Προς το περιεχόμενο

Τα έσοδα του Epic Games Store μόλις που έφτασαν τα $232 εκ. το 2019

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, mike299 είπε

To άρθρο που παραθέτεις αναφέρετε στα "key resellers", στα λεγόμενα και "γκρίζα" καθώς η προέλευση των κλειδιών είναι άγνωστη ( συνήθως από "φτηνές" αγορές όπως Ρωσία, Ινδία, Βραζιλία κ.α.).

Τα καταστήματα που αναφέρω είναι επίσημοι μεταπωλητές (Key retailers) που αγοράζουν steam keys κατευθείαν από τον publisher/developer.

Διάβασε αυτό το άρθρο του pcgamer για να καταλάβεις τις διαφορές.

Δεν υπάρχει μόνο το steam shop και όλοι οι άλλοι είναι απατεώνες που κλέβουν τα λεφτά του δημιουργού.

Ναι δεν αντιλέγω απλά αυτοί σπάνια έχουν καινούργια AAA games , περισσότερο παλιά ή indies όπως και το gog.

• Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 ώρες πριν, zaratustra είπε

Η epic έχει φοβερά έσοδα από το Fortnite και τη διάθεση της unreal engine σε τρίτους. Το epic store εφαρμόζει μια πολύ επιθετική στρατηγική με τα δωρεάν παιχνίδια, τις αποκλειστικότητες και τις πολύ καλές εκπτώσεις με τα 10ευρα κουπόνια. Και έχει φτιάξει μια μεγάλη βάση χρηστών σε σχετικά σύντομο διάστημα. Αυτός φαντάζομαι ήταν και ο στόχος της όταν μπήκε σε μια αγορά με κυρίαρχους παίκτες. Οι εταιρείες που βγάζουν δις, επενδύουν σε projects, applications, αγορές κτλ. Η φαινομενική χασουρα για εμάς τους πληβείους μπορεί να είναι μηχανή κερδοφορίας άμεσα η μελλοντικά. Δύο παραδείγματα 1) η Amazon είχε χασουρα τα πρώτα χρόνια αλλά ο bezos επεμενε 2) το Facebook αγόρασε ένα photo app (Instagram) το 2012 για 1 δις.  Τώρα γιατί η apple ασχολείται δημοσίως με την κερδοφορία του epic store, νομίζω αυτό είναι το ουσιαστικό ερώτημα.

Μεγαλη η κοντρα με την Apple για το Fortnite οποτε λογικο και το δηλητηριο της για την Εpic.To steam εκπληκτικο,δεν το συζητω αλλα οποιος ονειρευεται μονοπωλια προς χαριν της αγαπημενης του εταιριας ειναι τουλαχιστον ανοητος.

11 ώρες πριν, fullthrottl3 είπε

αισθανομαι λιγο μ.......ς που τα τσιμπαω ολα και δεν εχω παιξει ουτε λεπτο. Αλλα αφου τα δινουν τι να κανω;

Μία από τα ίδια, πρέπει να έχει μέσα περίπου 150 παιχνίδια και το μόνο που έχω παίξει και παίζω είναι το fortnite (μην βαράτε αδέρφια :D

Μόλις τώρα, bill987 είπε

Μία από τα ίδια, πρέπει να έχει μέσα περίπου 150 παιχνίδια και το μόνο που έχω παίξει και παίζω είναι το fortnite (μην βαράτε αδέρφια :D

Η αληθεια ειναι σκεφτομαι να παρω εναν 2tb hdd και απλα να τα κατεβασω ολα εκει μεσα. Και ποτε δε ξερεις... Μπορει να πεσει το ιντερνετ καποτε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...