gorge18 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 11 λεπτά πριν, anax111 είπε Έχω το S21 Ultra και το touch ID λειτουργεί άψογα και άμεσα χωρίς κανένα πρόβλημα. Εάν το στο δικό σου δεν λειτουργεί τότε έχει πρόβλημα το κινητό σου. Μπα , απλα το συγκρίνω με το s9 1
skritikos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, anax111 είπε Έχω το S21 Ultra και το touch ID λειτουργεί άψογα και άμεσα χωρίς κανένα πρόβλημα. Εάν το στο δικό σου δεν λειτουργεί τότε έχει πρόβλημα το κινητό σου. Εδώ σε ένα απλό A50 και λειτουργεί. Όχι όσο άμεσα ή με το ποσοστό επιτυχίας των άλλων sensor που έχω δοκιμάσει σε 2 Xiaomi που έχω, αλλά λειτουργεί. Όσοι συνάδελφοι μου με το ίδιο κινητό κάνανε παράπονα για το sensor τα διόρθωσαν έπειτα από ένα σωστό calibration/learning. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2021 από skritikos 4
barman_ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Το face id είναι φανταστικό και το δηλώνω αυτό ως κύριος χρήστης Android. Είναι από τα αγαπημένα μου feature όταν έχω κινητό της Apple. Ωστόσο θα έπρεπε να έχει και άλλο τρόπο και πιστεύω ο καλύτερος είναι στο κουμπί κλειδώματος στο πλάι των συσκευών (όλων των εταιρείων..) Όσες φορές δοκίμασα on screen fingerprint, δεν τρελάθηκα κιόλας από την απόκριση του...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Να δείτε που θα καταργήσει και το βύσμα για φόρτιση κάποια στιγμή, μόνο ασύρματα. τρύπαless 😆 Και τα κουμπιά, να φύγουν. Θέλω blood id, να πιάνω το κινητό και με μια αόρατη βελόνα, μου παίρνει ελάχιστο αίμα για ανάλυση dna ώστε να ξεκλειδώσει, παράλληλα με αναγνώριση μέσω pattern του καρδιακού ρυθμού. Θέλουμε ασφάλεια, φοβόμαστε και τη σκιά μας, made by Apple 😂 (Εγώ μόνο σταθερό)
basilis_k6 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 η καλύτερη θεση ειναι στο κουμπι ον οφφ. πλεον πρεπει να ειναι υπερβολικά φθηνο. απορω γιατι δεν το βάζουν εκει να τελειώνουμε. προφανώς θέλει να καταργήσει πλήρως και αυτο το κουμπι στο μέλλον. 3
KostasKri Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε η καλύτερη θεση ειναι στο κουμπι ον οφφ. πλεον πρεπει να ειναι υπερβολικά φθηνο. απορω γιατι δεν το βάζουν εκει να τελειώνουμε. προφανώς θέλει να καταργήσει πλήρως και αυτο το κουμπι στο μέλλον. Όσο δεν δουλεύει αψεγάδιαστα, δεν το βάζουν. Θέτουν κάποια στάνταρ στις συσκευές τους και αν ένα feature δεν είναι όσο καλό/αξιόπιστο/εύχρηστο/ασφαλές το θέλουν, απλά δεν το δίνουν. Δεν είναι της άποψης δίνω αβέρτα και ας μην δουλεύει τέλεια. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2021 από KostasKri 3 1
kundi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 αυτό που ήθελα ενα Touch ID. στο πλαι , , δεν πειραζει μηλο , εχω πουληση ειδη to 12 και περιμεω το 13 1 μηνας ακομα υπομονη , δεν υπαρχει απλα κατι αλλο , 1
GamingRoom Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Τουλάχιστον ας αναβαθμίσουν !!! Το Face ID γιατί τωρα με τις μάσκες δεν αναγνωρίζει τιποτααααα !!! 😁😁😜😜 1
basilis_k6 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, KostasKri είπε Όσο δεν δουλεύει αψεγάδιαστα, δεν το βάζουν. Θέτουν κάποια στάνταρ στις συσκευές τους και αν ένα feature δεν είναι όσο καλό/αξιόπιστο/εύχρηστο/ασφαλές το θέλουν, απλά δεν το δίνουν. Δεν είναι της άποψης δίνω αβέρτα και ας μην δουλεύει τέλεια. δεν μπορει η απλ να βαλει κουμπι στο πλαι να δουλευει σωστα και μπορουν τα κινεζικα των 300-400ευρω? 3
SabotazNic Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, JcD είπε Είναι ακόμα? Το έχεις δουλέψει φίλε? Θυμάμαι στην γενιά 10 ήταν κακό πραγματικά αλλά ακόμα δεν το βελτίωσαν? 2 ώρες πριν, gorge18 είπε Εδω στο s21 ultra ειναι δραματικο και σου λεει να κανουμε και εμεις το ιδιο λαθος; Αν δεν ειναι στην πλατη ή στα πλαγια δεν αξιζει... Μια χαρα στο s10+ με whitestone dome γυαλι. Αν βαζετε προστασιες των 5 ευρω, αυτο ειναι το θεμα 2
huh112h Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, JcD είπε Τώρα ψάχνω να πάρω ένα, το έπιασα στα χέρια μου ενός φίλου που το πήρε και κόλλησα! Δεν έχω ξαναδεί τόσο ομαλή λειτουργία σε κινητό! Αλήθεια είναι, το έχω 9 μήνες με γερή χρήση και είναι άψογο. Και το Touch ID πολύ γρήγορο (με μεμβράνη, όχι τζαμάκι). 1
sm4rt Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, gorge18 είπε Να ηταν και καλο το touch κατω απο την οθονη να το εβαζαν... Εδω στο s21 ultra ειναι δραματικο και σου λεει να κανουμε και εμεις το ιδιο λαθος; Αν δεν ειναι στην πλατη ή στα πλαγια δεν αξιζει... Στα Samsung ειναι πραγματικα απαραδεκτο! Και εγω στο s10 ηθελα να το πεταξω. Αλλα στη samsung και το face unlock απαραδεκτο ηταν. Στο oneplus 9 pro που χω τωρα λειτουργει αψογα ομως
vortex365 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Θα μπορουσαν να βαλουν ενα fingerprint sensor στο power button οπως εβαλαν σε αλλες συσκευες .. ουτε αυτο ? 1
mp123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Και τι που δεν έχει ;touch id ; Σοβαρά και τι με αυτό.; Αντε να βγει το 13 να αλλάξουμε τα 11αρια.
apos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Πότε μου δεν κατάλαβα τον λόγο ύπαρξης δύο βιομετρικών στην ίδια συσκευή. Ένα από τα δύο αρκεί. Και εφόσον το ένα (Face ID) απαιτεί την ύπαρξη του ανεκδιήγητου notch, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Apple επιμένει σε αυτό, αφού εμπράκτως έχει βρει λύση για το Touch ID στο power button. Αν είναι να το βάλει κάτω από την οθόνη, πάσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα