Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το "άλλη γραμμή" λάθος είναι, από τις ίδιες γραμμές ρευματοδοτούνται οικίες και δημοτικός φωτισμός.

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Και το "άλλη γραμμή" λάθος είναι, από τις ίδιες γραμμές ρευματοδοτούνται οικίες και δημοτικός φωτισμός.

Και γιατι αλλου κοβεται και αλλου οχι ξερολα ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Γιατί δεν ηλεκτροδοτείται όλη η Ελλάδα από μια γραμμή ανάγωγε.

Άνοιξε κανα λεξικό μπας και μάθεις τι είναι δίκτυο και τι γραμμές μπας και σταματήσεις να εκτίθεσαι.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Γιατί δεν ηλεκτροδοτείται όλη η Ελλάδα από μια γραμμή ανάγωγε.

Άνοιξε κανα λεξικό μπας και μάθεις τι είναι δίκτυο και τι γραμμές μπας και σταματήσεις να εκτίθεσαι.

Σπαταλιεσαι εδω ...Να σε παρουν με συμβαση εξωτερικου επιστημονικου συνεργατη σε ΔΕΔΔΗΕ 

Το δικτυο του ΔΕΔΔΗΕ σε καθε περιοχη ( γειτονια αν θελεις ) δεν εχει μια γραμμη 

Εχει γραμμες  ΧΤ και ΜΤ 

Απο ΧΤ ταση τα σπιτια και απο ΜΤ οι μεγαλοι πελατες με αυξημηενη ζητηση ισχυος

Αν πεσει μια γραμμη ΧΤ δεν κοβεται το ρευμα σε ολη την περιοχη αλα τοπικα .

Αν πεσει γραμμη ΜΤ κοβεται τμηματικα σε πολλες περιοχες. Μπορει να κανει ζικ ζακ στην πορεια που επεσε  θα μπορουσαμε να το πουμε απλοϊκα 

Δημοσ.

λοιπον ετυχε κια σε εμαν να χαλασει ο μετρητης,.....δεν θα σε κανουν τιποτα ουτε θα ασχοληθουν που δεν εχει σφραγιδα εκτος αν ειναι τιποτα περιεργοι.

θα σου βαλουν ενα καινουριο ηλεκτρονικο μετρητη και τελος.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, saltofx_v είπε

λοιπον ετυχε κια σε εμαν να χαλασει ο μετρητης,.....δεν θα σε κανουν τιποτα ουτε θα ασχοληθουν που δεν εχει σφραγιδα εκτος αν ειναι τιποτα περιεργοι.

θα σου βαλουν ενα καινουριο ηλεκτρονικο μετρητη και τελος.

εγω εχω ενημερωσει απο το 2015 και ακομα να ερθουν.μου ειχαν πει οτι δεν ειχαν υλικα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν ειπα ποτε απο ξεχωριστο δικτυο και αν εγινε ετσι αντιληπτο λαθος διατυπωση .

Απο αλλη γραμμη θα ηταν πιο σωστο .

Εχει τυχει να κοπει το ρευμα σε μια περιοχη και να δουλευει ο φωτισμος στους δρομους ή και το αντιθετο .

Δεν διαφώνησα με εσένα, να συμφωνήσω με αυτό που είπε ο Joshua ήθελα. 

Το γεγονός ότι κόβεται το ρεύμα σε μια περιοχή και δουλεύει ο φωτισμός οφείλεται στο ότι το κάθε τμήμα του φωτισμού λαμβάνει ρεύμα από διαφορετικό σταθμό τάσης και έτσι δεν πέφτουν τα πάντα με μια μικρή διακοπή η βλάβη, μόνο σε μεγάλης κλίμακας διεκόπη. 

4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Διότι δεν υπάρχει πάντα ταύτιση του δικτύου φωτισμού σε ένα μέρος με τον σταθμό τάσης του ίδιου μέρους που τροφοδοτεί τις οικίες. Πχ σε εμάς άμα πέσει το ρεύμα από τον υποσταθμό που βρίσκεται στο υπόγειο διπλανής πολυκατοικίας και τροφοδοτεί όλο το τετράγωνο που μένω και εγώ, άμα πέσει το ρεύμα, θα σβήσουν φώτα όχι μπροστά από τα σπίτια μας αλλά λίγο παραδίπλα, από την άλλη αν πέσει το ρεύμα κάπου αλλού παραδίπλα που έχουν άλλον σταθμό τάσης, θα σβησουν τα δικά μας φώτα, παίρνουν ρεύμα από άλλον σταθμό. Αυτά για εδώ στο κέντρο που είναι πυκνοκατοικημενο και οι υποσταθμοι βρίσκονται σε υπόγεια πολυκατοικιών που τα νοικιαζει ο ΔΕΔΔΗΕ και τα διαχειρίζεται. 

Τώρα άμα είσαι σε κανένα χωριό η μικρότερη πολη επαρχίας, εκεί είναι αλλιώς τα δίκτυα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν διαφώνησα με εσένα, να συμφωνήσω με αυτό που είπε ο Joshua ήθελα. 

Το γεγονός ότι κόβεται το ρεύμα σε μια περιοχή και δουλεύει ο φωτισμός οφείλεται στο ότι το κάθε τμήμα του φωτισμού λαμβάνει ρεύμα από διαφορετικό σταθμό τάσης και έτσι δεν πέφτουν τα πάντα με μια μικρή διακοπή η βλάβη, μόνο σε μεγάλης κλίμακας διεκόπη. 

Διότι δεν υπάρχει πάντα ταύτιση του δικτύου φωτισμού σε ένα μέρος με τον σταθμό τάσης του ίδιου μέρους που τροφοδοτεί τις οικίες. Πχ σε εμάς άμα πέσει το ρεύμα από τον υποσταθμό που βρίσκεται στο υπόγειο διπλανής πολυκατοικίας και τροφοδοτεί όλο το τετράγωνο που μένω και εγώ, άμα πέσει το ρεύμα, θα σβήσουν φώτα όχι μπροστά από τα σπίτια μας αλλά λίγο παραδίπλα, από την άλλη αν πέσει το ρεύμα κάπου αλλού παραδίπλα που έχουν άλλον σταθμό τάσης, θα σβησουν τα δικά μας φώτα, παίρνουν ρεύμα από άλλον σταθμό. Αυτά για εδώ στο κέντρο που είναι πυκνοκατοικημενο και οι υποσταθμοι βρίσκονται σε υπόγεια πολυκατοικιών που τα νοικιαζει ο ΔΕΔΔΗΕ και τα διαχειρίζεται. 

Τώρα άμα είσαι σε κανένα χωριό η μικρότερη πολη επαρχίας, εκεί είναι αλλιώς τα δίκτυα. 

Δεν διαφωνω ...Απο καθε υποσταθμο τασης  φευγει μια γραμμη οπως πιο απλα την ειπα εγω και την ελεγαν και συναδελφοι

Οι ΦΟΠ απο οτι θυμαμαι περνουν απο ανεξαρτητη γραμμη απο τα σπιτια για αυτο μπορει στο σπιτι μας να μην εχουμε ρευμα και ο δρομος να εχει ή και το αντιστροφο .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Ανοίγω πάλι το θέμα για να ρωτήσω για μια ξαδέρφη μου. Έχει κολλήσει ο μετρητής της τουλάχιστον από το Μάη του 24. Το ρολόι είναι μέσα στο δρόμο, απ' όπου περνούν καθημερινά δεκάδες άνθρωποι. Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει μόνο του; Το έχουν δέσει (μάλλον από την υπηρεσία) με ένα σύρμα. Της είπα να πάρει στις βλάβες. Υπάρχει περίπτωση να υποστεί κυρώσεις; Ευχαριστώ 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 12180 είπε

Καλησπέρα. Ανοίγω πάλι το θέμα για να ρωτήσω για μια ξαδέρφη μου. Έχει κολλήσει ο μετρητής της τουλάχιστον από το Μάη του 24. Το ρολόι είναι μέσα στο δρόμο, απ' όπου περνούν καθημερινά δεκάδες άνθρωποι. Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει μόνο του; Το έχουν δέσει (μάλλον από την υπηρεσία) με ένα σύρμα. Της είπα να πάρει στις βλάβες. Υπάρχει περίπτωση να υποστεί κυρώσεις; Ευχαριστώ 

Κάνει αίτηση στο ΔΕΔΔΗΕ . Εαν δε υπάρχει όντως βλάβη πληρώνει το ανάλογο ποσό .

Εκτός εάν εννοείς ότι θα έχει κυρώσεις λόγω της κατάστασης του ρολογιού .

Και τόσο καιρό της έρχεται έναντι ; 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, 12180 είπε

Καμία κύρωση εκτός και αν έχει παραβιάσει τον μετρητή 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, 12180 είπε

Καλημέρα. Λαμβάνει έναντι απο τότε; Απο τη δική μου εμπειρία, θα σου πρότεινα, να καλέσει τον ΔΕΔΔΗΕ να κάνει παράπονα για τους έναντι και να αναφέρει πως είδε οτι το ρολόι έχει κολλήσει. Το έχει δει και ο καταμετρητής τους που περνάει και γράφει και έπρεπε να το έχει αναφέρει.

• Like 3
Δημοσ.
11 ώρες πριν, meletis_m είπε

Κάνει αίτηση στο ΔΕΔΔΗΕ . Εαν δε υπάρχει όντως βλάβη πληρώνει το ανάλογο ποσό .

Εκτός εάν εννοείς ότι θα έχει κυρώσεις λόγω της κατάστασης του ρολογιού .

Και τόσο καιρό της έρχεται έναντι ; 

Έρχονται κανονικά  οι εκκαθαριστικοι με την ίδια ένδειξη 

2 ώρες πριν, panmpa είπε

Καλημέρα. Λαμβάνει έναντι απο τότε; Απο τη δική μου εμπειρία, θα σου πρότεινα, να καλέσει τον ΔΕΔΔΗΕ να κάνει παράπονα για τους έναντι και να αναφέρει πως είδε οτι το ρολόι έχει κολλήσει. Το έχει δει και ο καταμετρητής τους που περνάει και γράφει και έπρεπε να το έχει αναφέρει.

Καλημέρα. Οι λογαριασμοί έρχονται κανονικά, απλά πληρώνει μόνο πάγιο και δημοτικά τέλη. Επειδή το σπίτι είναι παλιό και παραμελημένο, μπορεί ο καταμετρητής να το πέρασε για αποθήκη 

11 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Καμία κύρωση εκτός και αν έχει παραβιάσει τον μετρητή 

Δεν υπάρχει περίπτωση να το έχει κάνει επίτηδες. Εγώ δεν το έχω δει, το έχουν τυλίξει με σύρμα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panmpa είπε

ο καταμετρητης ειναι εργολαβος σιγα μην ασχοληθει με αυτα

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, eidikos33 είπε

ο καταμετρητης ειναι εργολαβος σιγα μην ασχοληθει με αυτα

Καλημερα... Μαλλον θα το εχει αναφερει.... Απλα δεν εχουν προλαβει να κανουν κατι... Δεν υπαρχει τεχνικο προσωπικο....

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...