Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν κανει επενασυνδεση χωρις παρουσια πελατη !!! Αν το εκανε οπως λες ηταν κατα παραβαση οδηγιων . 

Το συνεγειο δεν παει να κανει δοκιμες...

Πώς γίνεται αυτό που λες; Σε σπίτια που δεν μένει κάνεις δηλαδή και θέλουν να συνδέσουν το ρεύμα τι πρέπει να γίνει, ενημερώνουν από πριν μέρα και ώρα που περνάνε; 

Σε σπίτι που θέλαμε να το νοικιάσουμε και να συνδεθεί το ρεύμα  που ήταν κομμένο με το όνομα του ενοικιαστη, ρωτήθηκε από τους ενοικιαστές η υπηρεσία τι μέρα και ώρα θα περάσουν διότι στο σπίτι δεν έμενε κανένας ήταν κενό, και είπαν ότι δεν γίνεται να τους πουν. Οπότε, αν δεν ήμασταν εμείς στον επάνω όροφο που μας χτύπησαν το κουδούνι και κατεβήκαμε να τους ανοίξουμε, έπρεπε να είχαμε στήσει αντίσκηνο μέσα στο σπίτι με φαγητά και κονσέρβες για να περιμένουμε, άσε που και κομμένο το ρεύμα εκεί δεν θα ακουγόταν το κουδούνι γιατί παιρνει ρεύμα από τον πίνακα. 

Τώρα για τις κουζίνες και αυτά, ας έχει κλειστό τον γενικό ο καθένας στο σπίτι του. 

• Like 1
Δημοσ.

Κάνουν επανασύνδεση αν έχουν πρόσβαση χωρίς παρουσία κάποιου (κανονικά έπρεπε με ραντεβού και τηλ, αλλά Ελλαδιστάν δεν έχουμε πολυτέλειες) .

Απλά πρέπει να κόβουν απο το ρολόι την παροχή ρεύματος (απο διακόπτες ή το "Γ" ανάλογα τι έχει το ρολόι) μιας και δεν ξέρουν αν είναι κλειστός ο πίνακας και το τι υπάρχει αναμμένο στο σπίτι

• Like 1
Δημοσ.

Για να διευκρινήσω, οι προηγμένη ενοικιαστές είχανε άλλη σύνδεση με άλλον πάροχο και έληξε για αυτό δεν έχει ρεύμα.

Τώρα δεν έχουν πάρει τηλέφωνο άρα λογικά θα πρέπει να έχει γίνει κανονικά η διαδικασία αφού δεν έχω λάβει τίποτα. Σε πολυκατοικία είναι κάποιος θα άνοιξε θέλω να πιστεύω γιατί σε για όλη την διαδικασία αμέσως περνάνε τηλέφωνο.

Δημοσ.

Απαντηση απο πρωην συναδελφο σε ερωτημα μου που εχει αντικειμενο εργασιας αποκοπες/επαναφορες.

Στις επανασυνδέσεις καλό είναι να είναι κάποιος παρόν γιατί μπορεί να έχει ξεχαστεί κάτι αναμενο κουζίνα φούρνος κλπ και να πάρει φωτιά.

Γίνονται όμως και χωρίς τον πελάτη βλέποντας τα φορτία του μετρητή.

Αν δώσω ρεύμα και λειτουργεί ένα ψυγείο έχει χαμηλά φορτία δεν υπάρχει πρόβλημα αν δώσουμε ρεύμα και τρέχει ο δίσκος αν δεν είναι ο πελάτης τον περνούμε τηλέφωνο

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Απαντηση απο πρωην συναδελφο σε ερωτημα μου που εχει αντικειμενο εργασιας αποκοπες/επαναφορες.

Στις επανασυνδέσεις καλό είναι να είναι κάποιος παρόν γιατί μπορεί να έχει ξεχαστεί κάτι αναμενο κουζίνα φούρνος κλπ και να πάρει φωτιά.

Γίνονται όμως και χωρίς τον πελάτη βλέποντας τα φορτία του μετρητή.

Αν δώσω ρεύμα και λειτουργεί ένα ψυγείο έχει χαμηλά φορτία δεν υπάρχει πρόβλημα αν δώσουμε ρεύμα και τρέχει ο δίσκος αν δεν είναι ο πελάτης τον περνούμε τηλέφωνο

Άλλα έλεγες πριν, ήσουν κατηγορηματικός στο ότι "Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν κανει επενασυνδεση χωρις παρουσια πελατη !!!", και ότι "Το συνεγειο δεν παει να κανει δοκιμες...".

Τελικά αποδείχθηκε πως είχα 100% δίκιο, και όλα αυτά περί "εσωτερικών οδηγιών" ήταν μπαρούφες.

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Άλλα έλεγες πριν, ήσουν κατηγορηματικός στο ότι "Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν κανει επενασυνδεση χωρις παρουσια πελατη !!!", και ότι "Το συνεγειο δεν παει να κανει δοκιμες...".

Τελικά αποδείχθηκε πως είχα 100% δίκιο, και όλα αυτά περί "εσωτερικών οδηγιών" ήταν μπαρούφες.

Κοίτα μπορεί όντως να υπήρχε τέτοια οδηγία παλιότερα και να άλλαξε ή να αναθεωρηθηκε. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αν διαβασες καλα γραφει τι πρεπει να γινεται ασχετα με τι γινεται .

Βεβαια αυτα ειναι ψιλα γραμματα για σενα 

Πολυ ασχοληθηκα μαζι σου 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Weiss είπε

Κοίτα μπορεί όντως να υπήρχε τέτοια οδηγία παλιότερα και να άλλαξε ή να αναθεωρηθηκε. 

Ακόμα και να ισχύει αυτό, πάλι λάθος είναι η δήλωση "Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν κανει επενασυνδεση χωρις παρουσια πελατη !!!"

2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν διαβασες καλα γραφει τι πρεπει να γινεται ασχετα με τι γινεται .

Βεβαια αυτα ειναι ψιλα γραμματα για σενα 

Πολυ ασχοληθηκα μαζι σου 

Εγώ καλά το διάβασα, εσύ πρέπει να το ξαναδείς μια και έγραψες "καλό είναι" και όχι "πρέπει να".

Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα για σένα.

Εγώ πάντως θα συνεχίσω να επισημαίνω ότι κουλαμάρα διαβάζω.

• Like 2
  • Sad 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έκανα αίτηση επανασύνδεσης σε ιδιωτικό πάροχο με κατάθεση σύμβασης και δικαιολογητικά (Φυσικό Αέριο) τη Πέμπτη που μας πέρασε. Μιας και πρόκειται για επαγγελματικό χώρο (γραφείο) υπάρχει τρόπος να βλέπω πότε θα γίνει η επανασύνδεση απομακρυσμένα; Ένα που σκέφτηκα είναι η σελίδα ελέγχου της ΥΔΕ που αναγράφει και αν η παροχή είναι ενεργή ή μη (αλλά δε ξέρω αν ανανεώνεται έγκαρα).

Τα ρολόγια είναι προσβάσιμα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MikeJ είπε

Έκανα αίτηση επανασύνδεσης σε ιδιωτικό πάροχο με κατάθεση σύμβασης και δικαιολογητικά (Φυσικό Αέριο) τη Πέμπτη που μας πέρασε. Μιας και πρόκειται για επαγγελματικό χώρο (γραφείο) υπάρχει τρόπος να βλέπω πότε θα γίνει η επανασύνδεση απομακρυσμένα; Ένα που σκέφτηκα είναι η σελίδα ελέγχου της ΥΔΕ που αναγράφει και αν η παροχή είναι ενεργή ή μη (αλλά δε ξέρω αν ανανεώνεται έγκαρα).

Τα ρολόγια είναι προσβάσιμα. 

Θα περιμενεις τις επομενες 2-4 μερες... Πηγαινε αυριο μεθαυριο στον χωρο να δεις αν εχεις ρευμα;

Δημοσ.
20 hours ago, takoulou said:

Θα περιμενεις τις επομενες 2-4 μερες... Πηγαινε αυριο μεθαυριο στον χωρο να δεις αν εχεις ρευμα;

Εντάξει τελικά ενημερώνει ο πάροχος μέσω viber. Μου έστειλαν σήμερα πως καταχωρήθηκε η αίτηση και θα ενημερωθώ με την ολοκλήρωση.

Απλά να γλυτώνω τις τζάμπα μετακινήσεις γιατί τώρα είναι εντελώς άδειος ο χώρος και δουλέυω από το σπίτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...