Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, polaki είπε

Ποιό iTunes φίλε.. Έχω να το εγκαταστήσω απτο 2011.... 

Δηλαδή τί ΑΚΡΙΒΩΣ κάνεις εσύ με το iTunes? 

Μουσική;

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 24/8/2021 στις 4:51 ΜΜ, NotAliki177 είπε

Όχι τόσο εύκολα παιδιά... όχι τόσο εύκολα... αν το κανε θα ήταν σαν δήλωση "αποτυχίας" του face unlock

Το face unlock των Iphone ειναι top μακαρι να μην το βγαλουν ποτε δεν ξερω τι λετε.....

Δημοσ.

Νομίζω η πιο βολική θέση είναι συην πλάτη του κινητού, δεν ξέρω γιατί επιμένουν τόσο οι εταιρείες για να το βάλουν στην οθόνη.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, sataIII είπε

Μουσική;

Ok Ναι, είναι ίσως το μόνο. Δεν το είχα στο μυαλό μου γιατί εδώ και πολλά χρόνια είμαι με Spotify. Έχεις δίκιο ομως, αλλά η μόνη δυσκολία που θυμάμαι ήταν ότι δεν μπορούσες να κανεις sync από διαφορα iTunes στο iPhone σου. Το iTunes είναι ένα σκουπίδι πάντως απτήν πρώτη μέρα κυκλοφορίας.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, sved είπε

Δεν ισχύει φίλε μου τι λειτουργεί άψογα.??? 

Αν δεν βάλεις το χέρι ακριβώς και το βάλεις λίγο στραβά δεν πιάνει ποτέ .

Για να μην μιλήσω για το αν έχουν λίγο νερό κτλ τα δάχτυλα σου. 

Καλά , για προστασία ή τζάμι δεν σχολιάζω.

Το face unlock απαράδεκτο για ναυαρχίδα των 1200+ ευρώ . Πότε έτσι ποτέ αλλιώς . Δεν καταλαβαίνεις ποτέ σε πιάνει ποτε οχι .

προσοχή , δεν λέω ότι δεν δουλεύουν , λέω ότι απλά είναι πρόχειρα για τόσα λεφτά συσκευή. Το s21 U έχω και πραγματικά είναι το μόνο κινητό που έχω αφήσει τη οθόνη να κλειδώνει με πιν γιατί δεν μπορώ αλλιώς .

Το έχω 10 μήνες και είναι ζήτημα εάν χρειάστηκε 2 ή 3 φορές να καταφύγω σε ξεκλείδωμα με κωδικό. Εάν δεν λειτουργεί σε εσένα τότε κάτι έχει το κινητό σου. Ούτε που θυμάμαι την τελευταία φορά που συνέβηκε απλά θυμάμαι ότι 2 - 3 φορές χρειάστηκε να βάλω κωδικό και αυτό γιατί για κάποιο λόγο δεν εμφανιζόταν στην οθόνη η θέση του touch ID.  Μάλλον ήταν κάποιο bug που διορθώθηκε γιατί έχει μήνες να μου ξανασυμβεί. Εάν στην δική σου συσκευή δεν λειτουργεί τόσο καλά τότε έχει πρόβλημα η συσκευή σου. 

• Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, AntiCambeR said:

Ψεκ mode on:

Δεν σας απασχολεί που η Google και ο κατασκευαστής του κινητού έχει το βιομετρικό σας στοιχείο;

Δεν το έχει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Δεν το έχει. 

Πιστεύεις πως μένουν μόνο στην συσκευή;

Υπάρχει κάτι που να το υποστηρίζει;

Δεν το έχω ψάξει και δεν έχω βάλει στο κινητό κάποιο βιομετρικό στοιχείο.Ούτε καν κωδικό η pin γιατί κάθε φορά που κλειδώνω την οθόνη με το power button, ζητάει κωδικό.

Αλλά είμαι ο τύπος που για  να χάσω η να μου κλέψουν το κινητό θα πρέπει πρώτα να γκρεμιστούν μερικοί φούρνοι. 😅

Επίσης το κινητό μπορεί να προστατευτεί με κλείδωμα και απομακρυσμένη διαγραφή δεδομένων, όμως η κάρτα μνήμης;

Στο κινητό μου έχει επιλογή για καταχώρηση κωδικού στην micro sd αλλά όταν την έβαλα στο PC μια χαρά την διαβάζει.

Αν όντως δεν υπάρχει τρόπος προστασίας της, καλύτερα να μην έχω αυτήν κανένα προσωπικό στοιχείο, πχ ΑΦΜ κλπ.Μόνο στην συσκευή με δακτυλικό.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...