1234567890one Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, jon_pallis είπε εγω λέω απλά ότι υπάρχει αυτή η λύση ούτε εγώ το κάνω γτ απλά δεν έχω το λόγο αναρωτιέμαι λοιπόν για ποιον (στην Ελλάδα είναι το xcloud) - ποιά δηλαδή είναι η χρήση του. στο σπίτι αν η τηλεοραση είναι απασχολημένη (και δεν αντέχω να περιμένω) κάνω stream στο κινητό μου - δουλεύει άριστα εκτός σπιτιού που? με 4g? δεν παίζει ούτε η ταχύτητα του δικτύου ούτε η κάλυψη του. στο γραφείο? υπάρχει game pass ultimate Εσύ τί χρήση θ τ έκανες? Οκ έχεις απόλυτο δίκιο με το 4g, και μέσα στο σπίτι(γιατί είμαι και κάτοχος του series s, και δε πολύ ενδιαφέρει αυτό το σενάριο) Αλλά, αν πάω στο εξοχικό, όπου έχω ξεχωριστή σύνδεση, δε θα ήθελα πάντα να κουβαλάω και την κονσόλα(όχι ότι το series s , είναι μεγάλο ίσα ίσα) , Ούτε θα ήθελα να την έχω σε stand by mode. Και βέβαια όχι για competitive παιχνίδια, όχι ακόμα.... Επίσης πρόσφατα προσπάθησα να βάλω PS now με vpn, γιατί όντως εκεί δε με ενδιαφέρει, αλλά το input lag είναι τραγικό, αλλά ένα πράγμα δε καταλαβαίνω. Πως υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν ακόμα τις συγκεκριμένες κονσόλες, στο PS now εκτος από το streaming, είναι και το λεγόμενο game pass library της sony, διαφορετικά μπορείς μόνο 2-3 παιχνίδια τον μήνα να παίζεις...τα οποία είναι και χαλιά... Το ίδιο κάνει και η MS με το gold, αλλά εκείνη σου παρέχει και το gamepass (στην Ελλάδα) Άρα πως γίνεται ακόμα να έχουμε πολλές αγορές PS στη χώρα μας πραγματικά δε το καταλαβαίνω Υ.Γ: δε γράφω πουθενά ότι δε μου αρέσει το PS , ίσα ίσα πρώτη μου κονσόλα ήταν το PS1 μετά PS2,PS3(που τώρα είναι jailbroken), και αμέσως μετά τα xbox(μέχρι series s). Μα για αυτό τον λόγο έβαλα PS NOW, με new account από Finland με vpn. God Of War, η και spiderman(δεν υπήρχε στο ps now) Είναι όνειρο παιχνίδια, ωραία exclusive. Αλλά αν είσαι new, θα σπαταλήσεις 400 ευρώ και άλλα τόσα για. τα games..(άσε που δεν υπάρχει ίχνος κονσόλας στα καταστήματα)
jon_pallis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 46 λεπτά πριν, 1234567890one είπε Οκ έχεις απόλυτο δίκιο με το 4g, και μέσα στο σπίτι(γιατί είμαι και κάτοχος του series s, και δε πολύ ενδιαφέρει αυτό το σενάριο) Αλλά, αν πάω στο εξοχικό, όπου έχω ξεχωριστή σύνδεση, δε θα ήθελα πάντα να κουβαλάω και την κονσόλα(όχι ότι το series s , είναι μεγάλο ίσα ίσα) , Ούτε θα ήθελα να την έχω σε stand by mode. Και βέβαια όχι για competitive παιχνίδια, όχι ακόμα.... Επίσης πρόσφατα προσπάθησα να βάλω PS now με vpn, γιατί όντως εκεί δε με ενδιαφέρει, αλλά το input lag είναι τραγικό, αλλά ένα πράγμα δε καταλαβαίνω. Πως υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν ακόμα τις συγκεκριμένες κονσόλες, στο PS now εκτος από το streaming, είναι και το λεγόμενο game pass library της sony, διαφορετικά μπορείς μόνο 2-3 παιχνίδια τον μήνα να παίζεις...τα οποία είναι και χαλιά... Το ίδιο κάνει και η MS με το gold, αλλά εκείνη σου παρέχει και το gamepass (στην Ελλάδα) Άρα πως γίνεται ακόμα να έχουμε πολλές αγορές PS στη χώρα μας πραγματικά δε το καταλαβαίνω Υ.Γ: δε γράφω πουθενά ότι δε μου αρέσει το PS , ίσα ίσα πρώτη μου κονσόλα ήταν το PS1 μετά PS2,PS3(που τώρα είναι jailbroken), και αμέσως μετά τα xbox(μέχρι series s). Μα για αυτό τον λόγο έβαλα PS NOW, με new account από Finland με vpn. God Of War, η και spiderman(δεν υπήρχε στο ps now) Είναι όνειρο παιχνίδια, ωραία exclusive. Αλλά αν είσαι new, θα σπαταλήσεις 400 ευρώ και άλλα τόσα για. τα games..(άσε που δεν υπάρχει ίχνος κονσόλας στα καταστήματα) Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα (κ λίγο off-topic) ρωτώντας γτ αγοράζουν PS στην Ελλάδα. Εγώ έχω και PS5 και Series X. Έχω σχηματισμένη άποψη αλλά δεν ανοίγω το στόμα μου γτ θ φάω απίστευτο hate από fanboys/gals εκατέρωθεν. To PS Now δεν είναι σαν το Game Pass. Η Sony ουδέποτε μίλησε για νεα games day-one στο PS Now. Πρακτικά είναι μία μέση λύση για παλαιότερους τίτλους. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον......
makridis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Άντε πάμε ξανά τα ίδια….ακόμα και στην Αμερική με τις γραμμές και τις ταχύτητες που έχουν, υπάρχει latency στο input και ως εκ τούτου στο output. Δεν είναι εκεί που πρέπει η τεχνολογία ακόμα για φουλ streaming gaming. Καλή η ιδέα όμως. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από makridis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα