Προς το περιεχόμενο

dell optiplex 7010

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ

Έχω 2 pc dell optiplex 7010 i5 8g ram....θέλω να αλλάξω το τροφοδοτικό τους δε ξέρω τώρα αν είναι 240 η 300 volt κ θέλω να βάλω νεότερο κ δυνατότερο τουλάχιστον 500. Ερώτηση, βάζω όποιο να είναι φτάνει να είναι το σωστό μέγεθος κ να κουμπώνει, η πρέπει να είναι συγκεκριμμένο κ αν ναι ποιο αν ξέρει κάποιος??

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν μπορείς να αλλάξεις τροφοδοτικό σε Optiplex, καθώς δεν είναι το Universal τροφοδοτικό που μπαίνει, αλλά customized της Dell. Ακόμα και η υποδοχή στο motherboard δεν είναι η κλασσική, αλλά πάλι customized.

Γιατί θέλεις να το αλλάξεις;

• Like 1
Δημοσ.

σε μητρικη 7010,3010 εχω δοκιμασει συνηθισμενο τροφοδοτικο,

το εβαλα σε αλλο κουτι κ τρεχει μια χαρα.

με 1230 v2 χεον τρεχει ακομη κ καρτες 1650 κλπ, ακουγεται λιγο αλλα τρεχει οκ

σηκωνει κ 16 μνήμη ακομη κ με 2 θυρες σλοτ μνημης σκυλια..

ακομη κ στα 3020 συστηματα βαζεις οποιο να ναι τροφοδοτικο με καταλληλο μετατροπεα καλωδιο

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Sorath είπε

Δεν μπορείς να αλλάξεις τροφοδοτικό σε Optiplex, καθώς δεν είναι το Universal τροφοδοτικό που μπαίνει, αλλά customized της Dell. Ακόμα και η υποδοχή στο motherboard δεν είναι η κλασσική, αλλά πάλι customized.

Γιατί θέλεις να το αλλάξεις;

καλημέρα...είχα γράψει κ σε πιο παλιό πόστ ότι κάποιες κάρτες γραφικών νέες δε τις έβλεπε καθόλου...ειδικά μία gt 710 2g ram...εφόσον είχαν αποφανθεί οι τεχνικοί ότι η καρτα λειτουργεί μια χαρά θεώρησαν ότι είναι τροφοδοσίας το πρόβλημα...θέλω να του βάλω μαι 4g ram τώρα...κ αν δε την σηκώσει κ αυτή???

21 λεπτά πριν, peiraiask είπε

σε μητρικη 7010,3010 εχω δοκιμασει συνηθισμενο τροφοδοτικο,

το εβαλα σε αλλο κουτι κ τρεχει μια χαρα.

με 1230 v2 χεον τρεχει ακομη κ καρτες 1650 κλπ, ακουγεται λιγο αλλα τρεχει οκ

σηκωνει κ 16 μνήμη ακομη κ με 2 θυρες σλοτ μνημης σκυλια..

ακομη κ στα 3020 συστηματα βαζεις οποιο να ναι τροφοδοτικο με καταλληλο μετατροπεα καλωδιο

Ευχαριστώ!οπότε μπορούμε να το αλλάξουμε αλλά θα χρειαστούμε καλώδιο μετατροπέα κτλ??

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vaiol είπε

καλημέρα...είχα γράψει κ σε πιο παλιό πόστ ότι κάποιες κάρτες γραφικών νέες δε τις έβλεπε καθόλου...ειδικά μία gt 710 2g ram...εφόσον είχαν αποφανθεί οι τεχνικοί ότι η καρτα λειτουργεί μια χαρά θεώρησαν ότι είναι τροφοδοσίας το πρόβλημα...θέλω να του βάλω μαι 4g ram τώρα...κ αν δε την σηκώσει κ αυτή???

Ευχαριστώ!οπότε μπορούμε να το αλλάξουμε αλλά θα χρειαστούμε καλώδιο μετατροπέα κτλ??

1 to 7010 δεν θελει μετατροπεα, μπαινουν ολα τα συνηθη τροφοδοτικα κανονικα

2. σε 7010 εχω τρεξει κανονικα gtx 760, 660 χωρις προβλημα 

εδω τρεχει την ολοκαινουρια 1650 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, peiraiask είπε

1 to 7010 δεν θελει μετατροπεα, μπαινουν ολα τα συνηθη τροφοδοτικα κανονικα

2. σε 7010 εχω τρεξει κανονικα gtx 760, 660 χωρις προβλημα 

πριν την αλλαγή τροφοδοτικού έτρεξε??

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vaiol είπε

πριν την αλλαγή τροφοδοτικού έτρεξε??

ναι κανονικα με το ιδιο τροφοδοτικο ετρεξε η 1650

σε αλλο βιντεο βαζει μια μεγαλη καρτα 970

με αλλο τροφοδοτικο κ την κρεμαει απ εξω με δεματικα καλωδιων!!

κ τρεχει μια χαρα..

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, peiraiask είπε

ναι κανονικα με το ιδιο τροφοδοτικο ετρεξε η 1650

σε αλλο βιντεο βαζει μια μεγαλη καρτα 970

με αλλο τροφοδοτικο κ την κρεμαει απ εξω με δεματικα καλωδιων!!

κ τρεχει μια χαρα..

τι να πω ουτε μια asus 2g ram έβλεπε αλλά είδικα με την gt 710 2g ram τρελάθηκα ...3 φορές την πήγα πίσω...κ σε διαφορετικές οθόνες την έβαζα κ όλες τις θύρες δοκίμασα τίποτα εντελώς...μόνο η τροφοδοσία έμεινε.....αλλά αφού λες ότι έτρεξαν με το ορίτζιναλ τροφοδοτικό κ βλέπω κ το βίντεο τι να πω...

Δημοσ.

Χμμ... δεν είχα παρατηρήσει οτι είχαν την κλασσική συνδεσμολογία στα m/b αυτά. Και μιλάμε έχουν περάσει 10άδες απο τα χέρια μου. Καλή φάση.

Απο την άλλη, ξεχνάς το κλειστό κουτί, όπως φαίνεται και στο βίντεο, αλλά όντως με πολύ μικρό κόστος, έχεις μια χαρά Gaming PC.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sorath είπε

Χμμ... δεν είχα παρατηρήσει οτι είχαν την κλασσική συνδεσμολογία στα m/b αυτά. Και μιλάμε έχουν περάσει 10άδες απο τα χέρια μου. Καλή φάση.

Απο την άλλη, ξεχνάς το κλειστό κουτί, όπως φαίνεται και στο βίντεο, αλλά όντως με πολύ μικρό κόστος, έχεις μια χαρά Gaming PC.

έγινε ευχαριστώ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...