Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω ένα Samsung S8+ αρκετά χρόνια. Εδώ και 15 μέρες με υποβάλλει στο μαρτύριο της... σταγόνας. Βγάζοντας το παρακάτω μήνυμα, δεν με αφήνει να φορτίσω το κινητό. 

239427745_5925901940813922_2417838581851621811_n.jpg.efaebc88ce8a89232c274d18e0a38ddb.jpg

Φυσικά δοκίμασα τα πάντα, πιστολάκια κλπ. Κατάφερα να βρω ένα turnaround βάζοντας το κινητό σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας. Εκεί η σταγόνα εξαφανιζόταν, το φόρτιζα και μετά το γύριζα κανονικά, όπου η σταγόνα στην αρχή δεν υπήρχε, αλλά μετά από 5-6 ώρες εμφανιζόταν ξανά. 

Πλέον ούτε αυτό λειτουργεί, ακόμα και σε ασφαλή λειτουργία μου βγάζει τη σταγόνα και το κινητό σιγά σιγά... πεθαίνει :P Πριν πάω να αγοράσω ασύρματο φορτιστή, έχετε καμια ιδέα;

Δημοσ.

Κι όμως, και πάλι δεν με αφήνει. Για την ακρίβεια δεν κάνει τίποτα όταν βάζω τον φορτιστή (έχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικούς). Μόλις το ανοίγω ξυπνάει, αλλά μου πετάει ξανά το μήνυμα.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Να το φορτίζεις σβηστο;Δεν ξερω,απλά μια σκέψη

Υπάρχει κινητό που μπορεί να φορτίσει σβηστό;;
Εδώ και χρόνια μόλις τους συνδέσεις τον φορτιστή συνήθως ανοίγουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dpolal είπε

Μόλις δοκίμασα το xiaomi mi note 10 μου.Απλά δείχνει την μπαταρία να φορτίζει,δεν είναι σε κανονική λειτουργία.

6 λεπτά πριν, arkoudos είπε

Κι όμως, και πάλι δεν με αφήνει. Για την ακρίβεια δεν κάνει τίποτα όταν βάζω τον φορτιστή (έχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικούς). Μόλις το ανοίγω ξυπνάει, αλλά μου πετάει ξανά το μήνυμα.

Θες αλλαγή θυρας usb μάλλον.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Θες αλλαγή θυρας usb μάλλον.

Δεν σκέφτηκα να το ψάξω αυτό, φθηνό μου φαίνεται και καλύτερη λύση από το να πάρω ασύρματο φορτιστή.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, arkoudos είπε

Δεν σκέφτηκα να το ψάξω αυτό, φθηνό μου φαίνεται και καλύτερη λύση από το να πάρω ασύρματο φορτιστή.

Στο σερβις θα σου πουν.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μόλις δοκίμασα το xiaomi mi note 10 μου.Απλά δείχνει την μπαταρία να φορτίζει,δεν είναι σε κανονική λειτουργία.

Το έσβησες πρώτα και μετά σύνδεσες το φορτιστή ή τον σύνδεσες και μετά επέλεξες να κάνεις shutdown ;;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dpolal είπε

Το έσβησες πρώτα και μετά σύνδεσες το φορτιστή ή τον σύνδεσες και μετά επέλεξες να κάνεις shutdown ;;

σβησιμο και μετά σύνδεση του φορτιστή. Αφού ο σκοπός είναι να το φορτίσω σβηστό  .

Δοκιμάζω και απο αναμμένο ,συνδεση και σβήσιμο.Απλά φορτίζει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

σβησιμο και μετά σύνδεση του φορτιστή. Αφού ο σκοπός είναι να το φορτίσω σβηστό  .

Σε Huawei ανάβει μόλις τον συνδέσεις, Samy δεν είχα ποτέ οπότε δεν ξέρω πώς αντιδρά.

Δημοσ.

Όταν βραχεί το κινητό ή μπει νερό από τη θύρα usb ΔΕΝ το βάζουμε για φόρτιση. Πήγαινε άμεσα σε κάποιο service μπας και το σώσεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

αναβει  σε πλήρη λειτουργικότητα;

Κανονικά, ανάβει και φτάνει στην οθόνη για το pin της sim.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Όταν βραχεί το κινητό ή μπει νερό από τη θύρα usb ΔΕΝ το βάζουμε για φόρτιση. Πήγαινε άμεσα σε κάποιο service μπας και το σώσεις.

Δεν θα είχε στεγνώσει το νερό (αν μπήκε, πραγματικά δεν θυμάμαι, μετά από φόρτιση μου το έκανε) μετά από 15-20 μέρες όμως; Τι κόλλημα έχει φάει...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Σε εμένα γίνεται (OP6)και σε Xiaomi που έχω πάρει 

2 ώρες πριν, arkoudos είπε

Καλημέρα.

Έχω ένα Samsung S8+ αρκετά χρόνια. Εδώ και 15 μέρες με υποβάλλει στο μαρτύριο της... σταγόνας. Βγάζοντας το παρακάτω μήνυμα, δεν με αφήνει να φορτίσω το κινητό. 

239427745_5925901940813922_2417838581851621811_n.jpg.efaebc88ce8a89232c274d18e0a38ddb.jpg

Φυσικά δοκίμασα τα πάντα, πιστολάκια κλπ. Κατάφερα να βρω ένα turnaround βάζοντας το κινητό σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας. Εκεί η σταγόνα εξαφανιζόταν, το φόρτιζα και μετά το γύριζα κανονικά, όπου η σταγόνα στην αρχή δεν υπήρχε, αλλά μετά από 5-6 ώρες εμφανιζόταν ξανά. 

Πλέον ούτε αυτό λειτουργεί, ακόμα και σε ασφαλή λειτουργία μου βγάζει τη σταγόνα και το κινητό σιγά σιγά... πεθαίνει :P Πριν πάω να αγοράσω ασύρματο φορτιστή, έχετε καμια ιδέα;

Καθάρισε την θύρα του τηλεφώνου.

Πάρε μια μπαντονετα και βγάλε το βαμβάκι και την άκρη πίεσε την με μια πένσα έτσι ώστε να χωραει ισα ισα στη φορτιση του τηλεφωνου.

Επίσης δοκίμασε με κάποιον άλλο φορτιστή και με άλλο καλώδιο ή με κάποιο power bank.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...