Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νοικιασα ενα διαμερισμα πριν 2 μηνες και φυσικα συμφωνησα σε ενα ποσο με τον ιδιοκτητη το οποιο και δηλωθηκε στην εφορια απο μερους του και εγω φυσικα εκανα αποδοχη. Μεσα σε ενα μηνα εκανε τροποποιητικη δηλωση στην οποια ανεβαζει το ενοικιο στο διπλασιο! (σημειωτεον οτι εγω εχω πληρωσει τα ενοικια κανονικα εως τωρα με τραπεζικη καταθεση. Εχω πελαγωσει και δεν ξερω που το παει.. θα εκτιμουσα απεριοριστα καθε γνωμη απο οποιον γνωριζει

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Δε καταλαβαίνω γιατί πελαγώνεις.

Δε κάνεις αποδοχή στη τροποποίηση και μένεις με το παλιό συμφωνηθέν μίσθωμα σε ισχύ.

Εφόσον δε πατήσεις το κουμπάκι αποδοχή στη τροποποίηση, τι ακριβώς συζητάμε; 

Το μοναδικό θέμα προς συζήτηση είναι γιατί δε πήρες τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη να τον ρωτήσεις τι σημαίνει αυτή η τροποποίηση και αν έγινε κάποιο λάθος (εάν έχει κάνα προχειράτζα λογιστή μπορεί και να έγινε λάθος με άλλο ακίνητο που νοικιάζει)

Πριν λοιπόν ρωτήσεις εδώ μέσα δε το παίρνεις ένα τηλ και να μας γράψεις και τι σου απάντησε;

Μην είστε ευθυνόφοβοι. Σπίτι νοικιάζεις...δε παίρνεις καραμέλα από το περίπτερο.

• Like 10
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

Δε καταλαβαίνω γιατί πελαγώνεις.

Δε κάνεις αποδοχή στη τροποποίηση και μένεις με το παλιό συμφωνηθέν μίσθωμα σε ισχύ.

Εφόσον δε πατήσεις το κουμπάκι αποδοχή στη τροποποίηση, τι ακριβώς συζητάμε; 

Το μοναδικό θέμα προς συζήτηση είναι γιατί δε πήρες τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη να τον ρωτήσεις τι σημαίνει αυτή η τροποποίηση και αν έγινε κάποιο λάθος (εάν έχει κάνα προχειράτζα λογιστή μπορεί και να έγινε λάθος με άλλο ακίνητο που νοικιάζει)

Πριν λοιπόν ρωτήσεις εδώ μέσα δε το παίρνεις ένα τηλ και να μας γράψεις και τι σου απάντησε;

Μην είστε ευθυνόφοβοι. Σπίτι νοικιάζεις...δε παίρνεις καραμέλα από το περίπτερο.

αυτο δεν το καταλαβαίνω,αντι να ρωτήσουν κατευθειαν τον υπευθυνο ρωτάνε σε φόρα και  ΦΒ!!!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ!

Τον ιδιοκτητη τον ενοχλησα τετ α τετ αμεσως μολις ειδα την τροποποιητικη δηλωση (την εκανε σημερα 26/8) ο οποιος ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ (δεν μου απανταει) μια και μενει στο ιδιο κτιριο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AlexBaz είπε

Παιδια ευχαριστω πολυ!

Τον ιδιοκτητη τον ενοχλησα τετ α τετ αμεσως μολις ειδα την τροποποιητικη δηλωση (την εκανε σημερα 26/8) ο οποιος ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ (δεν μου απανταει) μια και μενει στο ιδιο κτιριο

Τι θα πει δεν μιλάει;
Του λες καλημέρα και προχωράει σαν να μην υπάρχεις;

Δημοσ.

Απο την μερια μου ημουν αψογος παιδια!

Μόλις τώρα, ekkli είπε

Τι θα πει δεν μιλάει;
Του λες καλημέρα και προχωράει σαν να μην υπάρχεις;

Ακριβως οπως το διατυπωσες.. και με κοιταει με ειρωνικο χαμογελο

• Confused 1
Δημοσ.

εχεις συμβολαιο, προχωράς με αυτο για 3 έτη βασει νόμου. Καηκαμε αν την επομενη μερα αλλαζε ο καθενας το συμφωνητικο κ εβαζε οτι τιμή θελει...

Το ενοικιο σαφως σε τραπεζα και κρατας τις αποδειξεις

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AlexBaz είπε

Αλυκες Βολου 70 τ.μ. 180 αρχικο 350 τροποποιημενο

2.5ευρώ το τετραγωνικό;

σε τί μένεις; σε γιαπί;

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AlexBaz είπε

Πέρα από την αποδοχή στο taxis, συμβόλαιο έχετε υπογράψει?

Αλλά όπως σου είπαν δεν κάνεις αποδοχή και συνεχίζεις να πληρώνεις κανονικά ό,τι συμφωνήσατε!

Και άστον να σε κοιτάει ειρωνικά όταν σε συναντάει!

Αυτός θα ρθει να σου μιλήσει όταν δει ότι δεν κατέθεσες 350!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, AlexBaz είπε

Λιγο περιεργα αρχιζεις να μας τα λες τωρα.

Συμβολαιο που να αναγραφει το 180ρι υπογεγραμμενο κι απο τους δυο σας, υπαρχει;

Επισης το οτι εσυ τον κυνηγας τον ιδιοκτητη για να παρεις απαντηση για κατι που φαινομενικα δε σε επηρεαζει, δε βγαζει πολυ νοημα.

Θες να το παρεις απο την αρχη και να μας πεις ολη την ιστορια; Δηλαδη τι συμφωνησατε προφορικα και τι γραφει το συμβολαιο ;

Επεξ/σία από BackFromHell
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...