Προς το περιεχόμενο

Ένα bug της Razer δίνει δικαιώματα διαχειριστή Windows 10 με την απλή σύνδεση ενός ποντικιού

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

43 λεπτά πριν, kyrsoronas είπε

Δικαιώματα admin με μια απλή σύνδεση συσκευής!!!! αυτό θέλει προσπαθεια !!! τόσα χρόνια software engineer, τέτοιο πράμα δεν έχω ξαναδει!

Ενταξει δεν ειναι πυρηνικη επιστημη τι γινεται, μια εγκατασταση συσκευης χρειαζεται δικαιωματα διαχειριστη για να γινει και απο την στιγμη που την αναλαμβανουν τα Windows αυτοματα εκτελειται ως SYSTEM. Το λαθος ειναι οτι εμφανιζεται GUI απο την Razer κατα την εγκατασταση της συσκευης, το οποιο τρεχει ως SYSTEM και πως αυτο το GUI σε αφηνει να ανοιξεις elevated τον Windows Explorer και να τρεξεις μετα οτι θες σαν διαχειριστης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω παιδιά παντως δεν το καταφερα προχθες που θεωρητικά δεν θα υπήρχε hot fix . Τα win10 με το που το βαλεις πρωτη φορά το αναγνωρίζουν το naga ,  αλλα δεν κατεβάζει αυτόματα το software και δεν ανεβάζει δικαιώματα χρήστη σε administrator.

1 ώρα πριν, asmilon είπε

Ενταξει δεν ειναι πυρηνικη επιστημη τι γινεται, μια εγκατασταση συσκευης χρειαζεται δικαιωματα διαχειριστη για να γινει και απο την στιγμη που την αναλαμβανουν τα Windows αυτοματα εκτελειται ως SYSTEM. Το λαθος ειναι οτι εμφανιζεται GUI απο την Razer κατα την εγκατασταση της συσκευης, το οποιο τρεχει ως SYSTEM και πως αυτο το GUI σε αφηνει να ανοιξεις elevated τον Windows Explorer και να τρεξεις μετα οτι θες σαν διαχειριστης.

Δεν ειναι απαράιτητο. τουλάχιστον σε εργασιακό περιβάλλον που (θεωρητικά) υπάρχουν group/domain policies....αλλα το να αφήσεις ένα τέτοιο bug είναι κάπως...

3 ώρες πριν, apos είπε

Το βλέπεις εντελώς λάθος κατά τη γνώμη μου. Η ευπάθεια είναι ευπάθεια ναι αυτή μάλιστα, σοβαρότατη. Απλά δεν καταλαβαίνεις γιατί συνεχίζουμε να την χαρακτηρίζουμε ευπάθεια των Razor και όχι των Windows!

Μάλλον λάθος άτομο έκανες quote.
Εγώ δεν αναφέρθηκα σε διαχωρισμό μεταξύ ποντικιού και λειτουργικού.

7 ώρες πριν, dpolal είπε

Μάλλον λάθος άτομο έκανες quote.
Εγώ δεν αναφέρθηκα σε διαχωρισμό μεταξύ ποντικιού και λειτουργικού.

Όχι, σωστό ήταν το quote (το πρώτο μέρος)! Το δεύτερο ήταν ένα γενικότερο σχόλιο που λόγω typo φάνηκε να απευθύνεται σε εσένα (fixed)!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...