moutsa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Είμαι στο πρόγραμμα της cosmote gigamax unlimited και ψάχνω για μια αξιόπιστη λύση ρούτερ το οποίο θα το έχω μόνιμα στο σπίτι αλλά αν χρειαστεί να το παίρνω μαζί μου και εκτός σπιτιού. Απο μια έρευνα που έκανα έπεσα στο netgear nighthawk m1 το οποίο η τιμή του είναι στο θεό αλλά έχει αυτό που ζητάω. Σαν εναλλακτική σκέφτομαι το tp-link archer mr600 να το έχω σαν μόνιμο στο σπίτι και όταν χρειάζομαι να βγάζω την κάρτα και να την τοποθετώ στο φορητό huawei e5573cs-322 το οποίο εινα αρκετά ασταθές και χωρίς να αποδίδει το αναμενόμενο download. Εσείς πιοπροτείνεται είναι ένα κλικ από το netgear αλά θέλω και μια γνώμη. Στο huawei e5573cs για κάποιο λόγο σε όλα τα test που κάνω το upload είναι τετραπλάσια του download κάτι το οποίο δεν ισχύει με το κινητό. Για ποιο λόγω σύμβαινε αυτό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 ενα της d link ειχα για 3-4 χρονια...μια χαρα δουλευε στην αρχη με 3g και μετα με 4g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δες μία κι εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα