jmirko15 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 11 ώρες πριν, jimarass26 είπε Ξεχνάς και τη διαθεσιμότητα των αρχείων σου καθώς με το Onedrive τα έχεις ανά πάσα στιγμή και στο κινητό σου κτλ. Τα 2ΤΒ τα θες για δευτερο backup των super σημαντικών. Επίσης γλιτώνεις σημαντικά λεφτά σε συσκευές καθώς πια δεν χρειάζεσαι τις εκδόσεις με μεγάλες χωρητικότητες (πχ κινητό, tablet). Προσωπικά δεν είμαι fan να έχω προσωπικά δεδομένα μου online ούτε για backup αλλά ούτε για διαθεσιμότητα. Τώρα από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα προτιμήσεων. Επίσης με τις ταχύτητες μας δεν είναι ακόμα εύκολο να κάνεις και μεγάλα backup online..
jimarass26 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, jmirko15 είπε Προσωπικά δεν είμαι fan να έχω προσωπικά δεδομένα μου online ούτε για backup αλλά ούτε για διαθεσιμότητα. Τώρα από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα προτιμήσεων. Επίσης με τις ταχύτητες μας δεν είναι ακόμα εύκολο να κάνεις και μεγάλα backup online.. Σωστό για το δεύτερο. Θες 100ρα γιατί θέλει καλό upload για το πρώτο ανέβασμα. Τώρα για το «Θέλουν να ελέγξουν το Σακη από τη Λαμία» δεν το σχολιάζω! Μόλις τώρα, jimarass26 είπε Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από jimarass26
jmirko15 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, jimarass26 είπε Σωστό για το δεύτερο. Θες 100ρα γιατί θέλει καλό upload για το πρώτο ανέβασμα. Τώρα για το «Θέλουν να ελέγξουν το Σακη από τη Λαμία» δεν το σχολιάζω! Το πως θέλει κάποιος να διαχειριστεί τα προσωπικά του δεδομένα (και τι θεωρεί ο ίδιος ότι είναι σημαντικά για αυτόν κτλ) παραμένει προσωπικό θέμα ασχέτως τι πιστεύουμε εμείς.
alexisnik19911 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 20 ώρες πριν, Garuger είπε Tι εννοεις ? ειδη εχει ελληνικα για auto correct εννοω ελληνικα στο GUI
jimarass26 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, jmirko15 είπε Το πως θέλει κάποιος να διαχειριστεί τα προσωπικά του δεδομένα (και τι θεωρεί ο ίδιος ότι είναι σημαντικά για αυτόν κτλ) παραμένει προσωπικό θέμα ασχέτως τι πιστεύουμε εμείς. Δεν είπαμε να βάλεις τις προσωπικές σου στιγμές. Τη μουσική σου και τις ταινίες σου και αδιάφορες φωτό που είναι και η πλειοψηφία του όγκου σου.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα