TOMVLACH Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μάλλον θα κατηγορηθείς για ρευματοκλοπη θα σου ρίξουν ένα καλό πρόστιμο και θα έχεις και δικαστήριο.. Έχει τύχει σε γνωστό μου και άκρη δεν έβγαζε με τίποτα.. Αποτέλεσμα.. 2500 πρόστιμο και κάτι μήνες φυλακή με αναστολή.. Δεν στο λέω για να σε τρομάξω απλά σου λέω την διαδικασία 1 1
dchatz Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 δηλαδή για να καταλάβω, εχω εγώ ας πούμε διαφορές με το γείτονα, παω μια μέρα, του διαλύω το μετρητή, σπάω ασφάλειες, κλέβω μηχανισμούς κλπ και μετά τρέχει αυτός σε πρόστιμα και δικαστήρια;
TOMVLACH Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, dchatz είπε δηλαδή για να καταλάβω, εχω εγώ ας πούμε διαφορές με το γείτονα, παω μια μέρα, του διαλύω το μετρητή, σπάω ασφάλειες, κλέβω μηχανισμούς κλπ και μετά τρέχει αυτός σε πρόστιμα και δικαστήρια; Κάπως έτσι.. Από την άλλη μπορεί κάποιος να καταναλώσει 20000kw κάθε μήνα και μετά από 4 μήνες να πάει να πει "καλημέρα κύριε δεδδηε βρήκα σπασμένο τον μετρητή μου στείλε μου μηδενικό λογαριασμό..."
Weiss Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 15 λεπτά πριν, TOMVLACH είπε Μάλλον θα κατηγορηθείς για ρευματοκλοπη θα σου ρίξουν ένα καλό πρόστιμο και θα έχεις και δικαστήριο.. Έχει τύχει σε γνωστό μου και άκρη δεν έβγαζε με τίποτα.. Αποτέλεσμα.. 2500 πρόστιμο και κάτι μήνες φυλακή με αναστολή.. Δεν στο λέω για να σε τρομάξω απλά σου λέω την διαδικασία Φυσικά και όχι. Αν έπρεπε να κατηγορηθούν για ρευματοκλοπή όσοι πελάτες δεν έχουν σφραγίδα στο κουτί η μισή Ελλάδα θα ήταν στα δικαστήρια. Για να αποδειχθεί η ρευματοκλοπή θα πρέπει να αφαιρεθεί ο μετρητής , να ελεχθεί ότι έχει πειραχθεί και μετά γίνεται δικαστήριο. Ή να έχει καταναλώσεις τόσο χαμηλές που να κινούν υποψίες. Την εξωτερική σφραγίδα μπορεί να την κόψει οποιοσδήποτε.
dchatz Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Weiss είπε Φυσικά και όχι. Αν έπρεπε να κατηγορηθούν για ρευματοκλοπή όσοι πελάτες δεν έχουν σφραγίδα στο κουτί η μισή Ελλάδα θα ήταν στα δικαστήρια. Για να αποδειχθεί η ρευματοκλοπή θα πρέπει να αφαιρεθεί ο μετρητής , να ελεχθεί ότι έχει πειραχθεί και μετά γίνεται δικαστήριο. Ή να έχει καταναλώσεις τόσο χαμηλές που να κινούν υποψίες. Την εξωτερική σφραγίδα μπορεί να την κόψει οποιοσδήποτε. ναι, αλλά η περίπτωση του φίλου δεν είναι μόνο κομμένη σφραγίδα, μιλάμε για παραβιασμένο μετρητή, λείπουν τα νούμερα, αυτή τη στιγμή καταναλώνει και δεν καταγράφεται, τι να ελεγχθεί ότι έχει πειραχθεί, εδώ λειπουν τα νούμερα, θέλει και έλεγχο;
TOMVLACH Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, Weiss είπε Φυσικά και όχι. Αν έπρεπε να κατηγορηθούν για ρευματοκλοπή όσοι πελάτες δεν έχουν σφραγίδα στο κουτί η μισή Ελλάδα θα ήταν στα δικαστήρια. Για να αποδειχθεί η ρευματοκλοπή θα πρέπει να αφαιρεθεί ο μετρητής , να ελεχθεί ότι έχει πειραχθεί και μετά γίνεται δικαστήριο. Ή να έχει καταναλώσεις τόσο χαμηλές που να κινούν υποψίες. Την εξωτερική σφραγίδα μπορεί να την κόψει οποιοσδήποτε. Είδες ότι του λείπει όλο το ρολόι; δεν μιλάμε απλά για μια σφραγιδουλα εξωτερική.. Και σίγουρα θα λείπει και η εσωτερική αλλιώς 33 χρόνια πως μετραγαν??? Ασ μας πει ο φίλος ποτέ έγινε η τελευταία σωστή μέτρηση από την ΔΕΗ.. 1
Weiss Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 9 λεπτά πριν, dchatz είπε ναι, αλλά η περίπτωση του φίλου δεν είναι μόνο κομμένη σφραγίδα, μιλάμε για παραβιασμένο μετρητή, λείπουν τα νούμερα, αυτή τη στιγμή καταναλώνει και δεν καταγράφεται, τι να ελεγχθεί ότι έχει πειραχθεί, εδώ λειπουν τα νούμερα, θέλει και έλεγχο; Πώς παραβιάστηκε αφού ο φίλος λέει ότι η εσωτερική σφραγίδα είναι οκ? Kαι αν ήθελε κάποιος να "κλέψει" το ΔΕΔΔΗΕ θα αφαιρούσε το μηχανισμό με τις ενδείξεις που θα φαινόταν εύκολα στην επόμενη καταμέτρηση? Πιο πιθανό είναι να έπαθε βλάβη ο μετρητής
takoulou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα.. Ότι δεν ο μετρητής δεν έχει τα ψηφία τότε έχει παρέμβει κάποιος.. Δεν γίνεται μόνος του.. Ειναι και κομμένη η εξωτερική σφραγίδα που δεν θα έπρεπε.. Ο κάτοχος της παροχής είναι υπεύθυνος για την παροχη συμφωνα με τον Δεδδηε.. Οφείλει για την κάθε μεταβολή να ειδοποιήσει τον διαχειριστή.. Δεν υπάρχει βλάβη εκεί.. Έχει παραβιαστει έχει ανοίξει η παροχη.. Από διπλανές τις μόλυβδοσφραγίδες που υπάρχουν.. Θα έχουν κοπεί.. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από takoulou 1
TOMVLACH Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 14 ώρες πριν, panmpa είπε Καλησπέρα, σήμερα ανακάλυψα πως λείπουν οι αριθμοί καταμέτρησης (δεν ξέρω πως να το πω) απο τον καταμετρητή. Ενημέρωσα την ΔΕΔΔΗΕ και μου είπαν πως θα περάσουν να το κοιτάξουν χωρίς να μου πουν πότε. Ξανακάλεσα μετά απο ώρες γιατί νόμιζα θα περνούσαν σήμερα και μου είπαν πως έχουν βάλει επίλυση σε 2 εβδομάδες. Απο περιέργεια είδα πως έχει σπάσει και η σφραγίδα. Το ίδιο έχει συμβεί και σε 2ο ρολόι στην πολυκατοικία. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και αν πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω; https://www.google.com/amp/www.odigostoupoliti.eu/reymatoklopi-orismos-diadikasia-entopismou-synepeies/amp/
Weiss Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Σύμφωνα με αυτά που λέτε κάποιος άνοιξε το κουτί, έβγαλε το μετρητή, αφαίρεσε το μηχανισμό με τα ψηφία χωρίς να πειράξει τη σφραγίδα και τα ξαναέβαλε.
takoulou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Weiss είπε Σύμφωνα με αυτά που λέτε κάποιος άνοιξε το κουτί, έβγαλε το μετρητή, αφαίρεσε το μηχανισμό με τα ψηφία χωρίς να πειράξει τη σφραγίδα και τα ξαναέβαλε. Ναι μπορει να γινει αυτο... Υπαρχουν στο πλαι αλλες μολυβδοσφραγιδες...Αν κοπουν γινεται...Το εχουμε δει...Αυτο σημαινει ρευματοκλοπη... https://www.lawspot.gr/nomika-nea/reymatoklopes-analytiko-egheiridio-kanonon-apo-ti-rythmistiki-arhi-energeias https://www.lawspot.gr/sites/default/files/images/nea/misc/reumatoklopes-rae.pdf Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από takoulou
MikeJ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μήπως θα ήταν καλή ιδέα να καλέσεις την αστυνομία να αναφέρεις ότι υπήρξε δολιοφθορά στο μετρητή σου (ίσως μήνυση κατά αγνώστων κλπ). Ενδεχομένως μελλοντικά να σου φανεί χρήσιμο το ότι υπάρχει μια καταγεγραμμένη αναφορά του γεγονότος από την αστυνομία αν σε κυνηγήσουν από το ΔΕΔΔΗΕ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Θεωρω βλακωδες καποιος που θελει να κανει ρευματοκλοπη να αφαιρεσει τον μετρητη που κανει μπαμ με πρωτη ματια . Πειραζει απο μεσα που πρεπει να γινει ελεγχος για να ανακαλυφτει . 2
TOMVLACH Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Θεωρω βλακωδες καποιος που θελει να κανει ρευματοκλοπη να αφαιρεσει τον μετρητη που κανει μπαμ με πρωτη ματια . Πειραζει απο μεσα που πρεπει να γινει ελεγχος για να ανακαλυφτει . Και δηλαδή δεν είναι βλακώδες κάποιος γείτονας να έκανε τέτοια δολιοφθορα αντί να το σπάσει με μια βαριοπουλα..?? Ποια είναι λογική εξήγηση που μπορείς να δώσεις βλέποντας ένα άδειο "απαραβίαστο" ρολόι???
Weiss Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Θεωρω βλακωδες καποιος που θελει να κανει ρευματοκλοπη να αφαιρεσει τον μετρητη που κανει μπαμ με πρωτη ματια . Πειραζει απο μεσα που πρεπει να γινει ελεγχος για να ανακαλυφτει . Nαι δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο. Αυτό που πιστεύω έχει γίνει είναι ότι ο μηχανισμός με τα ψηφία έχει φύγει από τη θέση του και πολύ απλά δε φαίνεται. Ενδείξεις καταγράφονται κανονικά αλλά δε φαίνονται. Θα μας ενημερώσει ο ts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα