Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ρομποτική σκούπα αλλά είναι πρώτη φορά και θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που γνωρίζει ή έχει.Μετά από ψάξιμο είδα λειτουργίες κλπ.Είδα πως υπάρχουν πλέον και με σφουγγάρισμα αλλά τα υβρίδια διάβασα δεν αξίζουν, κάπου χάνουν και ανεβάζουν και άσκοπα τη τιμή.εμένα με ενδιαφέρει το καλό σκούπισμα.Οπότε αν δεν έχει και σφουγγάρισμα δε με πειράζει.Αν είναι όμως καλό μοντέλο και έχει και σφουγγάρισμα,καλοδεχούμενο,είναι απλά bonus.Επίσης,θέλω να έχει ένα καλό σύστημα χαρτογράφησης με ένα καλό App,για προγραμματισμένα αυτόματα καθαρίσματα κλπ.Το σπίτι μου είναι ένα επίπεδο και μόνο 60μ² οπότε η μπαταρία φαντάζομαι δε θα παίξει μεγάλο ρόλο.Το σπίτι έχει παρκέ και πλακάκι,χαλιά δεν έχω αλλά σκοπεύω να βάλω.κατοικίδια με τρίχες δεν έχω.Τον κάδο θα τον αδειάζω κάθε μέρα αλλά ας μην είναι mini κάδος.Τέλος,μπορεί να γνωρίζετε κάποιο μοντέλο εξωτερικού που ίσως να μην είναι σκρουτζ αλλά να μπορώ να το βρω από Amazon.uk ή de ή όπου αλλού γνωρίζετε, οπότε πείτε τα όλα.Το budget είναι 250-700 +ευρώ αν αξίζει.Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σαν κάτοχος της Xiaomi mijia 1C θα σου πω πως αξίζει τα χρήματα της μπορείς να δείς και τις αξιολογήσεις στο skroutz. Είναι οικονομικό μοντέλο και έχει χαρτογράφηση με κάμερα. Το + με την κάμερα είναι ότι είναι χαμηλή σε ύψος οπότε μπαίνει σχεδόν παντού, το - είναι ότι για να δουλεύει σωστά πρέπει να υπάρχει φως αλλιώς θα την δεις να χάνεται λίγο. Με το φως της ημέρας κινείται πολύ ωραία στον χώρο ξέρει που να πάει είναι πολύ καλή.

+Αποσπώμενο δοχείο νερού ξεχωριστό μπαίνει από κάτω δεν έχεις θέματα με διαρροές στην σκούπα.

+Εικονικοί τοίχοι, No mop zone , χαρτογράφηση.

-Δεν βλέπει τα μαύρα έπιπλα οπότε πέφτει επάνω τους με περισσότερη δύναμη όχι όμως κάτι τραγικό.Σκουρα έπιπλα αν υπάρχει φως (ημέρας ανοιχτά παντζούρια) τα βλέπει κανονικά.

Την προτείνω για τα τετραγωνικά του σπιτιού σου.

Δημοσ.

μετά απο πολύ έρευνα κατέληξα στην roborock s5 max.Απλα για την αγορά στο σκρουτζ τα μισά μαγαζιά λένε Xiaomi s5 max και οχιroborock s5 max.Γνωρίζω πως η Xiaomi κατέχει το 27.4% της roborock αλλα στο συγκεκριμενο μοντελο εχει καποια κατασκευαστικη διαφορα ή ειναι ακριβως το ιδιο πράγμα και απλά αλλαζει το ονομα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...