babisskg Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Κύριοι μαζί με την καλημέρα μου , παρακαλώ τα φώτα σας στο εξής , διότι είναι έξω από τα χωράφια μου . Χρησιμοποιώ και την εφαρμογή " Συλλογή " , φωτογραφίες κλπ σε συσκευή Xiaomi note 9t . Όταν πρόκειται να κάνω προεπισκόπηση φωτογραφιών γενικά , η εφαρμογή δεν μου επιτρέπει να κάνω scroll από εικόνα σε εικόνα με σύρσιμο του δαχτύλου , αλλά πρέπει να κλείνω την εικόνα προκειμένου να ανοίξω την επόμενη μέσω των thumbnails . Σίγουρα κάτι μου διαφεύγει η δεν έχω αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις της εφαρμογής . Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας . Μετακινήστε το νήμα εφόσον είναι απαραίτητο , ίσως το έβαλα σε λάθος ενότητα . Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από babisskg
GATE123 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Μπες μέσα στην φωτογραφία και κάνε το σύρσιμο με το δάκτυλο. Επίσης δες στην εφαρμογή αν έχεις ενεργοποιήσει όλες τις άδειες. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από GATE123
babisskg Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 55 λεπτά πριν, GATE123 είπε Μπες μέσα στην φωτογραφία και κάνε το σύρσιμο με το δάκτυλο. Επίσης δες στην εφαρμογή αν έχεις ενεργοποιήσει όλες τις άδειες. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση , το σύρσιμο δεν λειτουργεί , πάω να δω τις άδειες και ενημερώνω !
GATE123 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Να ξέρεις στην miui 12 έχει γίνει ένα μπασχαλο. Τώρα που είδα το κινητό της γυναίκας μου (redmi 8)κρολαρι κανονικά.
babisskg Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, GATE123 είπε Να ξέρεις στην miui 12 έχει γίνει ένα μπασχαλο. Τώρα που είδα το κινητό της γυναίκας μου (redmi 8)κρολαρι κανονικά. Να ευχαριστήσω και πάλι , δεν αφορούσε τις άδειες . Έκανα λάθος στην τοποθέτηση , άρα όταν πάω να διαβάσω μία κάρτα μνήμης , μέσω OTG συνήθως , η ροή στα thumbnails δεν μου επιτρέπει να κάνω scroll από την μία εικόνα στην άλλη , με σύρσιμο δακτύλου , παρά να ανοιγοκλείνω τις εικόνες , από το ένα thumbnail στο άλλο , κάτι που σε προηγούμενες εκδόσεις της " Συλλογής " ήταν εφικτό . Αν δεν έγινε το " μπάχαλο " , κάτι που φοβάμαι κι' εγώ , τότε κάτι χάνω . Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από babisskg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα