spike Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Σκεφτομαι να αλαξω DVD recorder (να ειναι καλα το στηχοιμα) αλλα ειμαι σε δειλιμα πιο απο τα δυο ??? Το Dual Layer της Liteon SOHW832S ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Write DVD+-R 8X / DVD+R9 2.4X Re-Write DVD+-RW 4X Read 12X Buffer Memory 2 MB Other CD-R 40X24X40 Interface ATAPI / E-IDE Half-Height internal Κατασκευαστής LITE ON Το νέο DVD±RW Liteon SOHW832S είναι η πρώτη συσκευή που υποστηρίζει την πολυαναμενόμενη εγγραφή σε δύο στρώσεις (Dual Layer), κάτι που σημαίνει ότι η χωρητικότητα του κάθε δίσκου (DVD+R9) εκτοξεύεται στα 9 GB ή το PLEXTOR PX-708A DVD±R/RW RETAIL Ταχύτητα εγγραφής: 40Χ (CD-R), 24x (CD-RW), 4x (DVD+RW), 8x (DVD+R), 2x (DVD-RW), 4x (DVD-R). Ταχύτητα ανάγνωσης: 40x CD / CDRW, 12x (DVD). Μνήμη buffer: 2MB, με υποστήριξη τεχνολογίας BurnProof. Διαθέτει τεχνολογία Lossless Linking (DVD+R/RW) και Zero Link (DVD-R/RW) για αποφυγή Buffer Underrun errors. Σύνδεση: ATAPI. Τοποθέτηση: Εσωτερικό. Συνοδευτικό Λογισμικό: Plextor CD/DVD Utility Software (PlexTools), Nero 5.5 και InCD recording software, Pinnacle Studio 8 software, PowerDVD software. Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Τεχνολογία PoweRec (Plextor Optimised Writing Error Reduction Control), υποστήριξη DVD+VR format, Background Formatting. Διαθέτει Access Time <100 ms για CD και 150 ms για DVD.
spike Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Απ' οτι βλεπω και το nec 2500 ειναι καλη επιλογη και μαλον αυτο θα παρω. Οσοι το εχουν, εχουν μεινει ικανοποιημενοι διοτι το παλιο DVD recorder που εχω ενα SONY στις πιο πολλες ταινιες που εγγραφα δημηουργουσε καποια σφαλματα με αποτελεσμα να τρεμοπαιζει την εικονα και να κολαει στον επιτραπεζιο DVD.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Θα διαλεγα το Plextor Σε καμια περιπτωση μην αγορασεις teac , τουλαχιστον προς το παρον γιατι δεν λενε και πολλα.
random Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 εγω τωρα δεν θα επαιρνα κανενα απο τα 2. Tα dual ειναι νομιζω σε λογικες τιμες γυρω στα 200 ευρω (σε σχεση με αυτα που περιμεναμε 300+). αλλα 2,4x μου φαινονται πολυ αργα, και τα δισκακια dvd9 θα περιμενουμε ακομα για να βγουν σε λογικη τιμη. To p708 το εχω, αλλα το πηρα πριν 6 μηνες. Ποιοτικά ειναι αριστο, αλλα πρεπει να συνοδευεται απο ενα hacked dvd-rom για τα ripping. εχει 8χ μονο στα +. Αν θες οπωσδηποτε plextor, να πας στο νεο μοντελο 712. Εγω αν επαιρνα τωρα burner, θα έπαιρνα το πιο φτηνό single layer, που να υποστηριζει 8x - και στα 2 φορματ +/-. πρεπει να υπαρχουν τετοια NEC, Liteon, samsung, teac, pionneer κατω απο 100 ευρω. Για ενα χρονο ειναι οκ, και μετα περνουμε ενα φτηνο DL, -ελπιζω- στα 8-10χ, και φτηνα δισκακια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.