Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Billi the Kid είπε

Απαντάς μόνος σου στην απάντηση σου και με δικαιώνεις, ο καθένας Scalper που έδωσε 2,3,4 κονσόλες δεν είναι ο πιτσιρικάς που την βαρέθηκε και την έδωσε, είναι ο μαντράχαλος (η αλλιώς νερολαδάς στην κατοχή) που κερδοσκοπεί από το πάθος των παιδιών για μια κονσόλα μες στην πανδημία, και τους καημένους τους γονείς να πέφτουν θύματα ακόμα και αισχροκερδείας καταστημάτων που πουλάνε την κονσόλα στο Skroutz μέχρι και 1100 ευρώ !!! Ένας από αυτούς τους καημένους είμαι και εγώ, γιατί την έταξα να την πάρω στα γενέθλια του αν είχε καλούς βαθμούς, και επειδή θέλω να κρατώ τον λόγο μου έγινα όμηρος του κάθε επιτήδειου...

Όλοι αυτοί οι Scalpers που έδωσαν δέσμευσαν από 2,3,4, κονσόλες και βέβαια δεν θα κλάψουν γιατί τις στέρησαν από παιδιά για να γελάει η τσέπη τους.

Θύμα είσαι αν σε κλέψουν, θύμα δεν είσαι αν από επιλογή σου πας και δώσεις παραπάνω χρήματα... δεν νομίζω πως το πλεστεξο είναι προϊόν πρώτης ανάγκης...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, fanboy είπε

Θύμα είσαι αν σε κλέψουν, θύμα δεν είσαι αν από επιλογή σου πας και δώσεις παραπάνω χρήματα... δεν νομίζω πως το πλεστεξο είναι προϊόν πρώτης ανάγκης...

Έχεις δίκιο, το Playstation δεν είναι προϊόν πρώτης ανάγκης, στα επόμενα γενέθλια του θα του δώσω κουπόνια για το Super Market

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Next Level καινοτομία ! βγήκε "νέο" Μοντέλο και δεν έχουν αναφέρει ούτε οι ίδιοι τι διαφορές έχει ! , πλήν του εεεεμ οτι δεν "χρειάζεται"  κατσαβίδι ! Αυτά είναι Αποκλειστικές καινοτομίες της Sony,που φυσικά όπως αφήνουν και επίτηδες ένα "μυστήριο" να πλανάται στήν Ατμόσφαιρα,για το που πήγαν άραγε αυτά τα 300 Γραμμάρια ? ! 😸 

Φαντάζεσαι να έχουν βάλει μικρότερη ψύκτρα και να γίνουν ρόμπα με τις θερμοκρασίες;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Billi the Kid είπε

Έχεις δίκιο, το Playstation δεν είναι προϊόν πρώτης ανάγκης, στα επόμενα γενέθλια του θα του δώσω κουπόνια για το Super Market

Μπορείς απλά να του πάρεις ένα ποδήλατο... μην πουλάς τρελά σε εμενα ρε συ.... δεν είμαι κανένα παιδάκι...

Δημοσ.
On 26/08/2021 at 01:33, AntiCambeR said:

Φαντάζεσαι να έχουν βάλει μικρότερη ψύκτρα και να γίνουν ρόμπα με τις θερμοκρασίες;

Μέσα έπεσες... 😂🤣😂😂
Έχει να πάει η εγγύηση σύννεφο. Για ακόμη μια φορά, τραγική SONY...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SaFiS είπε

Μέσα έπεσες... 😂🤣😂😂
Έχει να πάει η εγγύηση σύννεφο. Για ακόμη μια φορά, τραγική SONY...

Σκέφτηκα την ψύκτρα, γιατί εφόσον οι 2 PS5 εκδόσεις έχουν το ίδιο μέγεθος και τα εξαρτήματα στο εσωτερικό δεν μπορεί να είναι μικρότερα, θα ήταν κάτι που έχει βάρος.

Μόνο το τζόκερ δεν πιάνω. 😅

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι θα γίνει ρε παίδες θα έρθει ποτέ η κονσόλα από εδώ με ή χωρίς κατσαβίδι; κοντεύω να ανέβω στο πατάρι να βρω το game boy να 'ουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...