PloumpisDimitrios Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι παραπάνω χρέωση θα υπάρχει για να μεταφέρω χρήματα από την Εθνική στην Revolut;
spamo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα. Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο με τις προμήθειες; Έστειλα με gpay και κάρτα εθνικής στη revolut 300€ και η εθνική με χρέωσε 303€ Κοίταξα προηγούμενες χρεωσεις και δεν είχα προμήθεια. Υπάρχει κάποιο όριο που το ξεπέρασα η αυτή είναι η χρέωση πλέον;
alxandros_gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, spamo said: Καλησπέρα. Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο με τις προμήθειες; Έστειλα με gpay και κάρτα εθνικής στη revolut 300€ και η εθνική με χρέωσε 303€ Κοίταξα προηγούμενες χρεωσεις και δεν είχα προμήθεια. Υπάρχει κάποιο όριο που το ξεπέρασα η αυτή είναι η χρέωση πλέον; Δες εδώ 1
spamo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Από εθνική σε payzy και μετά με gpay στη revolut ισχύει τελικά μόλις το έκανα και δεν υπάρχει προμήθεια.
Panos_liquid Δημοσ. Πέμπτη στις 08:36 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:36 πμ Στις 20/7/2022 στις 11:58 ΜΜ, j0hnn1e είπε Ερώτηση αν ξέρει κανείς για το ανάποδο, μεταφορά από Revolut στην Εθνική. Χρεώνει η εθνική για την μεταφορά χρημάτων; προσπαθω να τραβήξω λεφτά από Revolut χωρίς να χρεωθώ την ταρίφα του ΑΤΜ Μπορεις να βαλεις την εικονικη καρτα απο το revolut app, ή στο gpay ή στο ios pay. Ετσι μπορεις καπακια να βαρας την καρτα της revolut χωρις χρεωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις