Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις, αρχικά ξέρουμε τις προμήθειες που κρατάει η τράπεζα σε ένα e-shop τον μήνα ? ( Προμήθεια ανά συναλλαγή κ οτι άλλο πληρώνουμε) ποια τράπεζα συμφέρει περισσότερο ? Κ επίσης πόσο καιρό κάνουν περίπου μέχρι να τελειοποιηθεί το όλο θέμα.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, makrixeris είπε

Καλημέρα. Θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις, αρχικά ξέρουμε τις προμήθειες που κρατάει η τράπεζα σε ένα e-shop τον μήνα ? ( Προμήθεια ανά συναλλαγή κ οτι άλλο πληρώνουμε) ποια τράπεζα συμφέρει περισσότερο ? Κ επίσης πόσο καιρό κάνουν περίπου μέχρι να τελειοποιηθεί το όλο θέμα.

Υπογραφεις σύμβαση δεν ειναι ουτε ολα για ολους ουτε υπαρχουν παραδείγματα.

Θα παρεις τον συνεργάτη σου στην τραπεζα και θα πας να μιλήσετε

Αν δεν εχεις τετοιες συναλλαγές πας απο την αρχη, οχι και με τοσους καλους ορους, εκτος αν εχεις μεγαλους τζίρους, αλλα για να ρωτας στο ινσομνια μαλλον οχι🤔

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, makrixeris said:

Δεν υπάρχουν στάνταρ προμήθειες, είναι ανάλογα με την προσφορά που θα πάρεις από κάθε τράπεζα. Ούτε οι χρόνοι είναι στάνταρ, βέβαια σε περιπτώσεις γνωστών είναι κάπου 2μηνο πλέον από ότι έχω δεί σε εθνική και πειραιώς για νέους πελάτες. Μίλα και με viva wallet μήπως σε συμφέρει, είναι πολύ μικρότερος ο χρόνος που θα χρειαστεί για να σου ανοίξουν λογαριασμό όψεως & epos.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος θέλω καδ για πωλήσεις μέσω διαδικτύου υποχρεωτικά ? Έχω ατομική επιχείρηση κ οι καδ που έχω είναι για λιανική πώληση χονδρική κλπ,  έναν που ρώτησα που φτιάχνει σάιτ μου είπε δεν χρειάζεται άλλος καδ από την στιγμή που θα κόβεις τις ίδιες αποδείξεις όπως όταν πουλάς κάτι στο κατάστημα σου. Ισχύει αυτό ?

Επεξ/σία από makrixeris
Δημοσ.

Τελικά για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση μόλις μου εγκρίθηκε το ecommerce στην εθνική και δεν έχω καδ ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχω φυσικό κατάστημα λιανικής κ χονδρικής με αποθήκη στο φυσικό κατάστημα αν παίζει κάποιο ρόλο. Δεν θα πάω βέβαια στην εθνική γιατί ψάχτηκα και σύνδεσα το site μου με την viva. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, makrixeris είπε

Τελικά για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση μόλις μου εγκρίθηκε το ecommerce στην εθνική και δεν έχω καδ ηλεκτρονικού εμπορίου.

ρώτησε και κάνα λογιστή καλού κακού, μη τυχόν σου σκάσει από αλλού.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, onelonelystar είπε

ρώτησε και κάνα λογιστή καλού κακού, μη τυχόν σου σκάσει από αλλού.

Είχα ρωτήσει κ λογιστή κ αυτόν που μου φτιάχνει το σάιτ μου είχαν πει δεν χρειάζεται από την στιγμή που έτσι κ αλλιώς τις ίδιες αποδείξεις θα κόβεις απλά βάζω στην ταμειακή επιλογή μεταφορικά κ αντικαταβολή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Μην επιμένετε θελεις αλλο καδ για το eshop, θα το βρείτε μπροστά σας ετσι και αλλιώς

Αφού θα μου το έκοβε το αίτημα η τράπεζα αν χρειαζόταν ο καδ από την στιγμή που με πήραν και μου είπαν εγκρίθηκε τι να σου πω δεν ξέρω... Τους είδαν τους καδ μου αν ήταν θα μου έλεγαν 

Επεξ/σία από makrixeris

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...