Makmanaman30 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα παιδες!!Εχω ένα i20 2019 και έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορες η οπισθεν μπαίνει με δυσκολία.Αντιμετωπίζει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα;
bill_zaf Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Την γρατσουνάς την οπισθεν δηλαδη? 🙂🙂🙂 Συγγνώμη δεν αντεξα, αγνόησε με Παντως να ξερεις οτι τα γραναζια της οπισθεν δεν εχουν συγχρονιζε οποτε ειναι φυσιολογικο το γρρρ αν δεν εχει σταματησει ο πρωτεύον αξονας 1
Makmanaman30 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Εννοειται πως το αμάξι έχει σταματήσει πληρως και μετά γίνεται αλλαγή σε οπισθεν..Δεν έχει κίνηση..Δεν βγάζει κάποιο θορυβο απλά δε μπαίνει ευκολα.. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από Makmanaman30
paylidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 δοκιμασε να ξεκινησεις πριν να βαλεις οπισθεν να βαζεις μια δευτερα. επισης μηπως φευγει το πατακι κατω απο το συμπλεκτη;
Makmanaman30 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Αυτό με τη Δευτέρα το διαβασα και αλλου θα το δοκιμασω..Βεβαια είναι απαράδεκτο για καινουργιο αυτοκίνητο να έχει τετοια θέματα και να χρειάζεται να κάνω αυτή τη διαδικασια..Όχι το πατάκι και λοιπές λεπτομερειες τις προσεχω..Μπήκα και σε i20 του 2020 και είδα ότι την οπισθεν την αλλαξανε θέση στο κιβώτιο και την βάλανε κάτω δεξιά...Για αυτό θέλω να δω αν έχει μόνο το δικό μ θεμα ή είναι γενικότερο πρόβλημα εκείνου του μοντέλου.
paylidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 εχει συγχρονιζε οποτε βοηθαει στο να μπει, θεωρητικά δε χρειαζεται στην πράξη άλλα βλέπουμε ωστόσο... Κατα τα άλλα απαραδεκτο, δε διαφωνω... αλλα είναι οι μονοι απαραδεκτοι; 1
Ribopaido Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Οντως τα καινούργια έχουν συγχρονιζε στην όπισθεν αλλα και πάλι μην περιμένεις πολλα. Στο iq πάντως που έχει το δαχτυλίδι προς τα πάνω , το κόλπο που βρήκα ειναι να το πιεζω και οταν εμπλακει μετά απλα το κρατάω χαλαρα στη θέση του
Makmanaman30 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Ευχαριστώ για τις απαντησεις..Η αλλαγή συγχρονιζε λοιπόν πιστεύετε θα ήταν μια λύση,,;Η απορία μ έγκειται στο αν το δικό μ έχει το πρόβλημα ή γενικά όλα τα μοντέλα έως το 2019 που έχω παρουσιάζουν αυτή τη δυσκολία στο να μπει η οπισθεν..Αν γενικά μπαίνει δυσκολα τοτε είναι έτσι το σασμαν..Αν όχι έχει πρόβλημα το συγχρόνιζε μου..
paylidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Εαν ειναι εντονο μπορεις να ζητησεις να αλλαχθει οτι απαιτειται εντος εγγυησης. 1
mikevchq Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Είχαμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο i20 2019 του πατέρα μου. Αλλάχθηκε το συγχρονιζέ της όπισθεν (εντός εγγύησης) και τώρα λειτουργεί άψογα. 2
Makmanaman30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Σας ευχαριστώ πολύ..Και ‘γώ αυτό θα κάνω γιατί το όχημα έχει εγγύηση ακόμα …
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα