Gogotsa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, AGGANIS13 είπε Δεν γινεται ρε παιδια να βαλω απο την αλλη μερια. Στην πλατεια του χωριου ειναι το ελευθερο wifi. Το εχουν βαλει στο κοινοτικό γραφείο του χωριού. Αρα τι? Το ξεχνάω? Δεν υπαρχει καποια κεραια δυνατη να πιασει το σημα? Το να βαλεις εσυ δυνατη κεραια δε λεει κατι και 5 γραμμες να βλεπεις τη πλατεια. Το θεμα ειναι οτι η πλατεια δε θα βλεπει εσενα μετα. Για αυτο θες και εκει αναλογη κεραια. Ειναι σα να ειστε 2 ατομα σε αποσταση 50 μετρα και να συζητατε, εσυ φωναζεις και αυτος ψιθυριζει. Αυτος σε ακουει αλλα εσυ δε τον ακους. θες τουλαχιστον μια γραμμη σταθερου σηματος και οπτικη επαφη, αλλιως ξεχνας το σεναριο. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από Gogotsa
AGGANIS13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Ναι τωρα το καταλαβα καλυτερα γραφεις... τουλαχιστον μια γραμμη σταθερου σηματος. Ωραια να το δοκιμασω λοιπον πριν αγορασω οτιδητιποτε. Με λαπτοπ και με κινητο δεν πιανω. Εχω στο σπιτι μια κεραια για να πιανω απο το κατω διαμερισμα.... να δοκιμασω με αυτη αν εχω εστω και μια γραμμη σημα? https://www.skroutz.gr/s/25972421/TP-LINK-Archer-T4U-Plus-Ασύρματος-USB-Αντάπτορας-Δικτύου-1267Mbps.html#reviews Αν με αυτη εχω τουλαχιστον μια γραμμη σταθερου σηματος τοτε να προχωρησω σε αγορα της παραπανω εξωτερικης κεραιας ετσι?
chios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν υπάρχει κάποιος εκεί που να έχει τέτοια κεραία να στην δανείσει και να δοκιμάσεις; Αφού έχεις ίντερνετ από το κάτω διαμέρισμα τι το θες το άλλο;;
AGGANIS13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Από το κάτω διαμέρισμα έχω στο σπίτι μου. Η συζήτηση γίνεται όταν πηγαίνω στο χωριό τα ΣΚ Εκεί δεν έχω καθόλου και θέλω να πάρω από την πλατεία του χωριού
Gogotsa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν πιανεις με αυτο τον ανταπτορα εστω και μια γραμμη, πρωτα δοκιμασε να κανεις hotspot το λαπτοπ σου και δες μερικες φορες το σοι ιντερνετ σου δινει στις αλλες συσκευες πριν προχωρησεις σε καποια αγορα. Αυτο στο λεω διοτι μπορει να σου δινει πολυ λιγο και να μην εισαι ευχαριστημενος και τσαμπα λεφτα θα σκασεις. Το αλλο που μπορεις να κανεις αν απηυδησεις και δε βρισκεις λυση, ειναι να βαλεις καποιο παλιο κινητο σα hotspot, καπου εξω απο το σπιτι και ψηλα αν γινεται, εκει που πιανει σημα απο τη πλατεια και να δινεις ετσι ιντερνετ στο σπιτι σου. Μεσοβεζικες λυσεις αλλα δουλευουν οταν δεν εχεις τιποτα αλλο. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από Gogotsa
paylidis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 τη λυση ενος repeater σε καποιο σπιτι στη μεση τη σκεφτεκες; εαν μενει δλδ καποιος γνωστος σου να βαλεις σε αυτον ενα repeater αν δε πιανει καθολου σε εσενα.. 1
kostasbm Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 σε μερικά χωριά έχουν βάλει μια μικρή εξωτερική κεραία στο κοινοτικό γραφειο κάντε μια πρόταση και μαζέψτε τα χρήματα να βάλετε μια και η ζωή θα είναι ποιο ωραία για όλους εκεί 1
AKATADIOKTOS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, AGGANIS13 είπε Από το κάτω διαμέρισμα έχω στο σπίτι μου. Η συζήτηση γίνεται όταν πηγαίνω στο χωριό τα ΣΚ Εκεί δεν έχω καθόλου και θέλω να πάρω από την πλατεία του χωριού Απευθύνσου σε έναν ειδικευμένο για τέτοιες περιπτώσεις τεχνικό και θα σου λύσει ανετότατα το προβλημά σου.Μην ακούς τον κάθε άσχετο που "κελαηδάει" εδώ μέσα.Το μόνο πρόβλημα που ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις είναι η κίνηση που θα έχει το wifi,το να ξεζουμίζεται δηλαδή η σύνδεση απο τους πολλούς χρήστες και να σέρνεται η ταχύτητα.Αν δεν υπάρξει αυτό πρόβλημα,τότε ο ειδικευμένος τεχνικός θα σου παρέχει τέτοια λύση όπου θα νιώθεις πως το ρούτερ στην πλατεία του χωριού βρίσκεται μέσα στο σπίτι σου 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Εχεις δοκιμάσει να συνδεθείς;Αν είναι όπως είχα πετύχει κάποτε στο κέντρο της Αθηνας που κάθε 1 ώρα ήθελε να πατάς αποδοχή κλπ δεν είναι καθόλου βολικό.
AKATADIOKTOS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχεις δοκιμάσει να συνδεθείς;Αν είναι όπως είχα πετύχει κάποτε στο κέντρο της Αθηνας που κάθε 1 ώρα ήθελε να πατάς αποδοχή κλπ δεν είναι καθόλου βολικό. Λες να σχεδιάζει χωρίς τον ξενοδόχο; Ταχύτητα έχει μετρήσει; Υποτίθεται πως αυτά τα έχεις μελετήσει πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, AKATADIOKTOS είπε Λες να σχεδιάζει χωρίς τον ξενοδόχο; Ταχύτητα έχει μετρήσει; Υποτίθεται πως αυτά τα έχεις μελετήσει πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση Εδω δεν πιάνει σήμα .Σου δίνει την εντύπωση ότι το έχει ψάξει;
AKATADIOKTOS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Εδω δεν πιάνει σήμα .Σου δίνει την εντύπωση ότι το έχει ψάξει; Έχω την εντύπωση πως πήγε κάτω απο το acces point που βρίσκεται στην πλατεία,συνδέθηκε,έκανε πλοήγηση για κάμποση ώρα,μέτρησε την ταχύτητα,μπήκε και σε καμιά δεκαριά τσοντοσαιτ για να δει αν έχει κόφτη για "αλμυρά" site και αφού τα βρήκε όλα εντάξει,προχώρησε στην απόφαση της εγκατάστασης
AGGANIS13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Εννοειται εχω συνδεθει και εχω μετρησει το σημα με spped test και εβγαλε 48mb/s Στην πλατεια του χωριου δεν εχει ουτε καφενείο. Μονο μια μπασκετα εχει και σπανια εχω πετυχει παιδια να παιζουν. Ειναι πολυ μικρο το χωριο. Μονο τα καλοκαιρια εχει λιγο κοσμο. Και ΟΧΙ δεν μπηκα σε τσοντοσαιτ... εχω σταματησει να τα κανω αυτα ... με 4 παιδια τωρα και 50+ ηλικία 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εδω δεν πιάνει σήμα .Σου δίνει την εντύπωση ότι το έχει ψάξει; Φιλε μου δεν πιανω σημα απο το σπιτι του χωριου. Οταν κατεβαινω στην πλατεια εχω εννοειται φουλ σημα και με ταχυτητα 48mb/s 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εχεις δοκιμάσει να συνδεθείς;Αν είναι όπως είχα πετύχει κάποτε στο κέντρο της Αθηνας που κάθε 1 ώρα ήθελε να πατάς αποδοχή κλπ δεν είναι καθόλου βολικό. Καταλαβα τι λες αλλα στο χωριο ΟΧΙ δεν υπαρχει αυτο. 1
kostasbm Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, AKATADIOKTOS είπε Απευθύνσου σε έναν ειδικευμένο για τέτοιες περιπτώσεις τεχνικό και θα σου λύσει ανετότατα το προβλημά σου.Μην ακούς τον κάθε άσχετο που "κελαηδάει" εδώ μέσα.Το μόνο πρόβλημα που ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις είναι η κίνηση που θα έχει το wifi,το να ξεζουμίζεται δηλαδή η σύνδεση απο τους πολλούς χρήστες και να σέρνεται η ταχύτητα.Αν δεν υπάρξει αυτό πρόβλημα,τότε ο ειδικευμένος τεχνικός θα σου παρέχει τέτοια λύση όπου θα νιώθεις πως το ρούτερ στην πλατεία του χωριού βρίσκεται μέσα στο σπίτι σου επειδή μένω σε χωριό και μοιράζουμε το Ίντερνετ το κοινοτικό με εξωτερικές κεραίες έχω την εμπειρία και δεν είμαι τόσο άσχετος γιαυτο και πρότεινα να τα βρουν με το τοπικό πάρεδρο να βάλουν καμμία εξωτερική κεραία με κόστος πολύ μικρό(2 πάνελ θα καλύπτουν όλο το χωριό).....
laserjesus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Εάν δεν πιάνεις πες τους να μετακινήσουν τον router σε κανένα παράθυρο προς την μεριά σου .. Γενικά μην έχεις πολλές ελπίδες αφού δεν πιάνεις , στη καλύτερα να καταφέρεις μια σύνδεση που θα είναι πολύ χαμηλής ποιότητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα