Hellenicsun Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, NotAliki177 είπε Πουλάνε ακόμα αυτά; που με απλό browsing κάνεις και αυγά τηγανητά 🍳 πάνω τους... Τέρμα άσχετος detected. Με το Mac mini M1 χρησιμοποιώ το Lightroom για επεξεργασία μεγάλων .raw αρχείων που τρέχει "νεράκι", Premiere Pro για video editing στα 4K και Photoshop για πιο απαιτητικές φωτογραφικές δουλειές - όλα τρέχουν άψογα δίχως καμία καθυστέρηση. Δεν με απασχολεί η θερμοκρασία και δε το έχω ακούσει ποτέ παρότι το έχω δίπλα μου επάνω στο γραφείο. Η καλύτερη μου αγορά ως προς αυτό το κομμάτι και επειδή ζω από αυτές τις εργασίες, αν όντως είχα πρόβλημα θα το είχα αντικαταστήσει σε χρόνο 0. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο Μ1 🤣 15
NotAliki177 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, djdidi said: Ignorance που λέμε και στο χωριό μου.. 11 minutes ago, Hellenicsun said: Τέρμα άσχετος detected. Με το Mac mini M1 χρησιμοποιώ το Lightroom για επεξεργασία μεγάλων .raw αρχείων που τρέχει "νεράκι", Premiere Pro για video editing στα 4K και Photoshop για πιο απαιτητικές φωτογραφικές δουλειές - όλα τρέχουν άψογα δίχως καμία καθυστέρηση. Δεν με απασχολεί η θερμοκρασία και δε το έχω ακούσει ποτέ παρότι το έχω δίπλα μου επάνω στο γραφείο. Η καλύτερη μου αγορά ως προς αυτό το κομμάτι και επειδή ζω από αυτές τις εργασίες, αν όντως είχα πρόβλημα θα το είχα αντικαταστήσει σε χρόνο 0. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο Μ1 🤣 Είχα τέτοιο πριν 4 χρόνια. Με 4-5 tabs, 1 YT και 1 android studio είχε πολύ συχνά lag spikes... γιατί έφτανε στα όρια. Τώρα τι να πω... αν εσείς μπορείτε να τρέξετε αλγόριθμους πυρηνικής φυσικής σε τέτοια... κάτι δεν κάνω εγώ καλά. ΥΓ: για να σας προλάβω... δεν θα απαντήσω στο "ναι αλλά τώρα μιλάμε για τον Μ1". Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από NotAliki177 2 1
ktf Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δεν πιστεύω ότι θα βγει αναβαθμισμένο mac mini τόσο νωρίς. Γιατί να κανιβαλίσει τις πωλήσεις των επερχόμενων Macbook Pro 14" & 16"? Μακάρι βέβαια αλλά δεν τρέφω πολλές ελπίδες. 17 λεπτά πριν, skritikos είπε Από την στιγμή που θα κρατήσει και το απλό M1 στα Mini, λογικά το νέο θα ξεκινά από τα $1500-1600 με 16GB και 512Gb για να φτάνει κάπου στα 2000+ με 1 ή 2ΤΒ. 1 ώρα πριν, djdidi είπε Sorry που στο χαλάω, αλλά το τρέχον Mac Mini με Μ1 κοστίζει 849 ευρώ από day 1. Στην Ελλάδα. Άρα κάπου εκεί θα είναι και το Μ1Χ Μάλλον θα είναι κάπου ανάμεσα. Δεν πιστεύω να αντικαταστήσει το υπάρχων. 2 τα σενάρια για μένα: 1. Το πιο πιθανό να είναι upgrade option για το υπάρχον mac mini. Οπότε λογικά θα έχεις περίπου τις επιλογές για αναβάθμιση τύπου: Μ1 -> Μ1Χ + €250 8GB -> 16GB + €250 2. Να λανσαριστεί ως καινούργιο μοντέλο, πχ Mac Mini Pro. Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να χτυπήσει τα $1500, αλλά θα πρέπει να έχει κάτι να το διαφοροποιεί από το απλό (πέραν των specs).
Hellenicsun Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 10 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε Είχα τέτοιο πριν 4 χρόνια. Με 4-5 tabs, 1 YT και 1 android studio είχε πολύ συχνά lag spikes... γιατί έφτανε στα όρια. Τώρα τι να πω... αν εσείς μπορείτε να τρέξετε αλγόριθμους πυρηνικής φυσικής σε τέτοια... κάτι δεν κάνω εγώ καλά. ΥΓ: για να σας προλάβω... δεν θα απαντήσω στο "ναι αλλά τώρα μιλάμε για τον Μ1". Οπότε, αφού το 4 ετών δικό σου μηχάνημα δε λειτουργούσε σωστά, αυτό σημαίνει πως κάθε Mac Mini έκτοτε και κάθε Mac Mini που θα βγει στο μέλλον επίσης δε θα λειτουργεί σωστά. Συγνώμη, δεν ήξερα. 11
NickTG Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 22 minutes ago, ktf said: Δεν πιστεύω ότι θα βγει αναβαθμισμένο mac mini τόσο νωρίς. Γιατί να κανιβαλίσει τις πωλήσεις των επερχόμενων Macbook Pro 14" & 16"? Πως ένα σταθερό θα επηρεάσει με οποιοδήποτε τρόπο τις πωλήσεις των φορητών? 1
dasimo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 37 λεπτά πριν, Hellenicsun είπε Τέρμα άσχετος detected. Με το Mac mini M1 χρησιμοποιώ το Lightroom για επεξεργασία μεγάλων .raw αρχείων που τρέχει "νεράκι", Premiere Pro για video editing στα 4K και Photoshop για πιο απαιτητικές φωτογραφικές δουλειές - όλα τρέχουν άψογα δίχως καμία καθυστέρηση. Δεν με απασχολεί η θερμοκρασία και δε το έχω ακούσει ποτέ παρότι το έχω δίπλα μου επάνω στο γραφείο. Η καλύτερη μου αγορά ως προς αυτό το κομμάτι και επειδή ζω από αυτές τις εργασίες, αν όντως είχα πρόβλημα θα το είχα αντικαταστήσει σε χρόνο 0. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο Μ1 🤣 Πες τα ρε φίλε.....εδώ προσπαθούμε να μάθουμε αν δουλεύει ο ανεμιστήρας και δεν μπορούμε. Κατεβάζουμε προγράμματος,,ατασθαλίες να αυξομειώσουμε τις στροφές για να ξέρουμε αν δουλεύει.....και διαβάζουμε για τηγανητά αβγά.....τι άλλο θα ακούσουμε.... 4 1
ktf Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 11 λεπτά πριν, NickTG είπε Πως ένα σταθερό θα επηρεάσει με οποιοδήποτε τρόπο τις πωλήσεις των φορητών? Μια σεβαστή μερίδα αγοραστών του Macbook Pro 16" δεν νοιάζονται τόσο για την φορητότητα, αλλά πιο πολύ για τις επιδόσεις. Χρησιμοποιούν τα λάπτοπ σαν σταθερούς που μεταφέρονται εύκολα. Για παράδειγμα εγώ προσωπικά έχω ένα Macbook Pro 15" (2015) που στο 95% των περιπτώσεων το έχω συνδεδεμένο με 2 οθόνες, πληκτρολόγιο, ποντίκι, usb hub κτλ. Με λίγα λόγια το χρησιμοποιώ πιο πολύ ως σταθερό στο γραφείο. 2-3 φορές τον χρόνο το παίρνω μαζί μου σκέτο όταν είμαι εκτός πόλης. Γιατί να πάρω ένα Macbook Pro 16" για αναβάθμιση στην περίπτωσή μου αν υπάρχει επιλογή για mac mini στις ίδιες επιδόσεις με πολύ λιγότερα χρήματα? Μπορώ να κρατήσω το παλιό σαν 2η συσκευή για φορητότητα. 1
Hellenicsun Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 9 λεπτά πριν, ktf είπε Μια σεβαστή μερίδα αγοραστών του Macbook Pro 16" δεν νοιάζονται τόσο για την φορητότητα, αλλά πιο πολύ για τις επιδόσεις. Χρησιμοποιούν τα λάπτοπ σαν σταθερούς που μεταφέρονται εύκολα. Για παράδειγμα εγώ προσωπικά έχω ένα Macbook Pro 15" (2015) που στο 95% των περιπτώσεων το έχω συνδεδεμένο με 2 οθόνες, πληκτρολόγιο, ποντίκι, usb hub κτλ. Με λίγα λόγια το χρησιμοποιώ πιο πολύ ως σταθερό στο γραφείο. 2-3 φορές τον χρόνο το παίρνω μαζί μου σκέτο όταν είμαι εκτός πόλης. Γιατί να πάρω ένα Macbook Pro 16" για αναβάθμιση στην περίπτωσή μου αν υπάρχει επιλογή για mac mini στις ίδιες επιδόσεις με πολύ λιγότερα χρήματα? Μπορώ να κρατήσω το παλιό σαν 2η συσκευή για φορητότητα. Σκέψου πως με τη τωρινή γενιά, ο Mac Mini έχει - θεωρητικά τουλάχιστον - καλύτερες επιδόσεις από το MacBook Pro αφού εσωτερικά η διαφορά τους είναι το σύστημα ψύξης που στο πρώτο είναι καλύτερο λόγω μεγέθους/ χώρου. Συνεπώς, αυτό που σκέφτεσαι είναι μάλλον και το καλύτερο σενάριο.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, dasimo είπε Δηλαδή πόσο ισχυρότερο είναι από το Μ1 μου που πραγματικά ισοπεδώνει τα πάντα.... - συν οι περισσότερες θύρες 2 ώρες πριν, Hellenicsun είπε Τέρμα άσχετος detected. Με το Mac mini M1 χρησιμοποιώ το Lightroom για επεξεργασία μεγάλων .raw αρχείων που τρέχει "νεράκι", Premiere Pro για video editing στα 4K και Photoshop για πιο απαιτητικές φωτογραφικές δουλειές - όλα τρέχουν άψογα δίχως καμία καθυστέρηση. Δεν με απασχολεί η θερμοκρασία και δε το έχω ακούσει ποτέ παρότι το έχω δίπλα μου επάνω στο γραφείο. Η καλύτερη μου αγορά ως προς αυτό το κομμάτι και επειδή ζω από αυτές τις εργασίες, αν όντως είχα πρόβλημα θα το είχα αντικαταστήσει σε χρόνο 0. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο Μ1 🤣 Με τι οθόνη το έχεις ματσάρει αδερφέ;
NickTG Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 1 hour ago, ktf said: Μια σεβαστή μερίδα αγοραστών του Macbook Pro 16" δεν νοιάζονται τόσο για την φορητότητα, αλλά πιο πολύ για τις επιδόσεις. Χρησιμοποιούν τα λάπτοπ σαν σταθερούς που μεταφέρονται εύκολα. Για παράδειγμα εγώ προσωπικά έχω ένα Macbook Pro 15" (2015) που στο 95% των περιπτώσεων το έχω συνδεδεμένο με 2 οθόνες, πληκτρολόγιο, ποντίκι, usb hub κτλ. Με λίγα λόγια το χρησιμοποιώ πιο πολύ ως σταθερό στο γραφείο. 2-3 φορές τον χρόνο το παίρνω μαζί μου σκέτο όταν είμαι εκτός πόλης. Γιατί να πάρω ένα Macbook Pro 16" για αναβάθμιση στην περίπτωσή μου αν υπάρχει επιλογή για mac mini στις ίδιες επιδόσεις με πολύ λιγότερα χρήματα? Μπορώ να κρατήσω το παλιό σαν 2η συσκευή για φορητότητα. Δεν ξέρω πόσο μεγάλο είναι αυτό το ποσοστό για να τους ενδιαφέρει τόσο. Επίσης δεν ξέρω και τι ποσοστό κέρδους έχουν από το καθένα. Μπορεί τελικά να βγάλουν περισσότερα. Θεωρητικά πάντως είναι 2 διαφορικές αγορές. 1
Hellenicsun Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, userino είπε - συν οι περισσότερες θύρες Με τι οθόνη το έχεις ματσάρει αδερφέ; Δυστυχώς με μια HP 27f ανάλυσης FullHD. Έχει 10bit αλλά από εκεί και πέρα, δεν είναι ότι καλύτερο. Την έχω ρυθμίσει ώστε να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και απλά - όταν μπορέσω - θα πάρω μια εξαιρετική (δεν είμαι των ημίμετρων).
apos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, NotAliki177 είπε Πουλάνε ακόμα αυτά; που με απλό browsing κάνεις και αυγά τηγανητά 🍳 πάνω τους... Αυγ-i τηγανητά. Το δικό μου ήταν πιο αστείο από το δικό σου. 18 ώρες πριν, NotAliki177 είπε Είχα τέτοιο πριν 4 χρόνια. Με 4-5 tabs, 1 YT και 1 android studio είχε πολύ συχνά lag spikes... γιατί έφτανε στα όρια. Τώρα τι να πω... αν εσείς μπορείτε να τρέξετε αλγόριθμους πυρηνικής φυσικής σε τέτοια... κάτι δεν κάνω εγώ καλά. ΥΓ: για να σας προλάβω... δεν θα απαντήσω στο "ναι αλλά τώρα μιλάμε για τον Μ1". Θα σε σοκάρω, αλλά τώρα όντως μιλάμε για τον M1. 17 ώρες πριν, ktf είπε Μια σεβαστή μερίδα αγοραστών του Macbook Pro 16" δεν νοιάζονται τόσο για την φορητότητα, αλλά πιο πολύ για τις επιδόσεις. Χρησιμοποιούν τα λάπτοπ σαν σταθερούς που μεταφέρονται εύκολα. Για παράδειγμα εγώ προσωπικά έχω ένα Macbook Pro 15" (2015) που στο 95% των περιπτώσεων το έχω συνδεδεμένο με 2 οθόνες, πληκτρολόγιο, ποντίκι, usb hub κτλ. Με λίγα λόγια το χρησιμοποιώ πιο πολύ ως σταθερό στο γραφείο. 2-3 φορές τον χρόνο το παίρνω μαζί μου σκέτο όταν είμαι εκτός πόλης. Γιατί να πάρω ένα Macbook Pro 16" για αναβάθμιση στην περίπτωσή μου αν υπάρχει επιλογή για mac mini στις ίδιες επιδόσεις με πολύ λιγότερα χρήματα? Μπορώ να κρατήσω το παλιό σαν 2η συσκευή για φορητότητα. Το σκέφτεσαι πολύ πάνω στις δικές σου ανάγκες. Δεν νομίζω ότι το πλήθος των καταναλωτών που κάνουν τη χρήση που περιγράφεις φτιάχνουν τόσο μεγάλο αγοραστικό κοινό, ώστε να θεωρείται κανιβαλισμός αυτό που είπες σε προηγούμενο σχόλιό σου. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από apos 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 2 hours ago, NotAliki177 said: Είχα τέτοιο πριν 4 χρόνια. Με 4-5 tabs, 1 YT και 1 android studio είχε πολύ συχνά lag spikes... γιατί έφτανε στα όρια. Τώρα τι να πω... αν εσείς μπορείτε να τρέξετε αλγόριθμους πυρηνικής φυσικής σε τέτοια... κάτι δεν κάνω εγώ καλά. ΥΓ: για να σας προλάβω... δεν θα απαντήσω στο "ναι αλλά τώρα μιλάμε για τον Μ1". Λέμε και καμία για να περνάει η ώρα ε; 😛 1
brx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, djdidi είπε Ignorance που λέμε και στο χωριό μου.. Όντως ρε φίλε, η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο ......
tsarouc Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, Hellenicsun είπε Οπότε, αφού το 4 ετών δικό σου μηχάνημα δε λειτουργούσε σωστά, αυτό σημαίνει πως κάθε Mac Mini έκτοτε και κάθε Mac Mini που θα βγει στο μέλλον επίσης δε θα λειτουργεί σωστά. Συγνώμη, δεν ήξερα. Μην ειρωνευεσαι. Βασικά ακριβώς αυτό. Γιατί θα αλλάξει κάτι τώρα για ανάλυσε το. Ανούσια η συζήτηση και δε θα έπρεπε καν να ασχοληθώ αλλά μου τη δίνει τρελά η αμάθεια και η τυφλή πίστη στο παρασυρμο της διαφήμισης. Ξυπνάτε επιτέλους οι φαν της απλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα