chrstosRHO Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Καλήμερα σας, Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω recovery από κινητό που έγινε factory reset και δεν είχε τίποτα στο cloud; Έχω ένα xiaomi redmi note 9 το οποίο έσπασε η οθόνη και το έστειλα για επισκευή και μου το έφεραν πίσω με factory reset χωρίς να με ενημερώσουν ότι θα γινόταν αυτό και έχω χάσει φωτογραφίες κλπ. Δεν θέλω να το κάνω root ή τίποτα περίεργο. Μόνο αν υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναφέρω ότι μπορώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 χλωμό εως πεθαμένο. Εσύ δεν είχες αντίγραφα,αυτοί δεν σε ενημέρωσαν.Ο τέλειος συνδυασμός. 1 1
GATE123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, chrstosRHO είπε Καλήμερα σας, Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω recovery από κινητό που έγινε factory reset και δεν είχε τίποτα στο cloud; Έχω ένα xiaomi redmi note 9 το οποίο έσπασε η οθόνη και το έστειλα για επισκευή και μου το έφεραν πίσω με factory reset χωρίς να με ενημερώσουν ότι θα γινόταν αυτό και έχω χάσει φωτογραφίες κλπ. Δεν θέλω να το κάνω root ή τίποτα περίεργο. Μόνο αν υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναφέρω ότι μπορώ. Αν τα είχες σε sd ή Cloud μπορούσες. Τώρα έφυγε το τραίνο. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα