Προς το περιεχόμενο

Home Theater.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, tasos2012 είπε

To manual θελει καλο διαβασμα......σελιδα 89 ειναι τα speaker settings

Το manual του ενισχυτή εννοείς για τη σωστή ρύθμιση του,σωστά; Ή  και των ηχείων;
Θα το προσπαθήσω ναι.

Δημοσ.

Tου ενισχυτη,τα ηχεια απλα τα συνδεεις και στο υπογουφερ πειραζεις ενταση,φαση και συχνοτητα αποκοπης.Δηλαδη μην βαλεις στον ενισχυτη 120hz και στο υπογουφερ 80 γιατι θα εχεις κενο!!!!!! Προσεξε τα αυτα,με λιγο διαβασμα θα τα καταφερεις.Αλλωστε o ενισχυτης εχει και το συστημα αυτορυθμισης με το μικροφωνο. Αν δεις οτι ζοριζεσαι,τοτε αξιζει να φωναξεις καποιον απο το καταστημα να στα ρυθμισει,εστω και με καποιο ποσο. Δυστυχως ενα κακο στησιμο-ρυθμισεις μπορει να καταστρεψει το αποτελεσμα.

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, tasos2012 είπε

Tου ενισχυτη,τα ηχεια απλα τα συνδεεις και στο υπογουφερ πειραζεις ενταση,φαση και συχνοτητα αποκοπης.Δηλαδη μην βαλεις στον ενισχυτη 120hz και στο υπογουφερ 80 γιατι θα εχεις κενο!!!!!! Προσεξε τα αυτα,με λιγο διαβασμα θα τα καταφερεις.Αλλωστε o ενισχυτης εχει και το συστημα αυτορυθμισης με το μικροφωνο. Αν δεις οτι ζοριζεσαι,τοτε αξιζει να φωναξεις καποιον απο το καταστημα να στα ρυθμισει,εστω και με καποιο ποσο. Δυστυχως ενα κακο στησιμο-ρυθμισεις μπορει να καταστρεψει το αποτελεσμα.

Θα το παλέψω με το manual κι αν όχι θα κάνω αυτό που είπες, να φωνάξω κάποιον ειδικό.
Έχω κάποιον γνωστό μου αλλά έχει ασχοληθεί κυρίως με επαγγελματικό εξοπλισμό. Αλλιώς όπως είπες από το κατάστημα.
Σε ευχαριστώ πάντως, είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με αυτόν τον τομέα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/8/2021 στις 4:08 ΜΜ, tasos2012 είπε

Αδερφέ απίστευτο.
Εχθές συνειδητοποίησα ποιο ήταν το μικρόφωνο που μου έγραψες και το είδα στο youtube.
Ίσως από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει στη ζωή μου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tasos2012 είπε

Ψαξε καλα το κουτι!!!!!

Ναι το βρήκα, πρώτο πρώτο μάλιστα.
Αλλά δεν ήξερα τι είναι,θεώρησα κάτι σαν κεραία.😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...