Iliaskrs Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα,όπως γράφει και ο τίτλος θέλω να ανοίξω τραπεζικό λογαριασμό και στη συνέχεια να βγάλω χρεωστική κάρτα.Έχω δει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται αλλά έχω τις εξής απορίες:Λογιαριασμό ΔΕΗ η ΔΕΥΑ δεν έχω στο όνομά μου,θα υπάρξει πρόβλημα?χρειάζεται να πάω και τους δύο η ένας από τους δυο απαιτείται? Φορολογική δήλωση δεν κάνω οπότε δεν μπορώ να προσκομίσω το ανάλογο έγγραφο. Τι γίνεται στην περίπτωση μου?
w95chris Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Iliaskrs είπε Καλησπέρα,όπως γράφει και ο τίτλος θέλω να ανοίξω τραπεζικό λογαριασμό και στη συνέχεια να βγάλω χρεωστική κάρτα.Έχω δει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται αλλά έχω τις εξής απορίες:Λογιαριασμό ΔΕΗ η ΔΕΥΑ δεν έχω στο όνομά μου,θα υπάρξει πρόβλημα?χρειάζεται να πάω και τους δύο η ένας από τους δυο απαιτείται? Φορολογική δήλωση δεν κάνω οπότε δεν μπορώ να προσκομίσω το ανάλογο έγγραφο. Τι γίνεται στην περίπτωση μου? Πήγαινε έναν λογαριασμό ΔΕΗ και ας είναι στο όνομα των γονιών σου (έτσι άνοιξα λογαριασμό πρώτη φορά εγώ). Όσο για τη φορολογική δήλωση, δε ξέρω. Νομίζω εφόσον είσαι προστατευόμενο μέλος θέλει του αντίστοιχου γονέα βέβαια χωρίς να είμαι 100% σίγουρος για αυτό 1
Joshua21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Ενα τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας που θέλεις να ανοίξεις λογαριασμό θα σου λύσει κάθε απορία. 2
GREGORYMO Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Iliaskrs είπε Καλησπέρα,όπως γράφει και ο τίτλος θέλω να ανοίξω τραπεζικό λογαριασμό και στη συνέχεια να βγάλω χρεωστική κάρτα.Έχω δει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται αλλά έχω τις εξής απορίες:Λογιαριασμό ΔΕΗ η ΔΕΥΑ δεν έχω στο όνομά μου,θα υπάρξει πρόβλημα?χρειάζεται να πάω και τους δύο η ένας από τους δυο απαιτείται? Φορολογική δήλωση δεν κάνω οπότε δεν μπορώ να προσκομίσω το ανάλογο έγγραφο. Τι γίνεται στην περίπτωση μου? Ας βγάλει ο πατέρας σου και να στην δώσει.
Iliaskrs Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 17 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ας βγάλει ο πατέρας σου και να στην δώσει. Έχω ήδη.Απλα θέλω άλλη μια στην οποία δεν θα έχει πρόσβαση ο πατέρας μ.
GREGORYMO Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Iliaskrs είπε Έχω ήδη.Απλα θέλω άλλη μια στην οποία δεν θα έχει πρόσβαση ο πατέρας μ. Αφού είσαι προστατευόμενο μέλος, μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να αποκλειστεί από την πρόσβαση ο πατέρας σου. Μιλάμε, για πλήρη αποκλεισμό ?
Iliaskrs Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Αφού είσαι προστατευόμενο μέλος, μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να αποκλειστεί από την πρόσβαση ο πατέρας σου. Μιλάμε, για πλήρη αποκλεισμό ? Δεν θα ξέρει την ύπαρξη της.Η κάρτα θα βγει στ όνομα μπυ.
GREGORYMO Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 10 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε Δεν θα ξέρει την ύπαρξη της.Η κάρτα θα βγει στ όνομα μπυ. Το εκκαθαριστικό δεν μπορεις να το αποφύγεις ! Άρα, θα το ξέρει !! Εκτός, αν δεν του πεις τον λόγο !
Iliaskrs Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 13 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το εκκαθαριστικό δεν μπορεις να το αποφύγεις ! Άρα, θα το ξέρει !! Εκτός, αν δεν του πεις τον λόγο ! Η αλήθεια είναι ότι δεν κατανοώ ακριβώς τι λες.Πως θα φαίνεται;Αν προσκομίσω την δίκη μπυ φορολογική δήλωση που είμαι μηδενική αντί του πατέρα μ και πάλι δεν αλλάζει κάτι;
GREGORYMO Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε Η αλήθεια είναι ότι δεν κατανοώ ακριβώς τι λες.Πως θα φαίνεται;Αν προσκομίσω την δίκη μπυ φορολογική δήλωση που είμαι μηδενική αντί του πατέρα μ και πάλι δεν αλλάζει κάτι; Γιατί γράφεις αλλά νταλον ? Δεν έγραψες ότι φορολογική δήλωση δεν κάνεις και δεν μπορείς να προσκομίσεις το ανάλογο έντυπο !!! ΥΓ. Αν όμως γίνεις προ σαφής, θα μπορέσουμε και εμείς να σου δώσουμε μια ιδέα. Έχεις πχ σκοπό να εργαστεις ? 3
Iliaskrs Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 19 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Γιατί γράφεις αλλά νταλον ? Δεν έγραψες ότι φορολογική δήλωση δεν κάνεις και δεν μπορείς να προσκομίσεις το ανάλογο έντυπο !!! ΥΓ. Αν όμως γίνεις προ σαφής, θα μπορέσουμε και εμείς να σου δώσουμε μια ιδέα. Έχεις πχ σκοπό να εργαστεις ? Συγγνώμη για τις ασάφειες απλά έχω μπερδευτεί κάπως.Η λογίστρια του πατέρα μου,είπε ότι αφού έχω βγάλει αφμ,καλό θα ήταν να κάνω μηδενική φορολογική δήλωση,τώρα το πως και τπ γιατί δεν τον γνωρίζω.Δεν έχω σκοπό να εργαστώ στο άμεσο μέλλον.
GREGORYMO Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε Συγγνώμη για τις ασάφειες απλά έχω μπερδευτεί κάπως.Η λογίστρια του πατέρα μου,είπε ότι αφού έχω βγάλει αφμ,καλό θα ήταν να κάνω μηδενική φορολογική δήλωση,τώρα το πως και τπ γιατί δεν τον γνωρίζω.Δεν έχω σκοπό να εργαστώ στο άμεσο μέλλον. Δεν είναι τόσο απλα τα πράγματα !!! Αφού είσαι φοιτητής χωρίς δικό σου εισοδήμα (πχ κάποιο ενοικίο) είσαι προστατευόμενο μέλος και αυτό σε συμφέρει κιόλας !!!! Τώρα, το να κάνεις (για μια κάρτα) φορολογική δήλωση πρέπει να μιλάμε για ακραίες καταστάσεις. ΥΓ. Αφού δεν θα εργαστεις τι θα κρύψεις από τον πατέρα σου ? Τα χρήματα που ΘΑ βάλεις σε αυτό τον λογαριασμό που θες να ανοίξεις, τώρα που τα έχεις ?
Iliaskrs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν είναι τόσο απλα τα πράγματα !!! Αφού είσαι φοιτητής χωρίς δικό σου εισοδήμα (πχ κάποιο ενοικίο) είσαι προστατευόμενο μέλος και αυτό σε συμφέρει κιόλας !!!! Τώρα, το να κάνεις (για μια κάρτα) φορολογική δήλωση πρέπει να μιλάμε για ακραίες καταστάσεις. ΥΓ. Αφού δεν θα εργαστεις τι θα κρύψεις από τον πατέρα σου ? Τα χρήματα που ΘΑ βάλεις σε αυτό τον λογαριασμό που θες να ανοίξεις, τώρα που τα έχεις ? Δεν τα έχω σε τράπεζα.Απλα τον λογαριασμό τον θέλω ως ένα μέσο αποταμίευσης,χωρίς ωστόσο να έχει κάποιος άλλος άμεση πρόσβαση σε αυτή,να βλέπει τις κινήσεις κτλ.
meletis_m Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 12 ώρες πριν, Iliaskrs είπε Καλησπέρα,όπως γράφει και ο τίτλος θέλω να ανοίξω τραπεζικό λογαριασμό και στη συνέχεια να βγάλω χρεωστική κάρτα.Έχω δει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται αλλά έχω τις εξής απορίες:Λογιαριασμό ΔΕΗ η ΔΕΥΑ δεν έχω στο όνομά μου,θα υπάρξει πρόβλημα?χρειάζεται να πάω και τους δύο η ένας από τους δυο απαιτείται? Φορολογική δήλωση δεν κάνω οπότε δεν μπορώ να προσκομίσω το ανάλογο έγγραφο. Τι γίνεται στην περίπτωση μου? Θα σου ζητήσει βεβαίωση τότε απο το πάροχο που έχει το τηλέφωνο οσυ δηλ. κινητό . Δήλωση εάν είσαι ακόμη εξαρτώμενο μέλος πάς τών γονιών . Για χρεωστική και όλη τη διαδικασία τουλάχιστον σε ΕΤΕ η χρέωση ήταν 35€ χωρίς κάποιο έξτρα πακέτοτο ασφάλισης σε περίπτωση απώλειας .
GREGORYMO Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, meletis_m είπε Θα σου ζητήσει βεβαίωση τότε απο το πάροχο που έχει το τηλέφωνο οσυ δηλ. κινητό . Δήλωση εάν είσαι ακόμη εξαρτώμενο μέλος πάς τών γονιών . Για χρεωστική και όλη τη διαδικασία τουλάχιστον σε ΕΤΕ η χρέωση ήταν 35€ χωρίς κάποιο έξτρα πακέτοτο ασφάλισης σε περίπτωση απώλειας . 5-6€ είναι !!!!!! Αν πληρώσες 35€, έκανες και ασφάλεια !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα