arkoudos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Καλημέρα. Έχω ένα Samsung S8+ αρκετά χρόνια. Εδώ και 15 μέρες με υποβάλλει στο μαρτύριο της... σταγόνας. Βγάζοντας το παρακάτω μήνυμα, δεν με αφήνει να φορτίσω το κινητό. Φυσικά δοκίμασα τα πάντα, πιστολάκια κλπ. Κατάφερα να βρω ένα turnaround βάζοντας το κινητό σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας. Εκεί η σταγόνα εξαφανιζόταν, το φόρτιζα και μετά το γύριζα κανονικά, όπου η σταγόνα στην αρχή δεν υπήρχε, αλλά μετά από 5-6 ώρες εμφανιζόταν ξανά. Πλέον ούτε αυτό λειτουργεί, ακόμα και σε ασφαλή λειτουργία μου βγάζει τη σταγόνα και το κινητό σιγά σιγά... πεθαίνει Πριν πάω να αγοράσω ασύρματο φορτιστή, έχετε καμια ιδέα;
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Να το φορτίζεις σβηστο;Δεν ξερω,απλά μια σκέψη
arkoudos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Κι όμως, και πάλι δεν με αφήνει. Για την ακρίβεια δεν κάνει τίποτα όταν βάζω τον φορτιστή (έχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικούς). Μόλις το ανοίγω ξυπνάει, αλλά μου πετάει ξανά το μήνυμα.
dpolal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Να το φορτίζεις σβηστο;Δεν ξερω,απλά μια σκέψη Υπάρχει κινητό που μπορεί να φορτίσει σβηστό;; Εδώ και χρόνια μόλις τους συνδέσεις τον φορτιστή συνήθως ανοίγουν.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, dpolal είπε Υπάρχει κινητό που μπορεί να φορτίσει σβηστό;; Εδώ και χρόνια μόλις τους συνδέσεις τον φορτιστή συνήθως ανοίγουν. Μόλις δοκίμασα το xiaomi mi note 10 μου.Απλά δείχνει την μπαταρία να φορτίζει,δεν είναι σε κανονική λειτουργία. 6 λεπτά πριν, arkoudos είπε Κι όμως, και πάλι δεν με αφήνει. Για την ακρίβεια δεν κάνει τίποτα όταν βάζω τον φορτιστή (έχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικούς). Μόλις το ανοίγω ξυπνάει, αλλά μου πετάει ξανά το μήνυμα. Θες αλλαγή θυρας usb μάλλον. 1
arkoudos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Θες αλλαγή θυρας usb μάλλον. Δεν σκέφτηκα να το ψάξω αυτό, φθηνό μου φαίνεται και καλύτερη λύση από το να πάρω ασύρματο φορτιστή.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, arkoudos είπε Δεν σκέφτηκα να το ψάξω αυτό, φθηνό μου φαίνεται και καλύτερη λύση από το να πάρω ασύρματο φορτιστή. Στο σερβις θα σου πουν.
dpolal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μόλις δοκίμασα το xiaomi mi note 10 μου.Απλά δείχνει την μπαταρία να φορτίζει,δεν είναι σε κανονική λειτουργία. Το έσβησες πρώτα και μετά σύνδεσες το φορτιστή ή τον σύνδεσες και μετά επέλεξες να κάνεις shutdown ;;
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, dpolal είπε Το έσβησες πρώτα και μετά σύνδεσες το φορτιστή ή τον σύνδεσες και μετά επέλεξες να κάνεις shutdown ;; σβησιμο και μετά σύνδεση του φορτιστή. Αφού ο σκοπός είναι να το φορτίσω σβηστό . Δοκιμάζω και απο αναμμένο ,συνδεση και σβήσιμο.Απλά φορτίζει.
dpolal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε σβησιμο και μετά σύνδεση του φορτιστή. Αφού ο σκοπός είναι να το φορτίσω σβηστό . Σε Huawei ανάβει μόλις τον συνδέσεις, Samy δεν είχα ποτέ οπότε δεν ξέρω πώς αντιδρά.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, dpolal είπε Σε Huawei ανάβει μόλις τον συνδέσεις, Samy δεν είχα ποτέ οπότε δεν ξέρω πώς αντιδρά. αναβει σε πλήρη λειτουργικότητα;
Nabuko Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Όταν βραχεί το κινητό ή μπει νερό από τη θύρα usb ΔΕΝ το βάζουμε για φόρτιση. Πήγαινε άμεσα σε κάποιο service μπας και το σώσεις.
dpolal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε αναβει σε πλήρη λειτουργικότητα; Κανονικά, ανάβει και φτάνει στην οθόνη για το pin της sim. 1
arkoudos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 31 λεπτά πριν, Nabuko είπε Όταν βραχεί το κινητό ή μπει νερό από τη θύρα usb ΔΕΝ το βάζουμε για φόρτιση. Πήγαινε άμεσα σε κάποιο service μπας και το σώσεις. Δεν θα είχε στεγνώσει το νερό (αν μπήκε, πραγματικά δεν θυμάμαι, μετά από φόρτιση μου το έκανε) μετά από 15-20 μέρες όμως; Τι κόλλημα έχει φάει...
GATE123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, dpolal είπε Υπάρχει κινητό που μπορεί να φορτίσει σβηστό;; Εδώ και χρόνια μόλις τους συνδέσεις τον φορτιστή συνήθως ανοίγουν. Σε εμένα γίνεται (OP6)και σε Xiaomi που έχω πάρει 2 ώρες πριν, arkoudos είπε Καλημέρα. Έχω ένα Samsung S8+ αρκετά χρόνια. Εδώ και 15 μέρες με υποβάλλει στο μαρτύριο της... σταγόνας. Βγάζοντας το παρακάτω μήνυμα, δεν με αφήνει να φορτίσω το κινητό. Φυσικά δοκίμασα τα πάντα, πιστολάκια κλπ. Κατάφερα να βρω ένα turnaround βάζοντας το κινητό σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας. Εκεί η σταγόνα εξαφανιζόταν, το φόρτιζα και μετά το γύριζα κανονικά, όπου η σταγόνα στην αρχή δεν υπήρχε, αλλά μετά από 5-6 ώρες εμφανιζόταν ξανά. Πλέον ούτε αυτό λειτουργεί, ακόμα και σε ασφαλή λειτουργία μου βγάζει τη σταγόνα και το κινητό σιγά σιγά... πεθαίνει Πριν πάω να αγοράσω ασύρματο φορτιστή, έχετε καμια ιδέα; Καθάρισε την θύρα του τηλεφώνου. Πάρε μια μπαντονετα και βγάλε το βαμβάκι και την άκρη πίεσε την με μια πένσα έτσι ώστε να χωραει ισα ισα στη φορτιση του τηλεφωνου. Επίσης δοκίμασε με κάποιον άλλο φορτιστή και με άλλο καλώδιο ή με κάποιο power bank. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα