis, συμβόλαιο έχετε υπογράψει? Αλλά όπως σου είπαν δεν κάνεις αποδοχή και συνεχίζεις να πληρώνεις κανονικά ό,τι συμφωνήσατε! Και άστον να σε κοιτάει ειρωνικά όταν σε συναντάει! Αυτός θα ρθει να σου μιλήσει όταν δει ότι δεν κατέθεσες 350!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, AlexBaz είπε Αλυκες Βολου 70 τ.μ. 180 αρχικο 350 τροποποιημενο Λιγο περιεργα αρχιζεις να μας τα λες τωρα. Συμβολαιο που να αναγραφει το 180ρι υπογεγραμμενο κι απο τους δυο σας, υπαρχει; Επισης το οτι εσυ τον κυνηγας τον ιδιοκτητη για να παρεις απαντηση για κατι που φαινομενικα δε σε επηρεαζει, δε βγαζει πολυ νοημα. Θες να το παρεις απο την αρχη και να μας πεις ολη την ιστορια; Δηλαδη τι συμφωνησατε προφορικα και τι γραφει το συμβολαιο ; Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από BackFromHell
Προτεινόμενες αναρτήσεις