Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Μια ερώτηση παιδιά. Δουλεύω στο λιμάνι σαν οδηγός και με έχουν προσλάβει υπό το καθεστώς κάθε μέρα να είναι μια καινούργια μέρα πρόσληψης. Την επόμενη από όσο ξέρω απόλυση και πρόσληψη ξανά... Τώρα όσον αφορά τον οαεδ είμαι κανονικά γραμμένος και πληρώνομαι με το επίδομα ανεργίας. Έλεγα ότι θα μου το κόψουν αυτοί αλλά δεν. Δουλεύω ήδη έναν μήνα μου βάζουν ένσημα αλλά ο ΟΑΕΔ με πλήρωσε κανονικά. Ξέρετε αν πρέπει να τον κόψω εγώ και αν τα λεφτά που έβαλε θα τα ζητήσουν πίσω;

Δημοσ.

Ενημέρωσε τον ΟΑΕΔ ότι εργάζεσαι και μπαίνουν ένσημα, διότι το επιδομα τώρα θα στο ζητήσουν πίσω από τον μήνα που ξεκίνησαν να μπαίνουν ένσημα. 

Δεν κατάλαβα αυτό που λες ότι κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα πρόσληψης με απόλυση και πρόσληψη ξανά. Ο εργοδότης σε παίρνει για ορισμένο χρόνο η αόριστα και σου βάζει τα ένσημα για τις ημέρες και ώρες εργασίας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λέγεται πρόσληψη μιας μέρας δες το στο google ούτε εγώ ήξερα ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Κάθε μέρα μου κάνει πρόσληψη για την μέρα που με χρειάζεται και στο μιλητο μόνο είπαμε ότι θα είναι μίνιμουμ 16 μεροκάματα τον μήνα αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν τον δεσμεύει τίποτα

Επεξ/σία από holyblade
Δημοσ.

επιτρέπεται να κάνεις κάποια μεροκάματα ακόμα κι ας παίρνεις ταμείο ανεργίας. Δε θυμάμαι πόσα είναι. Μπορεί να είναι 1-2 -10. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι, που δε νομίζω γιατί λογικά θα γινόταν θέμα. Απλά έλεγξε πόσα μεροκάματα μπορείς να κάνεις για να μη την πατήσεις.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Bitbit είπε

επιτρέπεται να κάνεις κάποια μεροκάματα ακόμα κι ας παίρνεις ταμείο ανεργίας. Δε θυμάμαι πόσα είναι. Μπορεί να είναι 1-2 -10. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι, που δε νομίζω γιατί λογικά θα γινόταν θέμα. Απλά έλεγξε πόσα μεροκάματα μπορείς να κάνεις για να μη την πατήσεις.

Κάποτε ίσχυε αυτό, πλέον δεν είμαι σίγουρος.

Όπως και να 'χει ψάξε το.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...