Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από πέρισυ (2024) τον Μάρτιο έχω κάνει αίτημα ότι οι μετρητές του τριόρωφου που μένουμε (Παπάγου, Αθήνα) είναι σε κακή κατάσταση (έφυγαν καπάκια και τα έδεσα με ταινία!). Είναι από το 1970 ή και πρίν ...

Ήλθε τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ (εργολάβος?) τους είδε και τηλεφώνησε να τους αντικαταστήσουν όλους. Από τότε περιμένω... Έχω ξαναεπικοινωνήσει 5-6 φορές και κάθε φορά προωθούν το αίτημά μου!

Έχει πολύ ευγενικές κυρίες ο ΔΕΔΔΗΕ που απαντούν άμεσα και πρόθυμα. Τεχνικούς δεν έχει, ούτε λεφτά για εργολάβους απ' ότι φαίνεται!

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε

Από πέρισυ (2024) τον Μάρτιο έχω κάνει αίτημα ότι οι μετρητές του τριόρωφου που μένουμε (Παπάγου, Αθήνα) είναι σε κακή κατάσταση (έφυγαν καπάκια και τα έδεσα με ταινία!). Είναι από το 1970 ή και πρίν ...

Ήλθε τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ (εργολάβος?) τους είδε και τηλεφώνησε να τους αντικαταστήσουν όλους. Από τότε περιμένω... Έχω ξαναεπικοινωνήσει 5-6 φορές και κάθε φορά προωθούν το αίτημά μου!

Έχει πολύ ευγενικές κυρίες ο ΔΕΔΔΗΕ που απαντούν άμεσα και πρόθυμα. Τεχνικούς δεν έχει, ούτε λεφτά για εργολάβους απ' ότι φαίνεται!

Στείλε και email στο ΔΕΔΔΗΕ που ανήκεις με το αριθμό αιτήματος .

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Σιγα μην βρει τετοιο email 

https://aepseh.gr/articles/60/Perioxes-DEI

Έχω εδώ είχα βρει το email.

Βέβαια απάντησαν εντελώς τυπικά μετά από 2 εβδομάδες και ότι είμαι σε σειρά αναμονής . 

Ο νυχτερινός μετρητής έκανε 6-7 μήνες και είχα πάρει και τη αποζημίωση των 20€ 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε

Και το τηλεφωνικο κεντρο δεν ειναι του Δεδδηε... Εξωτερικη ειναι οπως παντου σε μεγαλες εταιρειες... 

Παντως εχουν ξεκινησει σιγα σιγα να βαζουν νεους μετρητες... Υπομονη μαζι με τα κιβωτια...

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, takoulou said:

Και το τηλεφωνικο κεντρο δεν ειναι του Δεδδηε... Εξωτερικη ειναι οπως παντου σε μεγαλες εταιρειες... 

Παντως εχουν ξεκινησει σιγα σιγα να βαζουν νεους μετρητες... Υπομονη μαζι με τα κιβωτια...

!!! Πρέπει να πάω αυτοπροσώπως στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ με καραμπίνα δηλαδή...

Δημοσ.

Και εγώ μια από τα ίδια τι μου προτείνετε να κάνω; Κάηκε η ασφάλεια του μετρητή από το 1958 που αν ανοίξεις το πορτακι κρέμεται και δήλωσε και καλά αντικατάσταση... Ακόμα περιμένω..

Τι άλλο μπορώ να κάνω?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Και εγώ μια από τα ίδια τι μου προτείνετε να κάνω; Κάηκε η ασφάλεια του μετρητή από το 1958 που αν ανοίξεις το πορτακι κρέμεται και δήλωσε και καλά αντικατάσταση... Ακόμα περιμένω..

Τι άλλο μπορώ να κάνω?

Επαρχία είχαν έρθει άμεσα . Σε 1 εβδομάδα είχε αντικατασταθεί . 

Ξεκινάς με τηλέφωνο στη ΔΕΔΔΗΕ που ανήκεις , και enail στο ΔΕΔΔΗΕ που ανήκεις .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...