panmpa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, σήμερα ανακάλυψα πως λείπουν οι αριθμοί καταμέτρησης (δεν ξέρω πως να το πω) απο τον καταμετρητή. Ενημέρωσα την ΔΕΔΔΗΕ και μου είπαν πως θα περάσουν να το κοιτάξουν χωρίς να μου πουν πότε. Ξανακάλεσα μετά απο ώρες γιατί νόμιζα θα περνούσαν σήμερα και μου είπαν πως έχουν βάλει επίλυση σε 2 εβδομάδες. Απο περιέργεια είδα πως έχει σπάσει και η σφραγίδα. Το ίδιο έχει συμβεί και σε 2ο ρολόι στην πολυκατοικία. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και αν πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω; Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από panmpa
Weiss Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Τι εννοείς λείπουν? Έχεις αναλογικό (με δίσκο που γυρίζει) ή ψηφιακό μετρητή?
panmpa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Weiss είπε Τι εννοείς λείπουν? Έχεις αναλογικό (με δίσκο που γυρίζει) ή ψηφιακό μετρητή? Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω παλιό, με δίσκο. Ο δίσκος είναι εκεί και γυρίζει κανονικά. Λείπουν τα νούμερα που δείχνουν την κατανάλωση
Weiss Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Θα περάσουν να το ελέγξουν, για τις σφραγίδες δε γνωρίζω να σου πω αλλα σίγουρα τσεκάρουν αν έχει παραβιαστεί η σφραγίδα στο μετρητή. Εσύ εννοείς μάλλον τη σφραγίδα του κουτιού, αν κοιτάξεις μέσα από το τζαμακι πρέπει να φαίνεται άλλη μία.
panmpa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 11 λεπτά πριν, Weiss είπε Θα περάσουν να το ελέγξουν, για τις σφραγίδες δε γνωρίζω να σου πω αλλα σίγουρα τσεκάρουν αν έχει παραβιαστεί η σφραγίδα στο μετρητή. Εσύ εννοείς μάλλον τη σφραγίδα του κουτιού, αν κοιτάξεις μέσα από το τζαμακι πρέπει να φαίνεται άλλη μία. Του κουτιού εννοώ, ναι. Την μέσα δε την ήξερα και δε την κοίταξα
SabotazNic Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 23 λεπτά πριν, panmpa είπε Του κουτιού εννοώ, ναι. Την μέσα δε την ήξερα και δε την κοίταξα τσεκαρε και την μεσα. Αν ειναι σπασμενη και εκεινη ισως να εχεις θεμα με την ΔΕΔΔΗΕ 5
eidikos33 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, panmpa είπε Καλησπέρα, σήμερα ανακάλυψα πως λείπουν οι αριθμοί καταμέτρησης (δεν ξέρω πως να το πω) απο τον καταμετρητή. Ενημέρωσα την ΔΕΔΔΗΕ και μου είπαν πως θα περάσουν να το κοιτάξουν χωρίς να μου πουν πότε. Ξανακάλεσα μετά απο ώρες γιατί νόμιζα θα περνούσαν σήμερα και μου είπαν πως έχουν βάλει επίλυση σε 2 εβδομάδες. Απο περιέργεια είδα πως έχει σπάσει και η σφραγίδα. Το ίδιο έχει συμβεί και σε 2ο ρολόι στην πολυκατοικία. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και αν πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω; Πως τους ενημερωσες?
Nabuko Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Αν ειναι σπασμενη και εκεινη ισως να εχεις θεμα με την ΔΕΔΔΗΕ Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή γελοιότητα. Ενημερώνεις εσύ ότι υπάρχει πρόβλημα και η ΔΕΔΔΗΕ τρέχει εσένα χωρίς να φταις 3
takoulou Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, panmpa είπε Καλησπέρα, σήμερα ανακάλυψα πως λείπουν οι αριθμοί καταμέτρησης (δεν ξέρω πως να το πω) απο τον καταμετρητή. Ενημέρωσα την ΔΕΔΔΗΕ και μου είπαν πως θα περάσουν να το κοιτάξουν χωρίς να μου πουν πότε. Ξανακάλεσα μετά απο ώρες γιατί νόμιζα θα περνούσαν σήμερα και μου είπαν πως έχουν βάλει επίλυση σε 2 εβδομάδες. Απο περιέργεια είδα πως έχει σπάσει και η σφραγίδα. Το ίδιο έχει συμβεί και σε 2ο ρολόι στην πολυκατοικία. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και αν πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω; Καλησπέρα.. Ποιες σφραγίδες έχουν κοπεί; Έχει και μολυβδοσφραγιφες ο μετρητής;Έτσι βρήκες τον μετρητη;Περιοχή; 5 λεπτά πριν, Nabuko είπε Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή γελοιότητα. Ενημερώνεις εσύ ότι υπάρχει πρόβλημα και η ΔΕΔΔΗΕ τρέχει εσένα χωρίς να φταις Από τον Δεδδηε πολλες φορες καταλαβαίνει ποιος έχει κάνει την ζημιά.. Τι έχει γίνει.. 5 λεπτά πριν, Nabuko είπε Α Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2021 από takoulou
panmpa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 41 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Πως τους ενημερωσες? Τηλεφωνικά πριν γράψω στο forum αλλά πριν λίγο και γραπτώς 34 λεπτά πριν, Nabuko είπε Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή γελοιότητα. Ενημερώνεις εσύ ότι υπάρχει πρόβλημα και η ΔΕΔΔΗΕ τρέχει εσένα χωρίς να φταις Αυτό φοβάμαι. Το έμαθα γιατί η ΔΕΗ μου έστειλε πάλι έναντι και μου ζήτησαν να του δώσω εγώ το νούμερο. Ο υπάλληλος δεν είδε νούμερο και απλά δεν έγραψε 36 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπέρα.. Ποιες σφραγίδες έχουν κοπεί; Έχει και μολυβδοσφραγιφες ο μετρητής;Έτσι βρήκες τον μετρητη;Περιοχή; Από τον Δεδδηε πολλες φορες καταλαβαίνει ποιος έχει κάνει την ζημιά.. Τι έχει γίνει.. Α Έχει κοπεί η εξωτερική. Η μέσα φαίνεται οκ αλλά πως βγήκε ολο αυτό χωρίς να ανοιχθεί;
takoulou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 18 λεπτά πριν, panmpa είπε Τηλεφωνικά πριν γράψω στο forum αλλά πριν λίγο και γραπτώς Αυτό φοβάμαι. Το έμαθα γιατί η ΔΕΗ μου έστειλε πάλι έναντι και μου ζήτησαν να του δώσω εγώ το νούμερο. Ο υπάλληλος δεν είδε νούμερο και απλά δεν έγραψε Έχει κοπεί η εξωτερική. Η μέσα φαίνεται οκ αλλά πως βγήκε ολο αυτό χωρίς να ανοιχθεί; Αρα ο μετρητης δεν εχει καθολου νουμερα ψηφια;;
panmpa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, takoulou είπε Αρα ο μετρητης δεν εχει καθολου νουμερα ψηφια;; Τροποποίησα το αρχικό. Έβαλα φωτογραφία
takoulou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 16 λεπτά πριν, panmpa είπε Τροποποίησα το αρχικό. Έβαλα φωτογραφία Ναι.. Τώρα φαίνεται ο μετρητής χωρίς ψηφία... Αν το βρουν έτσι υπάρχει προβλημα; Δεν νομίζω να ήταν πριν έτσι... Είναι σε πηλωτη, σε κλειστό χώρο... Πότε έγινε η προηγουμενη καταμέτρηση; Πόσο καιρό είσαι σε αυτήν την οικία με αυτόν τον μετρητή;;
panmpa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, takoulou είπε Ναι.. Τώρα φαίνεται ο μετρητής χωρίς ψηφία... Αν το βρουν έτσι υπάρχει προβλημα; Δεν νομίζω να ήταν πριν έτσι... Είναι σε πηλωτη, σε κλειστό χώρο... Πότε έγινε η προηγουμενη καταμέτρηση; Πόσο καιρό είσαι σε αυτήν την οικία με αυτόν τον μετρητή;; Λείπουν τα ψηφία. 33 χρόνια τον έχω τον μετρητή. Είναι σε πυλωτή. Προσβάσιμος στον καθένα που περνάει. Τον Απρίλιο έγραψαν κανονικά
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 11 ώρες πριν, panmpa είπε Καλησπέρα, σήμερα ανακάλυψα πως λείπουν οι αριθμοί καταμέτρησης (δεν ξέρω πως να το πω) απο τον καταμετρητή. Ενημέρωσα την ΔΕΔΔΗΕ και μου είπαν πως θα περάσουν να το κοιτάξουν χωρίς να μου πουν πότε. Ξανακάλεσα μετά απο ώρες γιατί νόμιζα θα περνούσαν σήμερα και μου είπαν πως έχουν βάλει επίλυση σε 2 εβδομάδες. Απο περιέργεια είδα πως έχει σπάσει και η σφραγίδα. Το ίδιο έχει συμβεί και σε 2ο ρολόι στην πολυκατοικία. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και αν πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω; Ουτε αυτος εχει ενδειξεις ? Το οτι λειπει η εξωτερικη σφραγιδα σημειναι τι καποιος τον πειραξε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα