panagi0tisgr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Προχειροδουλεια η Sony. Έδωσε κονσόλα βιαστηκά 1
mxpert Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, dimitris1090t είπε Και εμένα το CFI-1116A μοντέλο μου ήρθε με βάση στην κεφαλή της βίδας οπότε έχουν κυκλοφορήσει και πιο καινούριες παρτίδες απο αυτές που λέει το αρθρο. προφανώς αναφέρεται στους αριθμούς μοντέλων της Αυστραλίας... Στο EU region έχουν άλλη αρίθμηση. 2
Tetrabitos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Λογικό, ονομάζεται εξέλιξη. Και σε ένα χρόνο από τώρα θα βγεί και slim έκδοση. Το ακούσατε εδώ 🤫
toxoths73 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Άλλαξε η βίδα στη δεύτερη έκδοση του PS5 και έγινε ντόρος παγκοσμίος. Τουλάχιστον ας βλέπαμε στη πρώτη έκδοση έστω και τι βίδα(όχι το PS5) και ας λέγαμε οκ υπάρχει θέμα καλά έκαναν και την άλλαξαν!!!!
ilias78 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Εγω είναι περίεργος να μάθω τι άλλαξαν κ ελαφρυνε κατά 300γρ. 1
nan78 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 11 ώρες πριν, Mi_ka είπε πάντως ο δικός μου είπε ότι αυτό το πράμα δε θα το πάρει όσο το φτιαχν η Σόνιημπόη να είναι σαν τοστιέρα - να το βλέπει να του γυρίζουν τ’άντερα, μπλιεχ! Σεμεδακι. Μεγααααλη εφευρεση... 1
vste Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μαλλον θα υπηρχαν πολλα περιστατικα "σκυψε ευλογημενε, πιασε το κατσαβιδι" και το help desk της Sony δεν θα προλαβαινε.
yannis1975 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Βίδα για να αλλάξουνε βρήκανε...καμιά κονσόλα για στείλουν βρήκανε?...ας είναι και με την παλιά...έχω κατσαβίδι😁
TitanX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Σοβαρά τωρα είχε βίδα για τη βάση; Ουτε καν το εχω δει!
fanboy Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 21 ώρες πριν, Billi the Kid είπε Πριν τις γιορτές διάβασα ότι θα εφοδιαστεί και η Ευρώπη γενικότερα με τις νέες κονσόλες. Και κλάμα οι Scalpers ρε παιδακι μου...😁😁😁 Δεν νομίζω κάνεις να έχει παρει κονσόλες να τις έχει βάλει σπίτι του και να περιμένει να τις δώσει.. οπότε δεν πιστεύω ότι θα κλάψει κάνεις, πόσο μάλλον αν έχει δώσει 2.3.4 κονσόλες:D
chocorello Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Αλλάζουν και τα wifi antennas, το νέο παίζει καλύτερα στα 5Ghz αλλά χειρότερα στα 2,4 αν θυμάμαι καλά. Δε βλέπω να το αναφέρει κανείς. 2
ELMastas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Next Level καινοτομία ! βγήκε "νέο" Μοντέλο και δεν έχουν αναφέρει ούτε οι ίδιοι τι διαφορές έχει ! , πλήν του εεεεμ οτι δεν "χρειάζεται" κατσαβίδι ! Αυτά είναι Αποκλειστικές καινοτομίες της Sony,που φυσικά όπως αφήνουν και επίτηδες ένα "μυστήριο" να πλανάται στήν Ατμόσφαιρα,για το που πήγαν άραγε αυτά τα 300 Γραμμάρια ? ! 😸
Billi the Kid Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, fanboy είπε Δεν νομίζω κάνεις να έχει παρει κονσόλες να τις έχει βάλει σπίτι του και να περιμένει να τις δώσει.. οπότε δεν πιστεύω ότι θα κλάψει κάνεις, πόσο μάλλον αν έχει δώσει 2.3.4 κονσόλες:D Απαντάς μόνος σου στην απάντηση σου και με δικαιώνεις, ο καθένας Scalper που έδωσε 2,3,4 κονσόλες δεν είναι ο πιτσιρικάς που την βαρέθηκε και την έδωσε, είναι ο μαντράχαλος (η αλλιώς νερολαδάς στην κατοχή) που κερδοσκοπεί από το πάθος των παιδιών για μια κονσόλα μες στην πανδημία, και τους καημένους τους γονείς να πέφτουν θύματα ακόμα και αισχροκερδείας καταστημάτων που πουλάνε την κονσόλα στο Skroutz μέχρι και 1100 ευρώ !!! Ένας από αυτούς τους καημένους είμαι και εγώ, γιατί την έταξα να την πάρω στα γενέθλια του αν είχε καλούς βαθμούς, και επειδή θέλω να κρατώ τον λόγο μου έγινα όμηρος του κάθε επιτήδειου... Όλοι αυτοί οι Scalpers που έδωσαν δέσμευσαν από 2,3,4, κονσόλες και βέβαια δεν θα κλάψουν γιατί τις στέρησαν από παιδιά για να γελάει η τσέπη τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα