Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,όπως γράφει και ο τίτλος θέλω να ανοίξω τραπεζικό λογαριασμό και στη συνέχεια να βγάλω χρεωστική κάρτα.Έχω δει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται αλλά έχω τις εξής απορίες:Λογιαριασμό ΔΕΗ η ΔΕΥΑ δεν έχω στο όνομά μου,θα υπάρξει πρόβλημα?χρειάζεται να πάω και τους δύο η ένας από τους δυο απαιτείται? Φορολογική δήλωση δεν κάνω οπότε δεν μπορώ να προσκομίσω το ανάλογο έγγραφο.

Τι γίνεται στην περίπτωση μου?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Iliaskrs είπε

Καλησπέρα,όπως γράφει και ο τίτλος θέλω να ανοίξω τραπεζικό λογαριασμό και στη συνέχεια να βγάλω χρεωστική κάρτα.Έχω δει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται αλλά έχω τις εξής απορίες:Λογιαριασμό ΔΕΗ η ΔΕΥΑ δεν έχω στο όνομά μου,θα υπάρξει πρόβλημα?χρειάζεται να πάω και τους δύο η ένας από τους δυο απαιτείται? Φορολογική δήλωση δεν κάνω οπότε δεν μπορώ να προσκομίσω το ανάλογο έγγραφο.

Πήγαινε έναν λογαριασμό ΔΕΗ και ας είναι στο όνομα των γονιών σου (έτσι άνοιξα λογαριασμό πρώτη φορά εγώ). Όσο για τη φορολογική δήλωση, δε ξέρω. Νομίζω εφόσον είσαι προστατευόμενο μέλος θέλει του αντίστοιχου γονέα βέβαια χωρίς να είμαι 100% σίγουρος για αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Ενα τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας που θέλεις να ανοίξεις λογαριασμό θα σου λύσει κάθε απορία.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Iliaskrs είπε

Ας βγάλει ο πατέρας σου και να στην δώσει.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ας βγάλει ο πατέρας σου και να στην δώσει.

Έχω ήδη.Απλα θέλω άλλη μια στην οποία δεν θα έχει πρόσβαση ο πατέρας μ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Iliaskrs είπε

Έχω ήδη.Απλα θέλω άλλη μια στην οποία δεν θα έχει πρόσβαση ο πατέρας μ.

Αφού είσαι προστατευόμενο μέλος, μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να αποκλειστεί από την πρόσβαση ο πατέρας σου.

Μιλάμε, για πλήρη αποκλεισμό ?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αφού είσαι προστατευόμενο μέλος, μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να αποκλειστεί από την πρόσβαση ο πατέρας σου.

Μιλάμε, για πλήρη αποκλεισμό ?

Δεν θα ξέρει την ύπαρξη της.Η κάρτα θα βγει στ όνομα μπυ.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε

Δεν θα ξέρει την ύπαρξη της.Η κάρτα θα βγει στ όνομα μπυ.

Το εκκαθαριστικό δεν μπορεις να το αποφύγεις ! 

Άρα, θα το ξέρει !!

Εκτός, αν δεν του πεις τον λόγο !

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το εκκαθαριστικό δεν μπορεις να το αποφύγεις ! 

Άρα, θα το ξέρει !!

Εκτός, αν δεν του πεις τον λόγο !

Η αλήθεια είναι ότι δεν κατανοώ ακριβώς τι λες.Πως θα φαίνεται;Αν προσκομίσω την δίκη μπυ φορολογική δήλωση που είμαι μηδενική αντί του πατέρα μ και πάλι δεν αλλάζει κάτι;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε

Η αλήθεια είναι ότι δεν κατανοώ ακριβώς τι λες.Πως θα φαίνεται;Αν προσκομίσω την δίκη μπυ φορολογική δήλωση που είμαι μηδενική αντί του πατέρα μ και πάλι δεν αλλάζει κάτι;

Γιατί γράφεις αλλά νταλον ?

Δεν έγραψες ότι φορολογική δήλωση δεν κάνεις και δεν μπορείς να προσκομίσεις το ανάλογο έντυπο !!!

ΥΓ. Αν όμως γίνεις προ σαφής, θα μπορέσουμε και εμείς να σου δώσουμε μια ιδέα.

Έχεις πχ σκοπό να εργαστεις ?

• Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Γιατί γράφεις αλλά νταλον ?

Δεν έγραψες ότι φορολογική δήλωση δεν κάνεις και δεν μπορείς να προσκομίσεις το ανάλογο έντυπο !!!

ΥΓ. Αν όμως γίνεις προ σαφής, θα μπορέσουμε και εμείς να σου δώσουμε μια ιδέα.

Έχεις πχ σκοπό να εργαστεις ?

Συγγνώμη για τις ασάφειες απλά έχω μπερδευτεί κάπως.Η λογίστρια του πατέρα μου,είπε ότι αφού έχω βγάλει αφμ,καλό θα ήταν να κάνω μηδενική φορολογική δήλωση,τώρα το πως και τπ γιατί δεν τον γνωρίζω.Δεν έχω σκοπό να εργαστώ στο άμεσο μέλλον.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε

Συγγνώμη για τις ασάφειες απλά έχω μπερδευτεί κάπως.Η λογίστρια του πατέρα μου,είπε ότι αφού έχω βγάλει αφμ,καλό θα ήταν να κάνω μηδενική φορολογική δήλωση,τώρα το πως και τπ γιατί δεν τον γνωρίζω.Δεν έχω σκοπό να εργαστώ στο άμεσο μέλλον.

Δεν είναι τόσο απλα τα πράγματα !!!

Αφού είσαι φοιτητής χωρίς δικό σου εισοδήμα (πχ κάποιο ενοικίο) είσαι προστατευόμενο μέλος και αυτό σε συμφέρει κιόλας !!!!

Τώρα, το να κάνεις (για μια κάρτα) φορολογική δήλωση πρέπει να μιλάμε για ακραίες καταστάσεις.

ΥΓ. Αφού δεν θα εργαστεις τι θα κρύψεις από τον πατέρα σου ?

Τα χρήματα που ΘΑ βάλεις σε αυτό τον λογαριασμό που θες να ανοίξεις, τώρα που τα έχεις ?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Δεν είναι τόσο απλα τα πράγματα !!!

Αφού είσαι φοιτητής χωρίς δικό σου εισοδήμα (πχ κάποιο ενοικίο) είσαι προστατευόμενο μέλος και αυτό σε συμφέρει κιόλας !!!!

Τώρα, το να κάνεις (για μια κάρτα) φορολογική δήλωση πρέπει να μιλάμε για ακραίες καταστάσεις.

ΥΓ. Αφού δεν θα εργαστεις τι θα κρύψεις από τον πατέρα σου ?

Τα χρήματα που ΘΑ βάλεις σε αυτό τον λογαριασμό που θες να ανοίξεις, τώρα που τα έχεις ?

Δεν τα έχω σε τράπεζα.Απλα τον λογαριασμό τον θέλω ως ένα μέσο αποταμίευσης,χωρίς ωστόσο να έχει κάποιος άλλος άμεση πρόσβαση σε αυτή,να βλέπει τις κινήσεις  κτλ.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Iliaskrs είπε

Θα σου ζητήσει βεβαίωση τότε απο το πάροχο που έχει το τηλέφωνο οσυ δηλ. κινητό .

Δήλωση εάν είσαι ακόμη εξαρτώμενο μέλος πάς τών γονιών .

Για χρεωστική και όλη τη διαδικασία τουλάχιστον σε ΕΤΕ η χρέωση ήταν 35€ χωρίς κάποιο έξτρα πακέτοτο ασφάλισης σε περίπτωση απώλειας .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, meletis_m είπε

Θα σου ζητήσει βεβαίωση τότε απο το πάροχο που έχει το τηλέφωνο οσυ δηλ. κινητό .

Δήλωση εάν είσαι ακόμη εξαρτώμενο μέλος πάς τών γονιών .

Για χρεωστική και όλη τη διαδικασία τουλάχιστον σε ΕΤΕ η χρέωση ήταν 35€ χωρίς κάποιο έξτρα πακέτοτο ασφάλισης σε περίπτωση απώλειας .

5-6€ είναι !!!!!!

Αν πληρώσες 35€, έκανες και ασφάλεια !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...