rubadub Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, NickTG είπε Άρα το manual δεν εχει ιδέα, σωστά? για πές το λίγο στους κατόχους toyo με κινητήρα 1NR-FE να δω κάτι.... Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από rubadub
NickTG Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, rubadub said: για πές το λίγο στους κατόχους toyo με κινητήρα 1NR-FE να δω κάτι.... Να το πω και σε αυτούς καθώς και σε κάμποσους με αυτοκίνητα του vw group. Μέσα σε όλα τα άλλα λέει να ελέγχεις και τη στάθμη του λαδιού περιοδικά και να συμπληρώνεις ανάλογα. Επίσης για να είναι και καλυμμένοι λέει πως κατανάλωση έως 1 λίτρο ανά 1000 χιλιόμετρα θεωρείται φυσιολογική. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από NickTG
Fordakias7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, NickTG είπε Να το πω και σε αυτούς καθώς και σε κάμποσους με αυτοκίνητα του vw group. Μέσα σε όλα τα άλλα λέει να ελέγχεις και τη στάθμη του λαδιού περιοδικά και να συμπληρώνεις ανάλογα. Επίσης για να είναι και καλυμμένοι λέει πως κατανάλωση έως 1 λίτρο ανά 1000 χιλιόμετρα θεωρείται φυσιολογική. Σωστος ότι πρέπει να ελέγχουμε το λάδι.Αλλα η κατανάλωση του 1 λίτρου στα 1000 χιλιόμετρα δεν είναι απλά υπερβολική.Ειναι εξωφρενική και δεν δικαιολογείται από έναν υγιή κινητήρα.
babisskg Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 9 ώρες πριν, NickTG είπε Να το πω και σε αυτούς καθώς και σε κάμποσους με αυτοκίνητα του vw group. Μέσα σε όλα τα άλλα λέει να ελέγχεις και τη στάθμη του λαδιού περιοδικά και να συμπληρώνεις ανάλογα. Επίσης για να είναι και καλυμμένοι λέει πως κατανάλωση έως 1 λίτρο ανά 1000 χιλιόμετρα θεωρείται φυσιολογική. Όντως γράφουν και τέτοια για να είναι καλυμμένοι , άλλοι δεν φτάνουν στο λίτρο αλλά μέχρι τα 400 ml . Μου ξύπνησες άσχημες αναμνήσεις .
Chilikexe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας! Νομιζω θα καταληξω στα 110 αλογα απο τη στιγμη που εχω σκοπο να το χρησιμοποιω σχετικα συχνα και εκτος πολης! Ευχαριστω και για την εξτρα πληροφορια για την αλλαγη λαδιων κλπ, επαναλαμβανω, οντας ασχετη με πιστευω θα με βοηθησει! Σας ευχαριστω! 2
PedroG Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 μια ερωτηση για το συγκεκριμενο μοντελο επειδη με ενδιαφερει και εμενα!!! Ξερει κανεις τι ακριβως παιζει με τα δοχεια Ουριας πετρελαιου στα συγκεκριμενα ΙΧ που εχουν καυσιμο Diesel? εχει βγει καποια παρτιδα προβληματικη και χρηζουν αντικαταστασης μετα απο 3-4 χρονια ?? Μου εχει επιστησει φιλος την προσοχη στα Δοχεια Ουρίας και οτι το κοστος αλλαγης ειναι μεγαλο και συνηθως δεν φαινεται αμεσως στα πρωτα 2-3 χρονια!!! Επισης ξερει κανεις καθε ποτε αλλαζει ο ιμαντας χρονισμου ? Εχω βρει ενα ομορφο αλλα φορτωμενο με χλμ αντιστοιχο diesel και δεν ξερω ποσο επιπλεον θα μου στοιχισει απο την αγορα! (ο αγοραστης αν και καινουργιο το εχει φορτωμενο με εντος Ελλαδας χλμ και ολα τα σερβις του στην αντιπροσωπεια) τι λετε??? το κοστος θα βγει πολυ πανω? Το μονο που μου λεει ο αγοραστης ειναι οτι εχει νεα Λαστιχα γιατι το κυκλοφορει σε εθνικη οδο οτι εχει τα σερβις του κανονικα και ειναι παρα πολυ οικονομικο καπου 5λιτρα/100 μεικτο κυκλο! Επισης οτι βαζει καθε 7.000 χλμ ενα μπουκαλι ουριας στο ρεζερβουαρ που στοιχιζει καπου 8 ευρω το λιτρο! να το ψαξω περαιτερω??? γνωμη???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα