iwnas28 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Καλησπερα, προ μερικων μηνων ενα S20 ultra. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι οταν η σταθμη της μπαταριας πεσει κατω απο 5% σβηνει μεσα σε δευτερολεπτα. Απευθυνθηκα στο σερβις της εταιριας. 1ή επισκεψη στο σερβις Η συσκευη συμφωνα με το σερβις εχει ελαττωματικη μπαταρια. Εγινε αλλαγη της μπαταριας αλλα μετα απο περιπου 1 μηνα παρατηρησα οτι παροσιαζοταν ακριβως το ιδιο προβλημα. 2ή επισκεψη στο σερβις Εγινε αλλαγη της μπαταριας κ της πλακετας. Παρολα αυτα το προβλημα παραμενει. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Ποιες ειναι οι επιλογες μου αυτη τη στιγμη συμφωνα με τη νομοθεσια? Δικαιουμαι να ζητησω αντικατασταση της με νεα συσκευη? Η συσκευη ειναι αγορασμενη 01/21.
chios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Για πιο λόγο αφήνεις την μπαταρία τόσο χαμηλά; Καλό είναι κάτω από 15-20% να μην πέφτει γιατί καταστρέφεται.
GATE123 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 23 λεπτά πριν, iwnas28 είπε Καλησπερα, προ μερικων μηνων ενα S20 ultra. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι οταν η σταθμη της μπαταριας πεσει κατω απο 5% σβηνει μεσα σε δευτερολεπτα. Απευθυνθηκα στο σερβις της εταιριας. 1ή επισκεψη στο σερβις Η συσκευη συμφωνα με το σερβις εχει ελαττωματικη μπαταρια. Εγινε αλλαγη της μπαταριας αλλα μετα απο περιπου 1 μηνα παρατηρησα οτι παροσιαζοταν ακριβως το ιδιο προβλημα. 2ή επισκεψη στο σερβις Εγινε αλλαγη της μπαταριας κ της πλακετας. Παρολα αυτα το προβλημα παραμενει. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Ποιες ειναι οι επιλογες μου αυτη τη στιγμη συμφωνα με τη νομοθεσια? Δικαιουμαι να ζητησω αντικατασταση της με νεα συσκευη? Η συσκευη ειναι αγορασμενη 01/21. Το DOA ισχύει για 7 μέρες. Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μπορεί να έπεσες σε ελαττωματική παρτίδα. 10 λεπτά πριν, chios είπε Για πιο λόγο αφήνεις την μπαταρία τόσο χαμηλά; Καλό είναι κάτω από 15-20% να μην πέφτει γιατί καταστρέφεται. Και εγώ καμία φορά που ξεχνάω το αφήνω στο 5% αλλά δεν σβήνει ακαριαία. Οπότε μάλλον σε ελαττωματική παρτίδα θα έπεσε.
Fotia Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ξανα επισκεψη στο ιδιο service , υπαρχει πιθανοτητα να μην το εφτιαξαν καλα . Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από Fotia
iwnas28 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 14 ώρες πριν, chios είπε Για πιο λόγο αφήνεις την μπαταρία τόσο χαμηλά; Καλό είναι κάτω από 15-20% να μην πέφτει γιατί καταστρέφεται. Γενικά κάνω έντονη χρήση της συσκευής. Παράλληλα λόγω δουλειάς τυγχάνει να είμαι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι. Οπότε συμβαίνει αρκετά συχνά αυτό που περιγράφω πιο πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα