Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, vste είπε

Καλημερα στην παρεα.

Προσφατα  πηρα ενα PCακι με 10ης γενιας i5. Εκει τοποθετησα την καρτα γραφικων που ειχα στο προηγουμενο PC μου (i7 6ης γενιας) μια Gigabyte GTX 1060 6GB.

Με αυτη την καρτα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω σχεδον καθολου διαφορα στο νεο PC σε σχεση με το παλαιοτερο. Μου φαινεται οτι στα παιχνιδια πηγαινουν σχεδον το ιδιο. Οποτε και εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι εδωσα τζαμπα λεφτα και οτι επρεπε να καθησω με το i7 μιας και υπαρχει ελλειψη σε GPUs.

Την 1060 την ειχα αγορασει το φθινοπωρο του 2015 γυρω στα 350 απο Μ Systems. Υπαρχει σημερα κατι εστω στα 400-450 που να μπορεις να το βρεις & θεωρειται upgrade σαν GPU η τελικα οντως τζαμπα αγορασα το PC και ξοδευτηκα; Δεν μιλαω για διαφορα 5-10 fps, αλλα για κατι περισσοτερο που να δικαιολογει την λεξη upgrade.

Δεν αποκλειω και ΜΤΧ απλα πανω απο 450 και δεν μπορω να δωσω και το θεωρω κοροιδια. Προτιμω να παω σε λυση κονσολας.

κακώς έκανες αναβάθμιση και πήγες σε 10ης γενιάς i5 μπορούσες να μείνεις στον i7 6ης γενιάς με την κάρτα Gigabyte GTX 1060 6GB

δεν αξίζει την παρούσα φάση καμία αναβάθμιση σε κάρτα γραφικών καθώς θα δώσεις πάνω από 400-450 ευρώ για να πάρεις κάποια από τις RTX 3060/3060Ti/3070/3070Ti/3080/3080Ti/3090/3090Ti από NVIDIA ή να πας σε 6xxx από AMD.

εγώ το μόνο που θα πρότεινα αν βρεις καλή μεταχειρισμένη 1080Ti σε λογική τιμή να την πάρεις εφόσον έφτιαξες το μηχάνημα.

όσο για την "διαθεσιμότητα" ακόμα γελάω...

Βέβαια εγώ που θέλω να αγοράσω 3090Ti συγκεκριμένου κατασκευαστή θα προτιμήσω την αγορά μέσω καλαθιού του Skroutz (στο οποίο είμαι και μέλος) καθώς έχει εγγύηση για τα πάντα από το να κάνω την παραγγελία/αγορά μου μέσω του οποιουδήποτε καταστήματος π.χ. ΠΛΑΙΣΙΟ ή άλλη μεγαλύτερη αλυσίδα ή επώνυμο κατάστημα.

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, ICE-T είπε

εδώ μεγαλύτερα κατάστημα έριξαν άκυρο θα στην πούλαγε φτηνότερα εσένα από την τιμή που πήγε για να σε πιάσει πόρτα για τον χειμώνα δεν νομίζω αν είχες παράπονο και θεωρείς ότι έκαναν απατεωνια να τους κάνεις καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή

Από τα όσα γράφω τόση ώρα συμπέρανες ότι παρήγγειλα κάρτα από το πλαίσιο, την πλήρωσα και νιώθω αδικημένος γιατί δεν μου την έφεραν ακόμη. Μάλιστα.

ΥΓ. Παράλληλα σε διπλανό νήμα 🤣🤣

ΥΓ2. Το αφήνω εδώ γιατί είμαστε off topic εδώ και ώρα.

Επεξ/σία από alexmpl
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για τωρα, μια χαρα ειναι τα 600-700 για τις 3060τι

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/f/1187379/GeForce-RTX-3060-Ti.html?o=3060ti&order_by=pricevat&order_dir=asc

Για την εποχη ειναι καλη η τιμη, γενικα δεν ειναι καλη.

Εγω πριν ενα χρονο εδωσα την EVGA XC 2070S 400 ευρω τριων μηνων που ειχε τοτε 500-550 ευρω.

Αν θυμαμαι καλα εβρισκες 2070S και με 450 καινουρια και οχι mali κλπ αλλα καλη καρτα.

Δες τις διαφορες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, alexmpl είπε

Από τα όσα γράφω τόση ώρα συμπέρανες ότι παρήγγειλα κάρτα από το πλαίσιο, την πλήρωσα και νιώθω αδικημένος γιατί δεν μου την έφεραν ακόμη. Μάλιστα.

ΥΓ. Παράλληλα σε διπλανό νήμα 🤣🤣

ΥΓ2. Το αφήνω εδώ γιατί είμαστε off topic εδώ και ώρα.

στο εξήγησα πιο πάνω εγώ πληρώνω επί την εμφάνιση πληρωμή κατόπιν δεν υπάρχει για εμένα αν ένιωθες ότι σε αδίκησε μπορούσες να τα τραβήξεις την επομενη ημέρα,το τι παπατζα θα σου πει ο κάθε υπάλληλος που δεν ξέρει είναι άλλη ιστορία και φαντάζομαι έπρεπε να την λέει την ιστορία(ποίημα) για οποιαδήποτε παραλαβή σε πάρα πολλούς όχι μόνο σε εσένα  καθημερινά,δεν σου λέω ότι ωραίο φυσικά αλλά έτσι έχουν τα πράγματα τόσο καιρό που υπήρχαν δεν ψωνίσες? Εκτός πλαισίο φυσικά ρωτάω γιατί υπήρχαν σε σχετικά καλύτερες τιμές μέχρι πριν λίγο καιρό.

1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Η διαθεσιμότητα δεν είναι στο χέρι των καταστημάτων αφού και αυτοί από τους προμηθευτές περιμένουν οι οποίοι με τη σειρά τους περιμένουν άλλους, κτλ. Το θέμα είναι ότι το γνωρίζουν ότι δεν θα κάνει ένα μήνα μόνο και ότι δεν υπήρχαν κάρτες ούτε για δείγμα τότε και σε κοροϊδεύουν μες στη μούρη σου και ζητάν λεφτά μπροστά λες και κάνουμε κάνα ντιλ ναρκωτικών. Αυτό είναι το πρόβλημα, είναι θέμα principle..

δεν νομίζω να ξέρει ο υπάλληλος στο τηλέφωνο τι γίνεται ούτε δίνω δίκιο στο Πλαίσιο για αυτή την τακτική είναι στο δικαίωμα του καταναλωτή να τραβήξει αμέσως τα χρήματα αν πιστεύει ότι είναι παραμύθι όλη η ιστορία,είχα κάνει και εγώ παραγγελία άνευ χρημάτων και από εκεί και από Κοτσωβολο και πήρα από Ms systems και e gαte άμεσα και τις ακύρωσα τις άλλες 

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, ICE-T είπε

δεν νομίζω να ξέρει ο υπάλληλος στο τηλέφωνο τι γίνεται ούτε δίνω δίκιο στο Πλαίσιο για αυτή την τακτική είναι στο δικαίωμα του καταναλωτή να τραβήξει αμέσως τα χρήματα αν πιστεύει ότι είναι παραμύθι όλη η ιστορία 

πρέπει να ξέρει ο υπάλληλος, γι' αυτό πληρώνεται, αλλιώς να μου δώσουν άλλον στο τηλέφωνο. Όταν ο αυτόματος σου λέει "για παραγγελίες πατήστε 2" θέλω να βγει κάποιος που να ξέρει. Δεν με νοιάζει πως, αρκεί να ξέρει, αλλιώς πάω στο απέναντι κατάστημα. Αυτό είναι το καλό του καπιταλισμού, οι επιλογές..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

πρέπει να ξέρει ο υπάλληλος, γι' αυτό πληρώνεται, αλλιώς να μου δώσουν άλλον στο τηλέφωνο. Όταν ο αυτόματος σου λέει "για παραγγελίες πατήστε 2" θέλω να βγει κάποιος που να ξέρει. Δεν με νοιάζει πως, αρκεί να ξέρει, αλλιώς πάω στο απέναντι κατάστημα. Αυτό είναι το καλό του καπιταλισμού, οι επιλογές..

έγραψα τώρα ολοκληρωμένα πάνω ακριβώς σε αυτό που είπες

Μόλις τώρα, ICE-T είπε

έγραψα τώρα ολοκληρωμένα πάνω ακριβώς σε αυτό που είπες ψώνισα από αλλού.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Τελικα αγορασα την Gigabyte RTX 3060 Eagle απο e-gate στα 600.

Προς ενημέρωση, επειδή παρέλαβα από το κατάστημα να σας πω ότι τουλάχιστον μέχρι εχθές το μεσημέρι είχε πολλές κάρτες RTX σε στοκ. Βέβαια αυτή που αγόρασα εγώ σε χρόνο DT από 600 την πήγε στα 650. Αλλά δεν χάνετε τίποτα όσοι ψάχνετε να κοιτάξετε και εκεί.

Πούλησα την 1060 220 οπότε και βρίσκομαι κάτω από τα 450 που είχα γράψει στην αρχή του post. Παρόλα αυτά έχω μία άσχημη αίσθηση στο στόμα σαν να με πιάσανε κορόιδο. Πάρα πολλά τα λεφτά για σειρά xx60.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...