noobogadgetakias Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Καλημέρα σε όλους..έχω το εξής θέμα...τόσο καιρό χρησιμοποιώ την εφαρμογή lighting ως βασικό browser.προσφατα εγκατέστησα και την εφαρμογή banggood.καθε φορά λοιπόν που ανοίγω τον browser και μπαίνω να πςεριηγηθω στα αντικείμενα slash που έχει αυτόματα ενεργοποιείται η εφαρμογή και με πετάει μέσα στην εφαρμογή συνέχεια.το δοκίμασα και σε chrome και κάνει το ίδιο.μονο με mi browser δεν το κάνει..υπάρχει κάποιος τρόπος να απαγορεύσει στην εφαρμογή banggood να πετιέται έτσι κάθε φορά;;έχω δει και τις άδειες που έχω δώσει κτλ αλλά δεν βλέπω κάτι άλλο.ισως να είναι κάποια ρυθμίση μέσα στους browsers που θέλει πείραγμα;
apostolos22 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε Καλημέρα σε όλους..έχω το εξής θέμα...τόσο καιρό χρησιμοποιώ την εφαρμογή lighting ως βασικό browser.προσφατα εγκατέστησα και την εφαρμογή banggood.καθε φορά λοιπόν που ανοίγω τον browser και μπαίνω να πςεριηγηθω στα αντικείμενα slash που έχει αυτόματα ενεργοποιείται η εφαρμογή και με πετάει μέσα στην εφαρμογή συνέχεια.το δοκίμασα και σε chrome και κάνει το ίδιο.μονο με mi browser δεν το κάνει..υπάρχει κάποιος τρόπος να απαγορεύσει στην εφαρμογή banggood να πετιέται έτσι κάθε φορά;;έχω δει και τις άδειες που έχω δώσει κτλ αλλά δεν βλέπω κάτι άλλο.ισως να είναι κάποια ρυθμίση μέσα στους browsers που θέλει πείραγμα; Καλημέρα αν και δεν χρησιμοποιώ lighting, στον Firefox αν πας ρυθμίσεις έχει επιλογή άνοιγμα συνδέσμων σε εφαρμογές. Θα πρέπει να βρεις την αντίστοιχη ρύθμιση και να την κλήσεις. Απλά θα σταματήσει να το κάνει και για άλλα site/εφαρμογές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα