meletis_m Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 16 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε 5-6€ είναι !!!!!! Αν πληρώσες 35€, έκανες και ασφάλεια !!! Είχα ηδη λογ/σμό , μισθοδοσίας άνοιξα και το διευκρίνησα . Δέ με χρέωσαν αλλά για να ανοίξεις πλέον σε ΕΤΕ τα έξοδα είναι 35€ όλα χωρίς επιπλέον πρόγραμμα .
GREGORYMO Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 49 λεπτά πριν, meletis_m είπε Είχα ηδη λογ/σμό , μισθοδοσίας άνοιξα και το διευκρίνησα . Δέ με χρέωσαν αλλά για να ανοίξεις πλέον σε ΕΤΕ τα έξοδα είναι 35€ όλα χωρίς επιπλέον πρόγραμμα . Πρώτη φορά ακούω ότι πληρώνεις 35€ για να ανοίξεις λογαριασμό !!!! Τα 35€ μπαίνουν στο βιβλιάριο ?
meletis_m Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 42 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Πρώτη φορά ακούω ότι πληρώνεις 35€ για να ανοίξεις λογαριασμό !!!! Τα 35€ μπαίνουν στο βιβλιάριο ? Όχι είναι έξοδα .Έτσι μου είπε η υπάλληλος εάν είσαι νέος πελάτης .
Joshua21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 14 ώρες πριν, Iliaskrs είπε Φορολογική δήλωση δεν κάνω 12 ώρες πριν, Iliaskrs είπε Αν προσκομίσω την δίκη μπυ φορολογική δήλωση που είμαι μηδενική Πως θα προσκομίσεις φορολογική δήλωση αφού δεν κάνεις?
Iliaskrs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Πως θα προσκομίσεις φορολογική δήλωση αφού δεν κάνεις? Είχε πει η λογίστρια να κάνω μηδενική και απλά το είχα πει μήπως γίνει έτσι.Άλλωστε και να έκανα δεν ξέρω τι αξία θα είχε εφόσον ήταν μηδενική. Τελικά τι να κάνω?Να προσκομίσω την φορολογική του πατέρα μου?
Joshua21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Iliaskrs είπε Είχε πει η λογίστρια να κάνω μηδενική και απλά το είχα πει μήπως γίνει έτσι.Άλλωστε και να έκανα δεν ξέρω τι αξία θα είχε εφόσον ήταν μηδενική. Απάντηση πάντως δεν πήρα, εφόσον δεν έχεις κάνει δήλωση πως θα την προσκομίσεις? 2 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε Τελικά τι να κάνω?Να προσκομίσω την φορολογική του πατέρα μου? Σου έχω απαντήσει ήδη από χτες, οποιαδήποτε απορία θα σου λυθεί με ένα τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών.
Iliaskrs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Απάντηση πάντως δεν πήρα, εφόσον δεν έχεις κάνει δήλωση πως θα την προσκομίσεις? Σου έχω απαντήσει ήδη από χτες, οποιαδήποτε απορία θα σου λυθεί με ένα τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών. Εφόσον δεν έχω,δεν μπορώ να δώσω κάτι.Η ερώτηση εδώ είναι.Πρέπει να δώσω του πατέρα μου?ίσως κάποιο άλλο ανάλογο έγγραφο? Ίσως πάρω τηλέφωνο σήμερα,απλά ρωτάω εδώ πρώτα για να έχω μια γενική ιδέα. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από Iliaskrs
PrimoStore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα φίλε μου πηγαίνεις με φοιτητική ταυτότητα , Α.Τ. , Ένα έγγραφο από vodafone, ή ότι έχεις, που να δηλώνει πως ο αριθμός αντιστοιχεί σε εσένα και Ε1 ( του πατέρα σου ή της μάνας σου). Άνοιξα πριν 2 μήνες στην eurobank χωρίς να πληρώσω τίποτα. Πήρα και χρεωστική και πιστωτική με το student πρόγραμμα. *Πρώτα πάρε τηλ κ κλείσε ραντεβού. 1
Iliaskrs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 10 λεπτά πριν, PrimoStore είπε Καλησπέρα φίλε μου πηγαίνεις με φοιτητική ταυτότητα , Α.Τ. , Ένα έγγραφο από vodafone, ή ότι έχεις, που να δηλώνει πως ο αριθμός αντιστοιχεί σε εσένα και Ε1 ( του πατέρα σου ή της μάνας σου). Άνοιξα πριν 2 μήνες στην eurobank χωρίς να πληρώσω τίποτα. Πήρα και χρεωστική και πιστωτική με το student πρόγραμμα. *Πρώτα πάρε τηλ κ κλείσε ραντεβού. Καλησπέρα σ ευχαριστώ για την απάντηση.΄΄Οτι πήγαινα να γράψω.Ένας φίλος μόλις μου είπε ότι πριν 1 εβδομάδα πήγε eurobank και το μόνο που του ζ΄ητησαν ήταν: ταυτότητα,βεβάιωση αφμ,λογαριασμό δεή,φοιτητικό πάσο,βεβαίωση αριθμού τηλεφώνου. Πάντως και το Ε1 που λές,βγαίνει πολύ εύκολα μέσω taxis,οπότε δεν υπάρχει θέμα.
Joshua21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε Καλησπέρα σ ευχαριστώ για την απάντηση.΄΄Οτι πήγαινα να γράψω.Ένας φίλος μόλις μου είπε ότι πριν 1 εβδομάδα πήγε eurobank και το μόνο που του ζ΄ητησαν ήταν: ταυτότητα,βεβάιωση αφμ,λογαριασμό δεή,φοιτητικό πάσο,βεβαίωση αριθμού τηλεφώνου. Αυτό τα γράφει και στο site της eurobank, προφανώς δεν είχες δει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται όπως είχες γράψει στο αρχικό post. "Εάν δεν κάνετε φορολογική δήλωση, υπεύθυνη δήλωση περί μη υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δήλωσης με βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής σας από οποιαδήποτε αρχή ή ΚΕΠ, καθώς και βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ από την εφορία σας." https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/logariasmoi-prothesmiakes/dikaiologitika-gia-anoigma-logariasmou 1
tedkald Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Όντως δε χρειάζεται φορολογική δήλωση για άτομα που δεν έχουν εισόδημα, μόνον βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ και υπεύθυνη δήλωση. 1
btsaroux Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Iliaskrs είπε Καλησπέρα,όπως γράφει και ο τίτλος θέλω να ανοίξω τραπεζικό λογαριασμό και στη συνέχεια να βγάλω χρεωστική κάρτα.Έχω δει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται αλλά έχω τις εξής απορίες:Λογιαριασμό ΔΕΗ η ΔΕΥΑ δεν έχω στο όνομά μου,θα υπάρξει πρόβλημα?χρειάζεται να πάω και τους δύο η ένας από τους δυο απαιτείται? Φορολογική δήλωση δεν κάνω οπότε δεν μπορώ να προσκομίσω το ανάλογο έγγραφο. Τι γίνεται στην περίπτωση μου? Στην θεση σου θα εκανα απλως ενα λογαριασμο στην Revolut και θα επαιρνα την καρτα της. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από btsaroux
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, btsaroux είπε Στην θεση σου θα εκανα απλως ενα λογαριασμο στην Revolut και θα επαιρνα την καρτα της. και λεφτά πως θα βάζει;Για αποταμίευση τον θελει.
btsaroux Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε και λεφτά πως θα βάζει;Για αποταμίευση τον θελει. Ειτε πηγαινοντας σε καποιο καταστημα και κανοντας καταθεση σε λογαριασμο εξωτερικου ειτε ζητωντας απο οπου ειναι να παρει λεφτα να του τα κανουν καταθεση στον λογαριασμο της Revolut.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, btsaroux είπε Ειτε πηγαινοντας σε καποιο καταστημα και κανοντας καταθεση σε λογαριασμο εξωτερικου ειτε ζητωντας απο οπου ειναι να παρει λεφτα να του τα κανουν καταθεση στον λογαριασμο της Revolut. Και πόσα έξοδα θα έχει κάθε φορά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα