Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ICE-T είπε

και με 3060 μέρα με την νύχτα η διαφορά με την 1060 

ε ναι αλλά η 3060 δεν αξίζει γενικώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

ε ναι αλλά η 3060 δεν αξίζει γενικώς.

και 3060τι δεν αξίζει γενικώς για εμένα που παίζω σε 1440p αλλά αυτό είναι άλλο θέμα , αναβάθμιση πολύ καλή είναι και η απλή 3060/6600ΧΤ σε σχέση με αυτή που χρησιμοποιεί με 550 ευρώ

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ICE-T είπε

και 3060τι δεν αξίζει γενικώς για εμένα που παίζω σε 1440p αλλά αυτό είναι άλλο θέμα , αναβάθμιση πολύ καλή είναι και η απλή 3060/6600ΧΤ σε σχέση με αυτή που χρησιμοποιεί 

δεν αξίζει σε αυτή την τιμή η 3060 εννοώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

δεν αξίζει σε αυτή την τιμή η 3060 εννοώ.

σίγουρα αλλά άμα είναι οικονομικό το θέμα και με τις τιμές που τις πουλάνε τις 3060τι δύσκολα θα την βρεις κάτω από 700+

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ICE-T είπε

σίγουρα αλλά άμα είναι οικονομικό το θέμα και με τις τιμές που τις πουλάνε τις 3060τι δύσκολα θα την βρεις κάτω από 700+

659 στο skroutz..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

659 στο skroutz..

και στα factory outlet  πουλάνε σωρτακια σε χαμηλότερη τιμή αλλά από τα 10 που παίρνεις τα 8 έχουν ξηλώσει στις ραφές σε μια εβδομάδα

• Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ICE-T είπε

και στα factory outlet  πουλάνε σωρτακια σε χαμηλότερη τιμή αλλά από τα 10 που παίρνεις τα 8 έχουν ξηλώσει στις ραφές σε μια εβδομάδα

Φοβασαι μην εχει ξηλώσει η gpu δηλαδη? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Τι λες μωρέ; Το μαγαζί φτιάχνει τις gpu; Ε ρε μαλακίες που ακούμε..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Τι λες μωρέ; Το μαγαζί φτιάχνει τις gpu; Ε ρε μαλακίες που ακούμε..

Εγώ δεν είπα για το κατάστημα για το προϊόν μιλησα(αλλά μάλλον δεν το έπιασες) δεν πειράζει,πήγαινε να την πάρεις εσύ που την προτιμάς και την προτείνεις βάση τιμής και και έλα να πεις όταν την ακούς να δουλεύει ακόμη και με τα ακουστικά και πλήρωσε την στο Σκρουτζ μέσω τρίτου δηλαδή και καλά για ασφάλεια 😂

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ICE-T είπε

Εγώ δεν είπα για το κατάστημα για το προϊόν μιλησα(αλλά μάλλον δεν το έπιασες) δεν πειράζει,πήγαινε να την πάρεις εσύ που την προτιμάς και την προτείνεις βάση τιμής και και έλα να πεις όταν την ακούς να δουλεύει ακόμη και με τα ακουστικά και πλήρωσε την στο Σκρουτζ μέσω τρίτου δηλαδή και καλά για ασφάλεια 😂

για αυτό αν δεις το μοντέλο που διάλεξε ο Γιάννης για τον εαυτό του σίγουρα δεν ήταν και το πιο vfm...αλλά ήταν nvidia 🤣

όσο πάει και ανεβαίνει η τιμή η εμένα μου φαίνεται ?

https://www.skroutz.gr/s/26230673/Palit-GeForce-RTX-3060-Ti-8GB-Dual-OC-NE6306TS19P2-190AD.html

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sozz είπε

για αυτό αν δεις το μοντέλο που διάλεξε ο Γιάννης για τον εαυτό του σίγουρα δεν ήταν και το πιο vfm...αλλά ήταν nvidia 🤣

Ε τι να έπαιρνα ρε μαν το Μάρτη του 2019; Vega 56; Χειρότερη ήταν. Η 64 είχε 100 ευρώ πάνω..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ε τι να έπαιρνα ρε μαν το Μάρτη του 2019; Vega 56; Χειρότερη ήταν. Η 64 είχε 100 ευρώ πάνω..

σίγουρα υπήρχαν πολύ πιο φτηνές από την gaming z και με 100 παραπάνω έπαιρνες την 2070 με 8gb vram καλύτερο rt καλύτερο dlss και σε βάθος τριετίας δεν είναι και πολλά (πιστεύω να κατάλαβες ότι το έγραψα από τα λεγόμενά σου γιατί δεν συμφωνώ με αυτήν την λογική )

Spoiler
4 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Αυτό που είπα πριν ότι μόνο η 3060Ti αξίζει εννοούσα ότι αν είναι να πας στα 550+ για 6600 ΧΤ δώσε ένα 100ρικο παραπάνω και πάρε +20% επιδόσεις, καλύτερο RT, DLSS και nvenc (για όποιον τον ενδιαφέρει το encoding). Αν κρατήσεις 3 χρόνια την κάρτα που είναι ένα εύλογο διάστημα (πολλοί τις κρατάνε και παραπάνω) αυτά τα 100 ευρώ σε βάθος 3 ετών δεν είναι και πολλά, γιατί παίρνεις και περισσότερα απ΄ την κάρτα σου. Μετά αν ανέβεις budget το επόμενο βήμα είναι η 3080 ή η 6800ΧΤ αφού οι ενδιάμεσες δεν πολυαξίζουν τα επιπλέον χρήματα από την 3060Ti σε σχέση με τις επιδόσεις που δίνουν. Ένα παραθυράκι μόνο για την 6700 ΧΤ αν παίζεις σε ultrawide που μπορεί στο μέλλον τα 12GB vram να αποδειχθούν χρήσιμα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, sozz είπε

όσο πάει και ανεβαίνει η τιμή η εμένα μου φαίνεται ?

https://www.skroutz.gr/s/26230673/Palit-GeForce-RTX-3060-Ti-8GB-Dual-OC-NE6306TS19P2-190AD.html

Μέχρι τις 17.00 την είχε 659 😂, μέχρι αύριο το πρωί θα έχει περάσει τα 700+

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ICE-T είπε

Μέχρι τις 17.00 την είχε 659 😂, μέχρι αύριο το πρωί θα έχει περάσει τα 700+

αυτό προσπαθώ να του εξηγήσω ότι δεν παίζει να είναι ετοιμοπαράδοτες αντιθέτως στο πλαίσιο ότι γράφει ετοιμοπαράδοτο το παίρνεις κατευθείαν (τουλάχιστον σε εμένα χρειάστηκαν 2 μέρες λόγο ταξιδιού) σε 6600χτ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...