Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά το συγκεκριμένο θέμα τόσα χρόνια είναι να κλαις και να γελάς.Είναι δυνατόν ένα κινητό 1200 ευρώ να μην μου δίνει δυνατότητα να το ξεκλειδώσω όπως ένα κινητό των 100 ευρώ;Η πιο βολική τεχνολογία τα τελευταία χρόνια στις κινητές συσκευές και η Apple λέει όχι μεγάλε θα έχεις το κινητό στο γραφείο και θα το σηκώνεις να σε δω ή θα πληκτρολογείς τον κωδικό ασταμάτητα.Είναι αστείο πραγματικά.

• Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sv398 είπε

Δεν νομίζω να κατάλαβες. Είχε Fingerprint ID και το κατήργησε. Σύμφωνα με εσένα δεν ήταν άξιο ύπαρξης.

Σύμφωνα με μένα κόβει features και οι καταναλωτές δεν παίρνουν χαμπάρι. Less is not more φίλε μου.

Λόγο ύπαρξης προφανώς και είχε. Ήρθε όμως κάτι καλύτερο. Έτσι λοιπόν έκοψε το touch ID γιατί έβγαλε καινούριο biometric που ο περισσότερος κόσμος το προτιμάει και οι περισσότεροι που δεν το προτιμούν είναι android users που απλά κράζουν που δεν έχει touch ID.

Επομένως δεν το βλέπω σαν less. Αντιθέτως μάλιστα, είναι πολύ πιο χρηστικό και δουλεύει από μόνο του και δεν καταλαβαίνεις καν ότι υπάρχει. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το hate μερικών πάνω σε αυτό το θέμα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MDefender είπε

Πραγματικά το συγκεκριμένο θέμα τόσα χρόνια είναι να κλαις και να γελάς.Είναι δυνατόν ένα κινητό 1200 ευρώ να μην μου δίνει δυνατότητα να το ξεκλειδώσω όπως ένα κινητό των 100 ευρώ;Η πιο βολική τεχνολογία τα τελευταία χρόνια στις κινητές συσκευές και η Apple λέει όχι μεγάλε θα έχεις το κινητό στο γραφείο και θα το σηκώνεις να σε δω ή θα πληκτρολογείς τον κωδικό ασταμάτητα.Είναι αστείο πραγματικά.

Ναι αλλά έχεις τις καλύτερες καμπάνιες διαφήμισης στο κόσμο, συγκριτικά με όλες τις άλλες εταιρείες.

Όπως είναι διαμορφωμένη η ζωή, δε μπορείς να τα έχεις όλα - πρέπει να το αποδεχτείς.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, MDefender είπε

Θα υποθέσω ότι δεν είχες ποτέ σου iPhone με FaceID. Σταμάτα να κάνεις υποθέσεις και μόλις το δοκιμάσεις και έχεις πλήρη εικόνα έλα να κάνεις παράπονα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Λόγο ύπαρξης προφανώς και είχε. Ήρθε όμως κάτι καλύτερο. Έτσι λοιπόν έκοψε το touch ID γιατί έβγαλε καινούριο biometric που ο περισσότερος κόσμος το προτιμάει και οι περισσότεροι που δεν το προτιμούν είναι android users που απλά κράζουν που δεν έχει touch ID.

Επομένως δεν το βλέπω σαν less. Αντιθέτως μάλιστα, είναι πολύ πιο χρηστικό και δουλεύει από μόνο του και δεν καταλαβαίνεις καν ότι υπάρχει. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το hate μερικών πάνω σε αυτό το θέμα.

Τώρα κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις?

Δηλαδή μεταξύ του 1) έχει να φάω φασολάκια (γαμώ είναι vegan και trendy) και 2) έχει να διαλέξω ανάμεσα σε φασολάκια, μπριζόλα ή μπορώ να φάω και τα δύο αν θέλω, εσύ θες να μας πείσεις με το ζόρι ότι επιλέγεις το 1 και όσοι διαφωνούν είναι φασολάκια-haters!!!

Sorry εγώ θέλω και τα δύο, μάλλον δεν ξέρω τι μου γίνεται.

💯

Επεξ/σία από sv398
Δημοσ.

Καλό είναι να υπάρχουν και οι δύο δυνατότητες όπως μπορούν και υπάρχουν και σε πολύ φθηνότερα κινητά. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sv398 είπε

Τώρα κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις?

Δηλαδή μεταξύ του 1) έχει να φάω φασολάκια (γαμώ είναι vegan και trendy) και 2) έχει να διαλέξω ανάμεσα σε φασολάκια, μπριζόλα ή μπορώ να φάω και τα δύο αν θέλω, εσύ θες να μας πείσεις με το ζόρι ότι επιλέγεις το 1 και όσοι διαφωνούν είναι φασολάκια-haters!!!

Sorry εγώ θέλω και τα δύο, μάλλον δεν ξέρω τι μου γίνεται.

💯

Δεν είπα ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Υπάρχουν πολλές επιλογές για σένα με αυτή την υλοποίηση. Απλά η apple θεωρεί ότι η τεχνολογία αυτή δεν ταιριάζει στα τηλέφωνά της στην παρούσα φάση γιατί δεν είναι as good; δεν είναι αρκετά καλή σε σχέση με αυτά που παρείχε στο παρελθόν; Και καλώς ή κακώς κάνουν τα πάντα με τον δικό τους τρόπο.

Σίγουρα πάντως οι πωλήσεις που κάνουν και το costumer satisfaction που έχουν δεν νομίζω να αντικατροπτίζουν ανθρώπους που είναι δυσαρεστημένοι με τα iPhone.

Δημοσ.

Εγώ ρε σεις πάντα το σκεφτόμουν σαν αποτυχία το face id μιας και είχα συνηθίσει με fingerprint τόσα χρόνια με android και προφανώς μου φαινόταν τέλειο.

Με το που πήρα δοκιμαστικά το 11 pro max να δω αν το συνηθίσω εύκολα κλπ κλπ κλπ (γιατί οκ δεν είναι και εύκολο να αλλάξει κάποιος έτσι απλά περιβάλλον) με βόλεψε φουλ και τώρα δεν μπορώ να το αποχωριστώ :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

Το ρωτάς πραγματικά ή απλά για πλάκα? ΦΥΣΙΚΑ και μπορεί να γρατζουνιστεί και το gorilla glass, σχεδόν απτο παραμικρό. Και δεν εννοώ να το βάλεις στην ίδια τσέπη με τα κλειδιά, αλλά χρειάζεται προσοχή. 

Κάποιοι λοιπόν θέλουν ένα έξτρα layer προστασίας. Και στα samsung αλλά και στα iPhone. Το αν χαλάει ή όχι το design φυσικά δεν είναι κάτι προς συζήτηση, αλλά τα βάζεις κάτω και βλέπεις τί προτιμάς. Προσωπικά σε iPhone ΔΕΝ έχω extra glass, αλλά εννοείται ότι έχω θήκη, από το πρώτο iphone που έβγαλαν με γυάλινο πίσω μέρος (iphone X). 

Και γιατί πάμε από το 3 στο 4 και από το 4 στο 5 αν είναι για να τοποθετούμε tempered.

Στη τελική μένουν με πατσαβουριασμένο tempered, η οθόνη των περισσότερων δείχνει σαν θολό όνειρο.

Υ.Γ. : Πάρε κανένα Mi Mix και έλα πες μου πως γραντζουνιέται με κλειδιά ή μαχαίρι..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Ναι αλλά έχεις τις καλύτερες καμπάνιες διαφήμισης στο κόσμο, συγκριτικά με όλες τις άλλες εταιρείες.

Όπως είναι διαμορφωμένη η ζωή, δε μπορείς να τα έχεις όλα - πρέπει να το αποδεχτείς.

Για πες, ποια είναι αυτή η τρομερή καμπάνια που δεν μπορεί να την κάνει άλλος.

Δημοσ.

Όχι μόνο με την Apple αλλά γενικότερα γιατί θεωρείται πλέον τόσο κακό το fingerprint να είναι στα πλάγια ή στην πίσω μεριά; Πρέπει ντε και καλά να είναι κάτω από την οθόνη;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hacker?pcs είπε

Όχι μόνο με την Apple αλλά γενικότερα γιατί θεωρείται πλέον τόσο κακό το fingerprint να είναι στα πλάγια ή στην πίσω μεριά; Πρέπει ντε και καλά να είναι κάτω από την οθόνη;

Γιατι όταν έχεις το κινητό πχ στο γραφείο με ένα άγγιγμα το ανοιγεις χωρίς να πρέπει να το σηκώσεις ή να πας από πάνω 

Δημοσ.
Στις 24/8/2021 στις 4:35 ΜΜ, anax111 είπε

Έχω το S21 Ultra και το touch ID λειτουργεί άψογα και άμεσα χωρίς κανένα πρόβλημα. Εάν το στο δικό σου δεν λειτουργεί τότε έχει πρόβλημα το κινητό σου.

Δεν ισχύει φίλε μου τι λειτουργεί άψογα.??? 

Αν δεν βάλεις το χέρι ακριβώς και το βάλεις λίγο στραβά δεν πιάνει ποτέ .

Για να μην μιλήσω για το αν έχουν λίγο νερό κτλ τα δάχτυλα σου. 

Καλά , για προστασία ή τζάμι δεν σχολιάζω.

Το face unlock απαράδεκτο για ναυαρχίδα των 1200+ ευρώ . Πότε έτσι ποτέ αλλιώς . Δεν καταλαβαίνεις ποτέ σε πιάνει ποτε οχι .

προσοχή , δεν λέω ότι δεν δουλεύουν , λέω ότι απλά είναι πρόχειρα για τόσα λεφτά συσκευή. Το s21 U έχω και πραγματικά είναι το μόνο κινητό που έχω αφήσει τη οθόνη να κλειδώνει με πιν γιατί δεν μπορώ αλλιώς .

Δημοσ.
4 ώρες πριν, adi32 είπε

Γιατι όταν έχεις το κινητό πχ στο γραφείο με ένα άγγιγμα το ανοιγεις χωρίς να πρέπει να το σηκώσεις ή να πας από πάνω 

Εννοείται είναι καλύτερο αλλά εννοούσα με την έννοια του ότι αφού δεν έχει τελειοποιηθεί η τεχνολογία γιατί δεν χρησιμοποιούν το δοκιμασμένο

Δημοσ.
11 hours ago, Chocobo said:

Το SoC δεν το μετράω καθώς πλέον καμία σημασία δεν έχει.Οτιδήποτε τα τελευταία 3 χρόνια πάει σφαίρα.Ίσως και παραπάνω.

Αυτό βέβαια ισχύει μόνο όσον αφορά τις ναυαρχίδες, δηλαδή συσκευές που κοστίζουν ούτως ή άλλως 600-700€ κατ' ελάχιστον.

Δεν θα έλεγα πως οτιδήποτε έχει SD 6XX-7XX ή οι μεσαίες σειρές της Samsung (A), πηγαίνουν σφαίρα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...