Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ανανεωμένο PS5 μοντέλο ήδη είναι διαθέσιμο σε καταστήματα της Αυστραλίας και εμφανίστηκε και στην αγορά των ΗΠΑ

Ένα ανανεωμένο μοντέλο PlayStation 5 διέθεσε η Sony στην αγορά, καθώς με αναφορές του Press Start της Αυστραλίας, το νέο μοντέλο έρχεται με νέα βίδα για την βάση που δεν απαιτεί τη χρήση κατσαβιδιού. Συγκεκριμένα, η αρχική βίδα αντικαταστήθηκε με μια ανανεωμένη με βάση στην κεφαλή που μπορεί να βιδωθεί εύκολα και με το χέρι.

Το Press Start επίσης αναφέρει πως το νέο μοντέλο ζυγίζει 300 γραμμάρια λιγότερο από το αρχικό μοντέλο, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμη τι αλλαγές έγιναν στο εσωτερικό για τη διαφορά αυτή. Το νέο PS5 μοντέλο έρχεται με κωδικό μοντέλου CFI-1102A, σε σύγκριση με το CFI-1000 που βλέπαμε στα αρχικά μοντέλα.

PS5_BaseScrew.jpg

Η Αυστραλία φαίνεται πως είναι η πρώτη χώρα που έλαβε απόθεμα της ανανεωμένης εκδοχής, αφού πρώτα σε ένα Ιαπωνικό εγχειρίδιο εντοπίστηκαν οι αλλαγές της βίδας βάσης. Επίσης ακόμη και στις ΗΠΑ βρέθηκαν ανανεωμένα μοντέλα, με τον χρήστη bdp2007 του twitter να δημοσιεύει εικόνες από μια ελαφρώς διαφορετική βάση της κονσόλας.

Παρόλο που η ανανέωση αυτή είναι βολική όσον αφορά τη βάση, για πρόσβαση στη θύρα επέκτασης χώρου δεν έγινε κάποια αλλαγή, παρά την επικείμενη γενική διάθεση της σχετικής ενημέρωσης που επιτρέπει την προσθήκη SSD στην κονσόλα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, jackess είπε

πιο 1102Α? εμένα είναι CFI-1116A και δε χρειάστηκα κατσαβίδι για τη βίδα αν θυμαμαι καλά 🤔

Ναι μωρέ και με το χέρι βιδωνει σε αρκετά καλό σημείο ώστε να μην χρειάζεται κατσαβίδι. Και εγώ έτσι το έκανα αλλά υποθετικά πρέπει να το κάνεις με κατσαβίδι

Επεξ/σία από replicalost
Δημοσ.

Απίστευτο ινοβέισο. Δεν θα χρειαστεί να φωνάξουμε μάστορα για να μας βιδώσει τη βάση ότ(αν) το αγοράσουμε ούτε θα χρειάζεται να ψάξουμε για κέρμα των 0,05€ για να σφίξουμε τη βίδα αν δεν έχει χρόνο να περάσει ο μάστορας από το σπίτι. Ε ρε με τι ασχολείται το rnd τμήμα των εταιρειών.... 😜

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Κάνα μαύρο θα βγάλουν, τι λέει;

Δηλαδή δύσκολο είναι να πας σε ένα φανοποιό;;; 😛😄

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

προφανως. ps5 black edition θα ειναι η πρωτότυπη ονομασία του και θα κάνει 50ευρω παραπανω

• Like 3
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, jackess είπε

πιο 1102Α? εμένα είναι CFI-1116A και δε χρειάστηκα κατσαβίδι για τη βίδα αν θυμαμαι καλά 🤔

Και εμένα το CFI-1116A μοντέλο μου ήρθε με βάση στην κεφαλή της βίδας οπότε έχουν κυκλοφορήσει και πιο καινούριες παρτίδες απο αυτές που λέει το αρθρο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mants118 είπε

Δηλαδή δύσκολο είναι να πας σε ένα φανοποιό;;; 😛😄

ο σκοπος  ειναι να το παρεις μαυρο και οχι να πληρωσεις και αλλα!

απο την αλλη σκεφτομαι οτι αν μεινει ασπρο δεν θα φαινεται η σκονη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, jackess είπε

και δε χρειάστηκα κατσαβίδι για τη βίδα αν θυμαμαι καλά 🤔

23 λεπτά πριν, replicalost είπε

Ναι μωρέ και με το χέρι βιδωνει σε αρκετά καλό σημείο ώστε να μην χρειάζεται κατσαβίδι.

μάγκες, κόβουμε που και που τα νύχια μας…😜

14 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

πάντως ο δικός μου είπε ότι αυτό το πράμα δε θα το πάρει όσο το φτιαχν η Σόνιημπόη να είναι σαν τοστιέρα  - να το βλέπει  να του γυρίζουν τ’άντερα, μπλιεχ!

Επεξ/σία από Mi_ka
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Mi_ka είπε

μάγκες, κόβουμε που και που τα νύχια μας…😜

πάντως ο δικός μου είπε ότι αυτό το πράμα δε θα το πάρει όσο το φτιαχν η Σόνιημπόη να είναι σαν τοστιέρα  - να το βλέπει  να του γυρίζουν τ’άντερα, μπλιεχ!

Έλα ρε 😝

Εχουν βγάλει custom πλαϊνά panels που είναι φωτιά 🔥🔥

• Like 1
Δημοσ.

Πριν τις γιορτές διάβασα ότι θα εφοδιαστεί και η Ευρώπη γενικότερα με τις νέες κονσόλες.

Και κλάμα οι Scalpers ρε παιδακι μου...😁😁😁

• Like 2
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

γιατι να περιμενεις να βγαλουν μαυρο και να πληρωσεις το κουκο αηδονι και να μην παρεις οτι χρωμα θες και να το κουμπωσεις ή και χρωματα για τους μερακληδες. Εδω βημα βημα πως γινεται. https://www.youtube.com/watch?v=rtqI8g3tb3c&ab_channel=AdamNinja 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...