Kostashello1312 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Θελω να αγορασω καινουριο λαπτοπ απο αμαζον uk μου λενε δε θα εχω εξτρα χρεωσεις αλλα εχω σκαλωσει στο θεμα του βατ.απο 1 7 21 πρέπει να πληρώνεις 24 τις 100 βατ +ιμπορτ φις η αμαζον δεν κρατάει λεφτά για βατ..Υπάρχει περίπτωση ΌΤΑΝ έρθει το λαπτοπ να μου στείλουν μήνυμα να πληρώσω βατ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, Kostashello1312 είπε Θελω να αγορασω καινουριο λαπτοπ απο αμαζον uk μου λενε δε θα εχω εξτρα χρεωσεις αλλα εχω σκαλωσει στο θεμα του βατ.απο 1 7 21 πρέπει να πληρώνεις 24 τις 100 βατ +ιμπορτ φις η αμαζον δεν κρατάει λεφτά για βατ..Υπάρχει περίπτωση ΌΤΑΝ έρθει το λαπτοπ να μου στείλουν μήνυμα να πληρώσω βατ; Δεν είναι μονο το ΦΠΑ αλλά και το τελωνείο. Βrexit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Tesla Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Το αμαζον συνυπολογίζει και προπληρωνεις ολα τα extra στο checkout. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να εχεις πωλητή το ίδιο το amazon και όχι κάποιον τρίτο. Στην πραγματικότητα θες να δεις το fullified by Amazon και είσαι εντάξει. Θα το δεις και στο checkout πως ολα είναι περασμένα αναλυτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostashello1312 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας να κάνω και άλλη μια ερώτηση εκτός θέματος αν παραγγείλω από Κίνα Και χαθεί το δέμα ποιος με αποζημειωνει; Θέλω να κάνω μοντα να γράψει στο χαρτι αντί για την πραγματική τιμή μια ψεύτικη τιμή σε αυτήν την περίπτωση αν χαθεί το δέμα τι θα πάρω πίσω την πραγματική αξία η την εικονικη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 15 λεπτά πριν, Kostashello1312 είπε Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας να κάνω και άλλη μια ερώτηση εκτός θέματος αν παραγγείλω από Κίνα Και χαθεί το δέμα ποιος με αποζημειωνει; Θέλω να κάνω μοντα να γράψει στο χαρτι αντί για την πραγματική τιμή μια ψεύτικη τιμή σε αυτήν την περίπτωση αν χαθεί το δέμα τι θα πάρω πίσω την πραγματική αξία η την εικονικη; Δεν γίνεται ότι ζητάς.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostashello1312 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Τι εννοεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Kostashello1312 είπε Τι εννοεις; Θες να στο βάλει φτηνά να μην πληρωσεις τελωνείο; Αν χαθεί εσύ με τι νομίζεις ότι θα αποζημιωθείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostashello1312 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Θες να στο βάλει φτηνά να μην πληρωσεις τελωνείο; Αν χαθεί εσύ με τι νομίζεις ότι θα αποζημιωθείς; Με την ψεύτικη τιμή αλλά μου είπε ο κινέζος ότι θα τα πάρω όλα τα λεφτά πίσω πιθανότατα για να πουλήσει...άρα δεν αξίζει αυτό που σκεφτηκα 2 λεπτά πριν, Kostashello1312 είπε Με την ψεύτικη τιμή αλλά μου είπε ο κινέζος ότι θα τα πάρω όλα τα λεφτά πίσω πιθανότατα για να πουλήσει...άρα δεν αξίζει αυτό που σκεφτηκα Η μεταφορική θα με αποζημιώσει η ο κινεζος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα