Herald Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 26 λεπτά πριν, sozz είπε για αυτό αν δεις το μοντέλο που διάλεξε ο Γιάννης για τον εαυτό του σίγουρα δεν ήταν και το πιο vfm...αλλά ήταν nvidia 🤣 όσο πάει και ανεβαίνει η τιμή η εμένα μου φαίνεται ? https://www.skroutz.gr/s/26230673/Palit-GeForce-RTX-3060-Ti-8GB-Dual-OC-NE6306TS19P2-190AD.html Ναι και εγω πηρα 3090, δεν σημαινει οτι θα την προτεινω και σε αλλον γιατι ειναι ηλιθια αγορα.
Aten-Ra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, vste είπε Καλημερα στην παρεα. Προσφατα πηρα ενα PCακι με 10ης γενιας i5. Εκει τοποθετησα την καρτα γραφικων που ειχα στο προηγουμενο PC μου (i7 6ης γενιας) μια Gigabyte GTX 1060 6GB. Με αυτη την καρτα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω σχεδον καθολου διαφορα στο νεο PC σε σχεση με το παλαιοτερο. Μου φαινεται οτι στα παιχνιδια πηγαινουν σχεδον το ιδιο. Οποτε και εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι εδωσα τζαμπα λεφτα και οτι επρεπε να καθησω με το i7 μιας και υπαρχει ελλειψη σε GPUs. Την 1060 την ειχα αγορασει το φθινοπωρο του 2015 γυρω στα 350 απο Μ Systems. Υπαρχει σημερα κατι εστω στα 400-450 που να μπορεις να το βρεις & θεωρειται upgrade σαν GPU η τελικα οντως τζαμπα αγορασα το PC και ξοδευτηκα; Δεν μιλαω για διαφορα 5-10 fps, αλλα για κατι περισσοτερο που να δικαιολογει την λεξη upgrade. Δεν αποκλειω και ΜΤΧ απλα πανω απο 450 και δεν μπορω να δωσω και το θεωρω κοροιδια. Προτιμω να παω σε λυση κονσολας. Πουλάς την 1060, βάζεις άλλα 400 και παίρνεις από πλαίσιο την RX6600XT Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από Aten-Ra
ICE-T Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, sozz είπε αυτό προσπαθώ να του εξηγήσω ότι δεν παίζει να είναι ετοιμοπαράδοτες αντιθέτως στο πλαίσιο ότι γράφει ετοιμοπαράδοτο το παίρνεις κατευθείαν (τουλάχιστον σε εμένα χρειάστηκαν 2 μέρες λόγο ταξιδιού) σε 6600χτ άλλο μέγεθος το πλαίσιο
hln3 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, sozz είπε αυτό προσπαθώ να του εξηγήσω ότι δεν παίζει να είναι ετοιμοπαράδοτες αντιθέτως στο πλαίσιο ότι γράφει ετοιμοπαράδοτο το παίρνεις κατευθείαν (τουλάχιστον σε εμένα χρειάστηκαν 2 μέρες λόγο ταξιδιού) σε 6600χτ Σου έχει ρίξει άκυρο ποτέ το συγκεκριμένο κατάστημα; Εγώ απο εκεί ειχα πάρει παλαιότερο cpu και mobo, ετοιμοπαράδοτα έλεγε, ετοιμοπαράδοτα ήταν πήγαν και τα πήρα την ίδια μέρα μετά απο τηλεφωνική κράτηση. Όποιος αμφιβάλλει παίρνει τηλ και ρωτάει το να λες πως το χ κατάστημα δεν ειναι αξιόπιστο χωρίς να έχεις να παραθέσεις αρνητική εμπειρία είναι άδικο για το κατάστημα. Το να κράζετε που ανέβασε την τιμή οκ, αλλά αλλο αυτό και αλλό να λες πως δεν εχει διαθεσιμότητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, sozz είπε σίγουρα υπήρχαν πολύ πιο φτηνές από την gaming z και με 100 παραπάνω έπαιρνες την 2070 με 8gb vram καλύτερο rt καλύτερο dlss και σε βάθος τριετίας δεν είναι και πολλά (πιστεύω να κατάλαβες ότι το έγραψα από τα λεγόμενά σου γιατί δεν συμφωνώ με αυτήν την λογική ) Απόκρυψη περιεχομένων 340 είχε η φθηνότερη τότε (gigabyte windforce), η δικιά μου είχε 370. Οι 2070 ήταν στα 500+. 350 ήταν το budget μου για GPU και δεν είχα και κάποια παλιά να πουλήσω. Αυτό που λέω είναι ότι η 6600 ΧΤ δεν είναι κοντά στην 3060Ti σε επιδόσεις και δεν αξίζει στα 600 ευρώ, όχι ότι δεν αξίζει γενικώς. Στα 550 δεδομένης της κατάστασης εντάξει. Πάντως ακόμη και μια μέτρια υλοποίηση της 3060Ti είναι καλύτερη οποιαδήποτε 6600ΧΤ. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από Επισκέπτης
hln3 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 19 λεπτά πριν, Herald είπε Ναι και εγω πηρα 3090, δεν σημαινει οτι θα την προτεινω και σε αλλον γιατι ειναι ηλιθια αγορα. Και όμως όσοι τις πήρατε στην αρχή την καλύτερη αγορά κάνατε, το καλύτερο κομματι hardware και με mining θα εχει υπερκαλυφθεί το κόστος.
alexmpl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 23 λεπτά πριν, ICE-T είπε άλλο μέγεθος το πλαίσιο Έχεις δίκαιο, άλλο μέγεθος το αΠαίσιο! Δεν έχει βουίξει ένα εξάμηνο+ το φόρουμ με τις μπινιές που έκανε το foxstore. Ενώ με το αΠαίσιο..
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 20 λεπτά πριν, ICE-T είπε άλλο μέγεθος το πλαίσιο ναι 25 πόντοι.. Γενικά υπάρχει μία ψύχωση στην Ελλάδα με τα "μεγάλα καταστήματα" λες και τι παραπάνω κάνουν σε περίπτωση εγγύησης, Απλά κάνουν τη διαδικασία του RMA αντί να την κάνεις εσύ (τον πρώτο ίσως και τον δεύτερο χρόνο της εγγύησης). Πωωω φοβερό πράγμα. Το ίδιο κάνουν και καταστήματα του skroutz, αρκεί να μην πηγαίνεις και αγοράζεις από τα άκυρα που δεν έχουν καθόλου αξιολογήσεις. Τα γνωστά (msystems, websupplies, fox store, κτλ) που είναι χρόνια, είναι μια χαρά αξιόπιστα. Ωστόσο προτείνω το Amazon (τα ευρωπαϊκά εκτός UK φυσικά) αν υπάρχει καλύτερη η εφάμιλλη τιμή λόγω του καλύτερου support και κυρίως γιατί έχεις περισσότερες πιθανότητες για refund εκεί. Στην Ελλάδα έχουμε 3 βασικά θέματα: 1. τα μαγαζιά προσπαθούν με κάθε τρόπο να σε βγάλουν εκτός εγγύησης ποντάροντας στην άγνοια πολλών. Και στο εξωτερικό γίνεται αυτό αλλά σε μικρότερο βαθμό. 2. πολλές φορές οι υπάλληλοι δεν γνωρίζουν και πολλά. Έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές έχω ακούσει το γνωστό "δεν το γνωρίζω αυτή τη στιγμή, θα ρωτήσω τον συνάδελφο και θα σας πω", ε δώσε μου τον συνάδελφο τότε! 3. κάθε 10 μέρες υπάρχει ευκαιρία για λούφα. Τι 15αύγουστος, τι πολιούχος, τι παρέλαση. Ε νισάφι. Προσωπικά πάντα ότι έχω χρειαστεί μιλάω απ' ευθείας με την εταιρεία (ASUS, MSI, κτλ) ακόμη και αν έχω ακόμη "εγγύηση καταστήματος". Τρανό παράδειγμα, χρειάστηκα ένα φίλτρο σκόνης για το κουτί γιατί έσπασα το κούμπωμα. Έστειλα mail στην NZXT, μου ζήτησαν την απόδειξη και σε 6 μέρες (κανονικές, όχι εργάσιμες) από το Los Angeles στην πόρτα μου στο Βόλο με FedEx. Αν είχα πάει στο κατάστημα δεν θα με είχαν πάρει καν τηλέφωνο σε 6 μέρες ειδικά μες στο καλοκαίρι..
ICE-T Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, alexmpl είπε Έχεις δίκαιο, άλλο μέγεθος το αΠαίσιο! Δεν έχει βουίξει ένα εξάμηνο+ το φόρουμ με τις μπινιές που έκανε το foxstore. Ενώ με το αΠαίσιο.. για ποιες μπινιες εννοείς παραγγελία 1100 ευρώ 3080 και μη παράδοση λογικό με τις αυξήσεις που πήραν ξαφνικά να μην τις πάρει κανένας Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από ICE-T
sozz Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε 340 είχε η φθηνότερη τότε (gigabyte windforce), η δικιά μου είχε 370. Οι 2070 ήταν στα 500+. 350 ήταν το budget μου για GPU και δεν είχα και κάποια παλιά να πουλήσω. Αυτό που λέω είναι ότι η 6600 ΧΤ δεν είναι κοντά στην 3060Ti σε επιδόσεις και δεν αξίζει στα 600 ευρώ, όχι ότι δεν αξίζει γενικώς. Στα 550 δεδομένης της κατάστασης εντάξει. Πάντως ακόμη και μια μέτρια υλοποίηση της 3060Ti είναι καλύτερη οποιαδήποτε 6600ΧΤ. αυτό ακριβώς που έγραψες σου λέω από το πρωί... ο TS έχει να διαθέσει 450 ευρώ οπότε το πιο κοντινό στα χρήματα αυτά είναι η 6600χτ και δεν θα είναι και λάθος αγορά με σύγκριση το χάλι που υπάρχει στις μέρες μας. όσο για την υλοποίηση γνωρίζω πολύ καλά ότι ρόλο παίζει το τσιπ της κάρτας αλλά προσωπικά δεν θα πήγαινα σε κάτι απλό λόγο θορύβου που για εμένα είναι το νούμερο 1. ΥΓ εγώ προσωπικά ότι έχω πάρει από πλαίσιο σε 2 μέρες ήταν στο σπίτι μου άσχετα ότι δεν είναι και πολλά λόγο τιμών 😁 . ΥΓ2 την 5700χτ που είχα πάει και έκανε ένα τσ τσ το ένα φαν ακριβώς την ίδια ώρα μου είχαν δώσει άλλη με καινούργια απόδειξη εποχή πριν mining βέβαια . και μία ραμ που μου την αντικατέστησαν μετά από 1 βδομάδα Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από sozz 2
ICE-T Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε ναι 25 πόντοι.. Γενικά υπάρχει μία ψύχωση στην Ελλάδα με τα "μεγάλα καταστήματα" λες και τι παραπάνω κάνουν σε περίπτωση εγγύησης, Απλά κάνουν τη διαδικασία του RMA αντί να την κάνεις εσύ (τον πρώτο ίσως και τον δεύτερο χρόνο της εγγύησης). Πωωω φοβερό πράγμα. Το ίδιο κάνουν και καταστήματα του skroutz, αρκεί να μην πηγαίνεις και αγοράζεις από τα άκυρα που δεν έχουν καθόλου αξιολογήσεις. Τα γνωστά (msystems, websupplies, fox store, κτλ) που είναι χρόνια, είναι μια χαρά αξιόπιστα. Ωστόσο προτείνω το Amazon (τα ευρωπαϊκά εκτός UK φυσικά) αν υπάρχει καλύτερη η εφάμιλλη τιμή λόγω του καλύτερου support και κυρίως γιατί έχεις περισσότερες πιθανότητες για refund εκεί. Στην Ελλάδα έχουμε 3 βασικά θέματα: 1. τα μαγαζιά προσπαθούν με κάθε τρόπο να σε βγάλουν εκτός εγγύησης ποντάροντας στην άγνοια πολλών. Και στο εξωτερικό γίνεται αυτό αλλά σε μικρότερο βαθμό. 2. πολλές φορές οι υπάλληλοι δεν γνωρίζουν και πολλά. Έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές έχω ακούσει το γνωστό "δεν το γνωρίζω αυτή τη στιγμή, θα ρωτήσω τον συνάδελφο και θα σας πω", ε δώσε μου τον συνάδελφο τότε! 3. κάθε 10 μέρες υπάρχει ευκαιρία για λούφα. Τι 15αύγουστος, τι πολιούχος, τι παρέλαση. Ε νισάφι. Προσωπικά πάντα ότι έχω χρειαστεί μιλάω απ' ευθείας με την εταιρεία (ASUS, MSI, κτλ) ακόμη και αν έχω ακόμη "εγγύηση καταστήματος". Τρανό παράδειγμα, χρειάστηκα ένα φίλτρο σκόνης για το κουτί γιατί έσπασα το κούμπωμα. Έστειλα mail στην NZXT, μου ζήτησαν την απόδειξη και σε 6 μέρες (κανονικές, όχι εργάσιμες) από το Los Angeles στην πόρτα μου στο Βόλο με FedEx. Αν είχα πάει στο κατάστημα δεν θα με είχαν πάρει καν τηλέφωνο σε 6 μέρες ειδικά μες στο καλοκαίρι.. Δεν υποστηρίζω το κατάστημα αλλά όποτε έχω πάει εκεί σε 2 ώρες έχω εξυπηρετηθεί στο παρελθόν για αντικατάσταση 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, sozz είπε αυτό ακριβώς που έγραψες σου λέω από το πρωί... ο TS έχει να διαθέσει 450 ευρώ οπότε το πιο κοντινό στα χρήματα αυτά είναι η 6600χτ και δεν θα είναι και λάθος αγορά με σύγκριση το χάλι που υπάρχει στις μέρες μας. όσο για την υλοποίηση γνωρίζω πολύ καλά ότι ρόλο παίζει το τσιπ της κάρτας αλλά προσωπικά δεν θα πήγαινα σε κάτι απλό λόγο θορύβου που για εμένα είναι το νούμερο 1. ε απλά είχα στο μυαλό μου ότι θα πουλήσει και την 1060 σχετικά ακριβά λόγω της κατάστασης και θα έχει παραπάνω αέρα. Τέλος πάντων. Καλά για το bin στα ακριβά μοντέλα μην τρελαίνεσαι. Απ' ότι έχω δει στο YT η δικιά μου σε σχέση με τα τέρμα απλά μοντέλα ούτε 5% πάνω δεν είναι ακόμη και με OC. Άντε η Strix που είναι η καλύτερη να είναι 7%, σιγά τα αυγά. Ο θόρυβος ναι είναι ένα θέμα. Εγώ γι' αυτό πήγα και γιατί δεν ήθελα πλαστικούρες και υλοποιήσεις χωρίς backplate σε κάρτες των 350 ευρώ.. 2 λεπτά πριν, ICE-T είπε Δεν υποστηρίζω το κατάστημα αλλά όποτε έχω πάει εκεί σε 2 ώρες έχω εξυπηρετηθεί στο παρελθόν για αντικατάσταση ναι βρε δεν λέω ότι δεν σε εξυπηρετούν, αλλά και εγώ για παράδειγμα δεν είχα ποτέ θέμα με κατάστημα του skroutz. Τώρα αν ψάξουμε θα βρούμε κάποιους που είχαν θέμα στο Πλαίσιο και κάποιους που είχαν θέμα στο skroutz. Απλά αυτό που λέω είναι ότι εγώ προσωπικά δεν βλέπω το λόγω να δώσω παραπάνω (εκτός αν σκάσει καμιά προσφορά για παράδειγμα) για να πάρω κάτι (pc part, κινητό, κτλ) από "μεγάλο κατάστημα". Το RMA προτιμώ να το κάνω μόνος μου έτσι και αλλιώς.
alexmpl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, ICE-T είπε για ποιες μόνιμες εννοείς παραγγελία 1100 ευρώ 3080 και μη παράδοση λογικό με τις αυξήσεις που πήραν ξαφνικά να μην τις πάρει κανένας Αν σου φαίνεται λογικό η μη εκτέλεση παραγγελιών εδώ και 6-8 μήνες+ για τις οποίες έχει καταβληθεί μέρος/ολόκληρο το ποσό ή το να ζητάνε επιπλεόν λεφτά από αυτούς που είναι να παραλάβουν ενώ έχουν καταβάλλει το ποσό της παραγγελίας τότε συνέχιζε να αγοράζεις από το πλαίσιο, καλή τύχη! 12 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Γενικά υπάρχει μία ψύχωση στην Ελλάδα με τα "μεγάλα καταστήματα" λες και τι παραπάνω κάνουν σε περίπτωση εγγύησης, Απλά κάνουν τη διαδικασία του RMA αντί να την κάνεις εσύ (τον πρώτο ίσως και τον δεύτερο χρόνο της εγγύησης). Πωωω φοβερό πράγμα. Ακόμη πιο φοβερό είναι σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει πλέον το προϊόν και σου βγάζουν την πίστη μέχρι να σου δώσουν τα χρήματα σου πίσω και όχι πιστωτικό. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από alexmpl 1
sozz Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, alexmpl είπε Αν σου φαίνεται λογικό η μη εκτέλεση παραγγελιών εδώ και 6-8 μήνες για τις οποίες έχει καταβληθεί μέρος/ολόκληρο το ποσό ή το να ζητάνε επιπλεόν λεφτά από αυτούς που είναι να παραλάβουν ενώ έχουν καταβάλλει το ποσό της παραγγελίας τότε συνέχιζε να αγοράζεις από το πλαίσιο, καλή τύχη! Ακόμη πιο φοβερό είναι σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει πλέον το προϊόν και σου βγάζουν την πίστη μέχρι να σου δώσουν τα χρήματα σου πίσω και όχι πιστωτικό. όταν σου λέει κατόπιν παραγγελίας τι περιμένεις δηλαδή? να την πάρεις εσύ και να την πουλήσεις εδώ στο ινσομνια? 🤣
Herald Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 24 λεπτά πριν, hln3 είπε Και όμως όσοι τις πήρατε στην αρχή την καλύτερη αγορά κάνατε, το καλύτερο κομματι hardware και με mining θα εχει υπερκαλυφθεί το κόστος. Εκ του αποτελεσματος ίσως, αλλα πάλι πολλα τα λεφτά για να παιζεις games.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα