Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, pao13 είπε

Σαν το Face ID δεν έχει ιδικά στο αυτοκίνητο 

το  Touch ID η apple μπορεί να το βάλει αν θέλει 

θέλω να δώ οι οι άλλοι ποτέ θα καταφέρουν να βάλουν ένα Face ID λειτουργικό!

Huawei mate 20 pro ( 3 χρόνια τηλέφωνο), έχω ξεχάσει να κάνω ξεκλείδωμα στο κινητό. Κοιτάω και ξεκλειδώνει, το Face ID καλό είναι αλλά χαλάει πολύ ποίο εύκολα από όλα

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Το καλύτερο από θέμα ασφάλειας είναι ο κωδικός...

Ισχύει .

Οι μεγάλες τράπεζες του εξωτερικού ( βλ. Sparkasse) ζητάνε παράλληλα με το Face ID ΚΑΙ κωδικό και ΔΕΝ γίνεται να παρακάμψεις αυτό το βήμα .

• Like 4
Δημοσ.
14 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

δεν μπορει η απλ να βαλει κουμπι στο πλαι να δουλευει σωστα και μπορουν τα κινεζικα των 300-400ευρω? 

Υποθέρω υπάρχουν θέματα χώρου κτλ στο τηλέφωνο. Επίσης το γεγονός ότι έχουν και κάποιο vision για τις συσκευές τους βοηθάει. Αν το έχουν φανταστεί έτσι, έτσι θα το κάνουν. Είναι από τις εταιρίες που δεν νομίζω να ασχολούνται ιδιαίτερα με τους tech nerds. Φαντάζομαι πως τα στατιστικά στοιχεία που έχουν από τον περισσότερο κόσμο είναι υπέρ του face ID.

Προσωπικά προτιμώ το face ID πολύ περισσότερο από κάθε fingerprint sensor. Είναι απλά σα να μην υπάρχει.

Δημοσ.

Άρα ένα απο τα rumors καταργείται.

Μας μένει δηλαδή 120hz οθόνη και καλύτερη κάμερα(όσο καλύτερη δηλαδή θα μπορεί να είναι)

Το SoC δεν το μετράω καθώς πλέον καμία σημασία δεν έχει.Οτιδήποτε τα τελευταία 3 χρόνια πάει σφαίρα.Ίσως και παραπάνω.

Ρεαλιστικά μονο για αυτά τα 2 δεν βλέπω να αναβαυμίζει πολύς κόσμος.Ακόμη πιο ρεαλιστικα :P η μαμά Apple λογικά θα βάλει το 120hz στα RPO μοντέλα...Πράγμα που θα κάνει τα απλά να μην έχουν κανένα νόημα ?(σε όσους έχουν δηλαδή 12)

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Άρα ένα απο τα rumors καταργείται.

Μας μένει δηλαδή 120hz οθόνη και καλύτερη κάμερα(όσο καλύτερη δηλαδή θα μπορεί να είναι)

Το SoC δεν το μετράω καθώς πλέον καμία σημασία δεν έχει.Οτιδήποτε τα τελευταία 3 χρόνια πάει σφαίρα.Ίσως και παραπάνω.

Ρεαλιστικά μονο για αυτά τα 2 δεν βλέπω να αναβαυμίζει πολύς κόσμος.Ακόμη πιο ρεαλιστικα :P η μαμά Apple λογικά θα βάλει το 120hz στα RPO μοντέλα...Πράγμα που θα κάνει τα απλά να μην έχουν κανένα νόημα ?(σε όσους έχουν δηλαδή 12)

Έχει σημασία το Soc, στο 12αρι γιατί βράζεις αυγουλάκι. Το 13αρι το κόβω να είναι ένα τελειοποιημένο 12αρι. Αν φτιάξει σωστά τις τιμές λογικό είναι να μπει στο PRO, τώρα δε βλέπεις κάποιες διαφορές πέρα από μέγεθος και κάμερα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, hellghan είπε

Έχει σημασία το Soc, στο 12αρι γιατί βράζεις αυγουλάκι. Το 13αρι το κόβω να είναι ένα τελειοποιημένο 12αρι. Αν φτιάξει σωστά τις τιμές λογικό είναι να μπει στο PRO, τώρα δε βλέπεις κάποιες διαφορές πέρα από μέγεθος και κάμερα

Εννοώ στην ταχύτητα.Τώρα θέμα θερμοκρασιών δεν ξέρω.Δεν έχω το 12 , δεν έχω ακούσει όμως και κατι απο τους γύρω μου που το έχουν.
Μια φορά που το τέσταρα πάντως τραβώντας βίντεο μέσω filmicPro δεν κατάλαβα κάτι.

Πάλι όμως δεν είναι λόγος το να ζεσταίνετε για να αλλάξεις μια συσκευή 1 χρόνου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήμουν μεγάλος πολέμιος του Face ID αλλά όταν άρχισα να το δουλεύω μπορώ να πω πως είναι τελικά πιο γρήγορο. Απλά υπάρχει θέμα με τις μάσκες. Το touch ID δεν βολεύει σε τόσο μεγάλες συσκευές γιατί δεν φτάνει το δάχτυλο στο κουμπί. Μόνο αν μπει στην πλάτη ίσως βόλευε.

Επεξ/σία από jimarass26
Δημοσ.
19 ώρες πριν, nikopoup είπε

Κάτοχος όλων σχεδόν των ναυαρχιδων της Samsung και μπορώ να πω ότι είναι μακράν το χειρότερο feature τους. Ειδικά αν βάλεις και ένα Tempered glass είναι απαράδεκτο. 

Γιατί να χαλάσεις ένα κινητό "ναυαρχίδα" του 2020 με ένα ψεφτοπλαστικό "tempered" ενώ έχει Gorilla Glass over9000, με ξεπερνάει. Παιδιά τα Tempered ήταν της μόδας το 2013, δεν άλλαξε τίποτα από τότε στη Samsung;

Το σκεπτικό προσπαθώ να καταλάβω. Σε λίγο θα δω άτομο με Xiaomi και κεραμικό back, να έχει βάλει πλαστικούρα των 5$ για να μη "γραντζουνιστεί". Θα το αλλάξει σε 2 έτη γιατί θα έχει βγει το + point X νέο μοντέλο, και δε θα το έχει ζήσει / πιάσει / δει καλά-καλά.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, KostasKri είπε

Όσο δεν δουλεύει αψεγάδιαστα, δεν το βάζουν. Θέτουν κάποια στάνταρ στις συσκευές τους και αν ένα feature δεν είναι όσο καλό/αξιόπιστο/εύχρηστο/ασφαλές το θέλουν, απλά δεν το δίνουν. Δεν είναι της άποψης δίνω αβέρτα και ας μην δουλεύει τέλεια.

Θες να μας πεις ότι όσα κινητά πούλαγαν ως τώρα με Fingerprint ID ήταν μάπα (δεν ήταν καλό/αξιόπιστο/εύχρηστο/ασφαλές) και τώρα το παραδέχτηκαν? Interesting...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sv398 είπε

Θες να μας πεις ότι όσα κινητά πούλαγαν ως τώρα με Fingerprint ID ήταν μάπα (δεν ήταν καλό/αξιόπιστο/εύχρηστο/ασφαλές) και τώρα το παραδέχτηκαν? Interesting...

Δεν είπα τίποτα για μάπα. Είπα για το quality control της εταιρίας. Αν θεωρούν ότι δεν είναι καλύτερο απο ένα fingerprint sensor σε κουμπί απλά δεν το βάζουν.

Επίσης δεν είδα να παραδέχεται κανένας τίποτα. Εκτός αν εννοείς τα rumors που λένε ότι θα βάλουν. Αυτά ακούγονται τα τελευταία 2-3 χρόνια που σημαίνει ότι πιθανώς το δουλεύουν και για να μην το βγάζουν, απλά δεν το έχουν πάει στο επίπεδο που το θέλουν. Δίνω τεράστιο respect.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, sataIII είπε

Με βλέπω να το πουλώ και να μολέρνω σιγά σιγά... Ούτε τα μούτρα μου δείχνω, ούτε τις φωτογραφίες μου! Χώρια πως παίζουν τα νεύρα για να κάνεις το οτιδήποτε με το αι τιουνς..

Ποιό iTunes φίλε.. Έχω να το εγκαταστήσω απτο 2011.... 

Δηλαδή τί ΑΚΡΙΒΩΣ κάνεις εσύ με το iTunes? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KostasKri είπε

Δεν είπα τίποτα για μάπα. Είπα για το quality control της εταιρίας. Αν θεωρούν ότι δεν είναι καλύτερο απο ένα fingerprint sensor σε κουμπί απλά δεν το βάζουν.

Επίσης δεν είδα να παραδέχεται κανένας τίποτα. Εκτός αν εννοείς τα rumors που λένε ότι θα βάλουν. Αυτά ακούγονται τα τελευταία 2-3 χρόνια που σημαίνει ότι πιθανώς το δουλεύουν και για να μην το βγάζουν, απλά δεν το έχουν πάει στο επίπεδο που το θέλουν. Δίνω τεράστιο respect.

Δεν νομίζω να κατάλαβες. Είχε Fingerprint ID και το κατήργησε. Σύμφωνα με εσένα δεν ήταν άξιο ύπαρξης.

Σύμφωνα με μένα κόβει features και οι καταναλωτές δεν παίρνουν χαμπάρι. Less is not more φίλε μου.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Γιατί να χαλάσεις ένα κινητό "ναυαρχίδα" του 2020 με ένα ψεφτοπλαστικό "tempered" ενώ έχει Gorilla Glass over9000, με ξεπερνάει. Παιδιά τα Tempered ήταν της μόδας το 2013, δεν άλλαξε τίποτα από τότε στη Samsung;

Το σκεπτικό προσπαθώ να καταλάβω. Σε λίγο θα δω άτομο με Xiaomi και κεραμικό back, να έχει βάλει πλαστικούρα των 5$ για να μη "γραντζουνιστεί". Θα το αλλάξει σε 2 έτη γιατί θα έχει βγει το + point X νέο μοντέλο, και δε θα το έχει ζήσει / πιάσει / δει καλά-καλά.

Το ρωτάς πραγματικά ή απλά για πλάκα? ΦΥΣΙΚΑ και μπορεί να γρατζουνιστεί και το gorilla glass, σχεδόν απτο παραμικρό. Και δεν εννοώ να το βάλεις στην ίδια τσέπη με τα κλειδιά, αλλά χρειάζεται προσοχή. 

Κάποιοι λοιπόν θέλουν ένα έξτρα layer προστασίας. Και στα samsung αλλά και στα iPhone. Το αν χαλάει ή όχι το design φυσικά δεν είναι κάτι προς συζήτηση, αλλά τα βάζεις κάτω και βλέπεις τί προτιμάς. Προσωπικά σε iPhone ΔΕΝ έχω extra glass, αλλά εννοείται ότι έχω θήκη, από το πρώτο iphone που έβγαλαν με γυάλινο πίσω μέρος (iphone X). 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...