Προς το περιεχόμενο

Home Theater.

dum83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε παιδιά.

Είμαι στη σκέψη να αγοράσω τον παρακάτω ενισχυτή Home Cinema.

Καθότι είναι ακριβός, θα ήθελα να προχωρήσω σε αγορά ηχείων , τα οποία να είναι κατάλληλα για σπίτι, επομένως όσο γίνεται και το κόστος να μην ανέβει υπερβολικά.

Δεν γνωρίζω να πουλιούνται σε δυάδες ή και σε σετ 5.1.

Η γνώση μου στο αντικείμενο είναι σχεδόν μηδαμινή κι επομένως ζητάω τα φώτα από κάποιον που έχει ασχοληθεί.

20200902120437_yamaha_rx_v6a_black.jpeg

https://www.skroutz.gr/s/24582316/Yamaha-RX-V6A-Ραδιοενισχυτής-Home-Cinema-4K-8K-7-2-Καναλιών-100W-8Ω-160W-6Ω-με-HDR-και-Dolby-Atmos-Μαύρος.html

Μετά από μία έρευνα βρήκα αυτά και δεν είμαι σίγουρος αν κάνουν.
20181024133423_d9762c54.jpeg

https://www.skroutz.gr/s/16195558/Yamaha-Σετ-Ηχείων-Home-Cinema-5-1-NS-P41-100W-Black.html

Επεξ/σία από dum83
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Yπαρχουν σετ σαν αυτο που εβαλες,σε διαφορες κατηγοριες τιμης,αλλα και ηχεια που αγοραζεις σαν ζευγαρια,εκτος απο το κεντρικο που ειναι μονο του.Το συγκεκριμενο που εβαλες ομως  δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.Ο ενισχυτης ειναι καλος και αξιζει καλυτερα ηχεια.Απλα πες σε τι χωρο θα τα βαλεις,αν εχεις δυσκολιες στην τοποθετηση κλπ

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπει σε σαλόνι, δεν έχω χώρο για μεγάλα.
Σκέφτομαι να τοποθετηθούν στον τοίχο αν όχι στο δάπεδο.
Με τα ίδια λεφτά πάνω κάτω πιστεύεις πως θα μπορούσα να βρω κάποια αξιόλογα για το μηχάνημα;
Ποια χαρακτηριστικά θα πρέπει να προσέξω για την επιλογή;

Επεξ/σία από dum83

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dum83 είπε

Δεν γνωρίζω να πουλιούντι σε δυάδες ή και σε σετ 5.1.

ο ενισχυτης που αναφερεις εχει atmos, οποτε αν θελεις να τον εκμεταλευτεις, θελεις ατμος ηχεια.. οποτε παμε για 7.1

μια πολυ καλη προταση ειναι τα focal 7.1  εκτος και αν παρεις τα 5.1 και αργοτερα προσθεσεις 2 ακομη (πχ. κατι απο αυτα, που εχουν κληση) στο ταβανι ή στον τοιχο για ατμος.

ξερω, μπορει να σου φαινοντια πολλα τα λεφτα, αλλα καλυτερα να το φτιαξεις σωστα, παρα να πεταξεις λεφτα και μετα να πληρωνεις εξτρα για να τα αλλαξεις.. 

Επεξ/σία από emperor4her
  • Thanks 1

57 λεπτά πριν, emperor4her είπε

ο ενισχυτης που αναφερεις εχει atmos, οποτε αν θελεις να τον εκμεταλευτεις, θελεις ατμος ηχεια.. οποτε παμε για 7.1

μια πολυ καλη προταση ειναι τα focal 7.1  εκτος και αν παρεις τα 5.1 και αργοτερα προσθεσεις 2 ακομη (πχ. κατι απο αυτα, που εχουν κληση) στο ταβανι ή στον τοιχο για ατμος.

ξερω, μπορει να σου φαινοντια πολλα τα λεφτα, αλλα καλυτερα να το φτιαξεις σωστα, παρα να πεταξεις λεφτα και μετα να πληρωνεις εξτρα για να τα αλλαξεις.. 

Όντως η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά για την οικονομική μου δυνατότητα.
Άραγε αν πήγαινα σε κάποιο κατάστημα να έβρισκα κάποια σχετικά αντίστοιχα σε καλύτερη τιμή;
Στον Πειραιά που είμαι δεν έχω κάποιο κατάσημα εδώ στο νου μου.

Εγω σε αυτον τον ενισχυτη θα πηγαινα κατευθειαν σε πιο καλη κατηγορια ηχειων τυπου δαπεδου. Πιο καλα να κανεις λιγο υπομονη και να παρεις τα magnat ας πουμε. 

• Like 1

23 ώρες πριν, emperor4her είπε

Φίλε μου σε ευχαριστώ για την πρόταση.
Αυτά αγόρασα.
Μάλιστα μου τα πρότεινε και το κατάστημα όταν απλώς τον ρώτησα για ηχεία.

2 ώρες πριν, Gogotsa είπε

Εγω σε αυτον τον ενισχυτη θα πηγαινα κατευθειαν σε πιο καλη κατηγορια ηχειων τυπου δαπεδου. Πιο καλα να κανεις λιγο υπομονη και να παρεις τα magnat ας πουμε. 

Σωστή η σκέψη αλλά ο χώρος δυστυχώς δεν είναι κατάλληλος για δάπεδο.

• Like 1
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, dum83 είπε

Φίλε μου σε ευχαριστώ για την πρόταση.
Αυτά αγόρασα.
Μάλιστα μου τα πρότεινε και το κατάστημα όταν απλώς τον ρώτησα για ηχεία.

Χαιρομαι, κοιτα να τα καταευχαριστηθεις, δεν εχουν αντιπαλο σε αυτη την τιμη θεωρω. :) 

Κοιτα να τα τοποθετήσεις σωστα και οτι χρειαστεις ρωτα ελευθερα 

• Like 2

34 λεπτά πριν, emperor4her είπε

Χαιρομαι, κοιτα να τα καταευχαριστηθεις, δεν εχουν αντιπαλο σε αυτη την τιμη θεωρω. :) 

Κοιτα να τα τοποθετήσεις σωστα και οτι χρειαστεις ρωτα ελευθερα 

Έγινε και χίλια ευχαριστώ.
Χωρίς να σε σπαμάρω, ότι χρειαστώ θα σου στείλω.

• Like 1

Τα Focal θα σου προτεινα και εγω σαν σετ......αλλα προλαβες και τα πηρες.Πολυ καλα ηχεια,θα τα ευχαριστηθεις και σε ταινιες και σε μουσικη. Κοιταξε μονο να δηλωσεις τα ηχεια σαν small στο σεταρισμα του ενισχυτη. Επισης πολυ καλη ειναι και η δικτυακη εφαρμογη της yamaha music Cast.

• Like 1

Δεν πρόλαβα και εγω να πω πόσο εξίσου καλή επιλογή θα ήταν τα Focal. Εχω φτιαξει στο μεσαίου μεγέθους σαλόνι ενα 5.1 setup με focal, και είναι super. Για δυο μπροστινά πήγα στα aria 906, η αλήθεια είναι οτι δεν άκουσα πολλά πριν επιλέξω, άντε κανα δυο ακόμα, αλλά τα focal με κέρδισαν. 

• Like 1

Στις 27/8/2021 στις 5:26 ΜΜ, tasos2012 είπε

Τα Focal θα σου προτεινα και εγω σαν σετ......αλλα προλαβες και τα πηρες.Πολυ καλα ηχεια,θα τα ευχαριστηθεις και σε ταινιες και σε μουσικη. Κοιταξε μονο να δηλωσεις τα ηχεια σαν small στο σεταρισμα του ενισχυτη. Επισης πολυ καλη ειναι και η δικτυακη εφαρμογη της yamaha music Cast.

Κατέβασα την εφαρμογή που λες στο κινητό. Με αυτή ρυθμίζω τον ενισχυτή σε γραφικό περιβάλλον;
Αν και δεν το έχω στήσει ακόμα, που το επιλέγω το "small";

Στις 27/8/2021 στις 7:05 ΜΜ, Gogotsa είπε

Ολα small και το sub να κοβει στους 80.

Που τα επιλέγω αυτά;

• Like 1

23 ώρες πριν, Chuckie667 είπε

Δεν πρόλαβα και εγω να πω πόσο εξίσου καλή επιλογή θα ήταν τα Focal. Εχω φτιαξει στο μεσαίου μεγέθους σαλόνι ενα 5.1 setup με focal, και είναι super. Για δυο μπροστινά πήγα στα aria 906, η αλήθεια είναι οτι δεν άκουσα πολλά πριν επιλέξω, άντε κανα δυο ακόμα, αλλά τα focal με κέρδισαν. 

Όταν πήγα στο κατάστημα να πάρω τον ενισχυτή, τον ρώτησα από περιέργεια για ηχεία και μόλις μου πρότεινε τα ίδια με εσάς αμέσως τα πήρα.
Ξέρω πως οικονομικά πόνεσε αλλά πιστεύω πως για χρόνια θα με βγάλουν ασπροπρόσωπο...

• Like 2

2 ώρες πριν, dum83 είπε

Κατέβασα την εφαρμογή που λες στο κινητό. Με αυτή ρυθμίζω τον ενισχυτή σε γραφικό περιβάλλον;
Αν και δεν το έχω στήσει ακόμα, που το επιλέγω το "small";

Που τα επιλέγω αυτά;

To manual θελει καλο διαβασμα......σελιδα 89 ειναι τα speaker settings

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...